Cum să arăţi impecabil chiar şi când este caniculă

 bogdan.galca
.

Poate că vara te face să te gândeşti la concediu şi relaxare la piscină, dar canicula este un fenomen destul de dezagreabil din multe puncte de vedere. Multe femei întâmpină dificultăţi în menţinerea unui look plăcut şi elegant când termometrul indică peste 35 de grade. Ce poţi face pentru a arăta impecabil, chiar şi atunci când e cod galben de caniculă? Iată câteva idei.

Alege hainele potrivite

În zilele cele mai călduroase ale verii este important să alegi hainele potrivite, ca să arăţi bine, dar şi pentru a te simţi confortabil. În primul rând, alege doar piese vestimentare realizate din materiale naturale, cum ar fi bumbacul, inul sau mătasea. Aceste materiale îţi vor lăsa pielea să respire şi nu o să te simţi în ţinuta ta ca într-un fel de saună personală.

În al doilea rând, este recomandat să optezi pentru croieli lejere. Ele pot urma linia corpului, dar este preferabil să nu fie prea mulate.

În ultimul rând, dar nu mai puţin important, alege ţinute pentru birou urmând aceleaşi principii evocate mai sus. Poţi găsi rochii office din in sau din poplin care arată foarte bine, dar sunt, în acelaşi timp, lejere şi plăcut de purtat vara, chiar şi când este foarte cald.

Schimbă-ţi rutina de îngrijire a pielii

Vara, pielea ta are nevoie de o cu totul altă rutină de îngrijire. Este important să îţi menţii pielea hidratată, atât printr-un aport adecvat de apă, cât şi folosind seruri şi creme regeneratoare. După cum probabil ştii deja, soarele nu este prietenul pielii tale, deci nu uita să foloseşti în fiecare zi o cremă de protecţie solară.

În ceea ce priveşte produsele de beauty, renunţă la fondurile de ten cu acoperire mare şi la pudre în favoarea unui CC cream, care are o formula mai fluidă, îţi lasă pielea să respire şi îţi pune în valoare frumuseţea naturală. Pentru că în zilele caniculare avem tendinţa de a transpira mai mult, investeşte într-un rimel şi un eyeliner rezistente la apă, care să nu se întindă inestetic.

Pe de altă parte, ia în considerare, pe toată perioada verii, dar în mod special în zilele caniculare, folosirea unui parfum mai fresh, care se potriveşte mai bine acestui sezon, cum este, de exemplu, Gocce di fiori de la Gucci. Pe lângă faptul că îţi va completa ţinuta, un astfel de parfum te va face să te simţi proaspătă şi energizată pe toată durata zilei.

Atenție la detalii

Pe perioada verii multe femei se confruntă cu probleme precum retenţia de apă sau picioarele umflate. Pentru a fi stylish, trebuie să te simţi comodă, aşa că alege-ţi, în special în zilele caniculare, încălţăminte adecvată, care să nu-ţi agraveze problemele. În ultimă instanţă, poţi avea la birou chiar două perechi de încălțăminte, de exemplu, o pereche de balerini comozi şi o pereche de pantofi cu toc pentru momentele în care simţi că vrei să fii şi mai elegantă. De asemenea, evită centurile prea strânse care te pot face să transpiri şi mai mult în zona taliei.

Orice ţinută care ţi se pare prea ternă poate fi remediată prin accesorii potrivite. De la cercei din scoici până la coliere supradimensionate din perle, poţi alege orice îţi doreşti. De asemenea, ar fi o idee bună să investeşti într-o pălărie de soare. Pe lângă faptul că îţi va proteja tenul de efectele nocive ale soarelui, pălăria poate fi un accesoriu care completează ideal o ţinută de vară.

Investind în produsele potrivite şi acordând o atenţie sporită detaliilor, poţi arăta impecabil în fiecare zi, indiferent de gradele din termometru.

Sursă foto: Shutterstock.com

(P) Material publicitar realizat împreună cu Douglas

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton