Cum realizezi setarea opțiunilor personale în Skype for Business?

 bogdan.galca
.

Skype for Business reprezintă una dintre cele mai eficiente soluții de videoconferință, ce oferă un pachet întreg de funcții smart, dedicate celor care își doresc să fie conectați oricand cu alte persoane, indiferent de distanta ce îi desparte. Poți utiliza Skype for Business pe absolut orice terminal la care ești conectat: smartphone, tabletă, PC sau laptop (vezi aici o listă întreagă de microfoane pentru laptop). 

Experiența de utilizare îți poate oferi o mulțime de surprize plăcute, atât timp cât ai setat în prealabil opțiunile personale pentru Skype for Business. Motivele pentru care aceste setări trebuie realizate au la bază o serie de acțiuni cât se poate de importante pentru o videoconferință: accelerarea procesului de conectare, conectarea unor produse din pachetul Office la platforma și vizualizarea unei prezentări de toți cei prezenți în call. 

  1. Cum accesezi fereastra de opțiuni personale în Skype for Business?

Fereastra Opțiuni personale' din Skype for Business îți permite să setezi opțiunile personale de conectare, astfel încât să facilitezi un acces mult mai facil celor chemați alături de tine în call, să specifici informațiile despre prezență, să stabilești modul în care Skype for Business interacționează cu alte tool-uri din pachetul Office. 

Pași de lucru: 

  • În fereastra principală Skype for Business', click pe săgeata din dreptul butonului  Options (cel cu pictograma în forma de rotiță); 
  • Apoi, odată ce ești în pagina Options, selectează Personal'
  1. Cum realizezi opțiunile de conectare / deconectare în Skype for Business?

Este foarte ușor să te conectezi la Skype for Business, atât timp cât ai setate opțiunile corecte:

Pași de lucru: 

  • Sub My account', în căsuța din dreptul Sign-in address', tastează numele de utilizator; 
  • Pentru a te conecta și a începe automat Skype for Business, sub My account', bifează căsuța din dreptul Automatically start the app when I log on to Windows'
  • Pentru a opri automat aplicația, sub My account', debifează căsuța din dreptul Automatically start the app when I log on to Windows'
  1. Cum setezi opțiunile de integrare Exchange și Outlook în Skype for Business?

Dacă vrei ca aplicația să realizeze automat prezența celor aflați în call, afișând-o apoi în timp real, iată ce setări trebuie să faci în Skype for Business: 

Pași de lucru: 

  • Sub Exchange and Outlook integration', bifează caseta Update my presence based on my calendar information'; 
  • Pentru a afișa aceste informații și celor prezenți în call, bifează caseta Show meeting subject and location to contacts in my Workgroup privacy relationship'; 

Dacă vrei ca aplicația să salveze istoricul conversațiilor sau istoricul apelurilor telefonice în Outlook, iată ce setări trebuie să faci în Skype or Business: 

Pași de lucru:

  • Sub Exchange and Outlook integration', bifează caseta Save IM conversation in my email Conversation History folder'; 
  • Ca alternativă, poți bifa căsuța Save call logs in my email Conversation History folder'. 

Cum setezi opțiunile Show pictures' în Skype for Business

În cazul în care îți dorești ca imaginea participanților la call să fie vizibilă, iată care sunt opțiunile pe care trebuie să le realizezi în aplicația Skype for Business': 

Pași de lucru: 

  • Sub Show pictures', bifează / debifează caseta Show pictures of contact'; 

Aici este important de menționat următorul aspect: opțiunea implicită permite afișarea imaginilor celor care iau parte la această conversație. Debifarea acestei căsuțe presupune o anulare completă a imaginilor celor care iau parte de videoconferință, inclusiv a imaginii tale. 

Concluzie 

Soluția pentru videoconferințe Skype for Business îți oferă libertatea de a seta după bunul plac parametrii de funcționare ai acesteia, în funcție de context. Așa cum ai văzut, pașii de setare se realizează foarte simplu, generând o experiență de utilizare mult mai plăcută. 

Sursa foto: https://www.zdnet.com/article/microsoft-will-drop-skype-for-business-online-on-july-31-202

(P) Material publicitar realizat împreună cu F64

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton