Cum poți să te răsfeți de una singură, fără a avea așteptări de la ceilalți. Secretul femeilor independente și pline de visuri

 bogdan.galca
.

Potrivit mai multor studii derulate de cercetătorii englezi, în general oamenii ne oferă acele cadouri cu care ei înșiși rezonează și pe care și-ar dori să le primească. Dacă în luna martie, prin excelență o lună a femeilor, nu aștepți ca ceilalți să își amintească de tine și să te surprindă în mod plăcut cu cadouri, atunci ai putea să îți cumperi tu ceva care să te facă fericită. Dacă încă nu ești decisă, venim cu câteva recomandări generale:

Haine

Nu trebuie să îți achiziționezi neapărat haine scumpe pentru a fi îmbrăcată cu gust, dar nici să faci rabat de la calitate și de la stilul tău, mai ales că în luna martie magazinele sunt aprovizionate cu noi colecții, iar piesele din colecțiile vechi se vând la prețuri promoționale. Dacă îți place să ieși din tipar și să adopți ținute vintage, există foarte multe grupuri de Facebook și Instagram în care se vând rochii, pălării, cămăși de dantelă la prețuri mai mult decât avantajoase. În materie de încălțăminte, poți să sondezi oferta prin outleturi, unde vei găsi o varietate de modele. În ceea ce privește accesoriile, poți să alegi câteva modele de eșarfe ale unor branduri de lux, potrivite oricăror ținute, precum și genti piele de calitate, cu un design modern care poate fi adaptat mai multor stiluri vestimentare.

Masaj

Mai ales dacă îți place să fii răsfățată și să te deconectezi de la problemele zilnice, un masaj te poate ajuta, fără doar și poate, să te relaxezi. Poți să îți cumperi chiar și un abonament, dar cel mai indicat ar fi să începi prin a te programa la o singură ședință. Poți alege între masaj suedez, o formă mai ușoară de presopunctură, sau unul profund, limfatic, în care se folosește presiune mai puternică, aceasta vizând straturile de adâncime ale mușchilor și ale țesutului conjunctiv. De asemenea, poți opta și pentru terapia prin masaj a punctelor de declanșare, care presupune un număr de mişcări delicate, practicate cu degetele asupra muşchilor şi ţesuturilor articulare. Orice ai alege, masajul reprezintă, fără doar și poate, o formulă unică de reechilibrare neuro-musculară. Indiferent cât de multă atenție ai acorda vestimentației și aspectului exterior, interioritatea ta ajunge să se reflecte pe chip, în felul tău de a fi și de a acționa. Tocmai de aceea, investește și în terapii complementare care să te ajute să fii în armonie cu tine însăți.

Cursuri acreditate și drumeții

De asemenea, dacă ești pasionată de un domeniu, poți să îți cumperi un curs online sau să deprinzi tainele machiajului, ale caligrafiei, ale gătitului sau ale marketingului, frecventând un centru acreditat. Mai ales în orașele mari, oferta este variată, iar prețurile sunt accesibile. Dacă nu ai prieteni sau vrei să îți schimbi cercul de cunoscuți, poți începe să mergi la cursuri de dans sau să te alături unui grup care organizează drumeții în țară și în străinătate. Vei avea astfel ocazia să interacționezi cu oameni care au pasiuni comune cu ale tale și care te vor scuti de multe detalii organizatorice, mai ales dacă acesta nu e punctul tău forte. 

Nimeni nu te poate cunoaște mai bine decât o faci tu și tocmai datorită acestei caracteristici, tu ești în măsură să îți oferi cele mai inspirate cadouri. În același timp, nu-ți neglija sora, mama sau prietenele dragi, mai ales dacă îți place să oferi cadouri. În același timp, nu uita că oamenii au tendința de a se raporta la noi așa cum o facem și noi. Dacă tu te prețuiești, și cei din jurul tău vor începe să o facă la un moment dat.

(P) Material publicitar realizat împreună cu Elefant.ro

Sursă foto: shutterstock.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton