Cum îți dai seama că e bun în pat, fără să vă dezbrăcați

Te-ai lămurit deja: mărimea nu este cea esențială, ci iscusința. Cum îți dai seama că e bun în pat, fără să vă dezbrăcați.

Nu e egoist

Ați ieșit de câteva ori și deja poți să-l citești. O persoană egoistă este cât se poate de egoistă și în pat.

Îl interesează plăcerea lui, să se simtă el bine, și mai puțin partenera care cumva devine un obiect sexual, al satisfacției lui.

Nu bifează această caracteristică? Ai noroc, va face totul ca să-ți fie bine, să fii tu mulțumită și la nivel de așternut.

Citește și:

Cum îți scoți din minte o melodie care te obsedează

Nu ții minte nume sau ce citești? 2 trucuri pentru o memorie mai bună

Nu e rigid

Desigur, nu este vorba de o rigiditate fizică, ci de una în gândire. Un tip care e deschis la sugestii, care e flexibil și e dispus să iasă din zona de confort e dispus să încerce în pat și lucrurile care îți plac ție.

Are imaginație

Un bărbat creativ în viața de zi cu zi poți fii convinsă că va fi creativ și în pat. Nu vei primi numai poziția misionarului, și nu vei face sex numai înainte de culcare sau în weekend timp de 10 minute.

Savurează viața

E optimist, pur și simplu se bucură de viață și de ce oferă ea? Știe să obțină și să ofere plăcere chiar și din lucrurile simple, banale?

Un fel de a fi care se transpune și la nivelul sexualității, iar șansele să fie un amant bun sunt fooooarte mari.

Foto: Shutterstock

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton