Cum ajungi la burnout emoțional în cuplu! Atenție, vă poate distruge relația

Ai auzit de burnout legat de job. Dar mai există o formă de burnout emoțional, care se referă la legăturile de suflet cu cei din jur, iar impactul asupra cuplului este uneori devastator.

Dacă partenerul tău a devenit mai rece, mai detașat, nu se implică în relație, iar asta se întâmplă de ceva timp poate fi epuizant emoțional ori cum spun specialiștii poți ajunge în burnout emoțional.

Același lucru este valabil și pentru situațiile de infidelitate, nu neapărat repetată. Te-a înșelat, nu vă despărțiți, dar ceea ce se întâmplă între voi, avalanșa de emoții negative te poate seca emoțional.

Citește și:

Psihologii te învață cum să-ți privești greșelile cu blândețe

Ce beneficii extraordinare are iertarea! Cel mai important: să te ierți pe tine

Iubitul tău este un om conflictual și aveți des certuri? Resursele tale devin din ce în ce mai reduse și din nou putem discuta despre un burnout emoțional.

Nesiguranța, teama că relația se va încheia, că el va pune punct poveștii voastre de iubire aduce un plus de presiune și la un moment dat indice de asemenea burnout-ul emoțional.

 

Foto: Shutterstock

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton