Cine este Lady Kitty Spencer și de ce stilul ei vestimentar merită recunoscut

 bogdan.galca
.

Lady Kitty Eleanor Spencer s-a născut pe 28 decembrie 1990 în Londra. Este fiica cea mare a fratelui cel mic al celebrei Lady Diana, regretata prințesă a inimilor, fiind unul dintre membrii casei Spencer cei mai vânați de presă. Adevărul este că iese în evidență imediat, are ceva din farmecul mătușii sale, din charisma Dianei și din finețea ei. A studiat istoria artei și italiana în Florența și a absolvit un master, specializându-se în managementul brandurilor de lux la faimoasa şcoală europeană de business din Londra.

Are o carieră de model îndelungată, la fel ca a mamei sale, iar anul acesta a devenit ambasador pentru Dolce&Gabbana. Nu putem trece cu vederea nici brandul Bvlgari care a primit-o cu brațele deschis ca ambasador. Ceea ce ne place clar la Kitty este că nu se machiază excesiv și adevărul este că rar am surprins-o machiată strident. Pentru ea, este suficient un fond de ten de calitate, un ruj roșu și niște rimel. Acesta este un lucru, de altfel, de apreciat la mai toate fețele regale europene. Nouă ne place stilul vestimentar pe care îl adoptă, feminin și elegant, o adevărată inspirație pentru doamnele și domnișoarele de azi. Iată de ce:

Rochii romantice

Kitty este recunoscută pentru rochiile pe care le poartă, și nu doar la evenimentele mondene la care participă, ci și în viața de zi cu zi. În 2018 a fost zărită la un eveniment monden cu o superbă rochie roz Dolce&Gabbana, lucrată manual și decorată atent cu trandafiri uriași roz, împletiți atent cu petale mici albe dintr-un tul extraordinar. Genul acesta de rochie este perfect pentru o cununie civilă, botezul copilașului sau chiar majoratul mult visat.

Cu toate acestea, este foarte important să alegi corect rochiile. Spre exemplu, o siluetă tip pară nu este foarte avantajată de o rochie din tul bogat, recomandând astfel ca accentul să cadă pe partea superioară a corpului, tocmai pentru că șoldurile sunt pline și nu dorim să le evidențiem. Kitty are o siluetă aproape clepsidră şi de aceea, i se potrivește o paletă mai largă de rochii, cu accente în talie sau un decolteu mai provocator. Pentru fetele cu siluetă tip măr, tunicile, kimonourile sau rochiile în A sunt recomandate. De ce? Pentru că tendința de îngrășare a corpului este în partea de sus. Forma dreptunghi are nevoie de volum, de aceea  rochiile cu volănașe sunt alegerea ideală în acest caz.

Pălării

Nu trebuie să ai peste 500.000 de urmăritori pe Instagram ca să apreciezi frumusețea unei pălării. În secolul XXI, s-a pierdut din rafinamentul și misterul pe care o pălărie îl oferă femeii. Cu toate astea, este un accesoriu statement pe care nu ar trebui să-l ocolești. Mai ales că primăvara ne bate la ușă, astfel că poți mixa ținute variate cu pălării tip Fedora, Panama, Trilby sau Player. Ba mai mult, voaletele sunt din ce în ce mai căutate de designeri, iar Kitty Spencer, prin prisma titlului de la naștere, cunoaște frumusețea unei astfel de pălării.

Imprimeuri

Kitty este recunoscută pentru tușa de romantism pe care o folosește la aproape orice ținută. Materialele din tul, mătase, organza, cât mai fluide şi primăvăratice amintesc pe alocuri de stilul boho-chic apărut după Revoluția Franceză. Pe lângă asta, nu-i este frică de culori precum roșu, verde smarald, albastru safir sau violet. Iar pattern-urile florale, Paisley (atât de șic), bulinele sau arabescurile sunt de nelipsit.

Poți si tu să arunci un ochi pe Pinterest și să te inspiri din stilul romantic, aproape boho-chic pe care frumoasa nepoată a lui Lady Di îl adoptă. Cu siguranță o să-i apreciezi stilul. 

Sursă foto: Pexels

(P) Material publicitar realizat împreună cu Douglas

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton