Zodie octombrie. Ce zodie ești dacă te-ai născut în octombrie

 Lupescu Anca
.

Ce zodie ești dacă te-ai născut în octombrie? Semnele zodiacale din octombrie sunt două la număr. Persoanele care sunt născute între 1 și 22 octombrie sunt Balanțe, în timp ce persoanele care se nasc între 23 și 31 octombrie sunt Scorpioni. Luna octombrie este cea de-a zecea lună a anului și capătă spiritul toamnei. Balanța își dorește siguranță, în timp ce Scorpionul este rezistent, iar aceste semne sunt cele mai semnificative dintre semnele zodiacale. Fiecare individ născut ca Balanță și Scorpion are caracteristici și simboluri diferite.

Ce zodie ești dacă te-ai născut în octombrie

Cele două semne care sunt asociate cu luna octombrie sunt Balanța și Scorpionul. Există și posibilitatea în care ești născut chiar între aceste două zodii și atunci caracteristicile și trăsăturile vor fi împrumutate de la ambele semne.

Caracteristici Balanță

Membrii zodiei Balanță sunt născuți între 1 și 22 octombrie. Este un semn de aer care este asociat între Gemeni și Vărsător. Indivizii născuți sub acest semn iubesc pacea și evită singurătatea.

Ascendent în Balanță – trăsături de caracter. Ce înseamnă să ai ascendentul în Balanță

 Aceste persoane iubesc dreptatea și egalitatea. Sunt mereu în căutarea nucleului lor interior care înseamnă foarte mult pentru aceste persoane. 

Aceste persoane evită conflictele și mențin un mediu pașnic. Venus este planeta care guvernează semnul Balanței. Indivizii născuți sub semnul Balanței sunt cooperanți și diplomați.

Balanța este un semn de aer reprezentat de balanță (în mod interesant, singurul obiect inanimat din zodiac), o asociere care reflectă fixația Balanței pentru echilibru și armonie. 

Balanța este obsedată de simetrie și se străduiește să creeze un echilibru în toate domeniile vieții. Aceste semne de aer sunt esteticienii zodiacului: Condusă de Venus, planeta care guvernează dragostea, frumusețea și banii, Balanțele adoră arta înaltă, intelectualismul și cunoașterea. 

Femeia Balanță – cum să te comporți cu ea și ce temperament are. Compatibilități și perioadă

Suavele Balanțe trebuie să se înconjoare de obiecte uimitoare și să creeze medii care să le reflecte gusturile rafinate. În consecință, aceste semne de aer sunt niște designeri, decoratori, critici de artă și stiliști excelenți.

În timp ce zodia opusă Balanței, Berbecul, reprezintă „eu”, Balanța simbolizează „noi”. Relațiile sunt primordiale pentru Balanță, care își găsește echilibrul în companie. Ei iubesc parteneriatele armonioase cu parteneri la modă.

Balanțele, atunci când sunt cuplate în mod regulat, trebuie să fie atente la căutarea de atenție în afara limitelor convenite ale relației lor. Deoarece încearcă să îi mențină pe toți fericiți și implicați, se pot trezi tentați să forțeze limitele înțelegerilor cu partenerii lor. 

Balanțele care fac pe plac oamenilor trebuie să-și amintească faptul că fericirea celor dragi și sănătatea relațiilor lor este mai importantă decât menținerea atenției admiratorilor îndepărtați.

Balanța este un semn cardinal, ceea ce înseamnă că Balanțele sunt, în consecință, foarte bune la lansarea de noi inițiative. Cu toate acestea, deoarece Balanțele iau în considerare mai multe perspective în toate demersurile, aceste semne de aer se luptă cu indecizia. 

Bărbatul Balanță – cum să îl ții aproape. Trăsături ale zodiei și compatibilități

În loc să caute în mod constant perspective externe, Balanțele ar face bine să își dezvolte (și să aibă încredere) propria intuiție. Lăsând la o parte ambivalența lor caracteristică, Balanțele pot naviga în aproape orice situație socială, rezolvând fără efort conflictele prin simpla activare a farmecului.

Caracteristici Scorpion

Scorpionii au semnul zodiacal între 23 octombrie și 21 noiembrie și fac parte din elementul Apă al zodiacului (alături de Rac și Pești).

Ascendent în Scorpion – trăsături de caracter. Ce înseamnă să ai ascendentul în Scorpion

Scorpionii sunt personaje puternice, enigmatice și independente, care strălucesc cu o intensitate și o carismă care îi face de neignorat. Cu toată această putere, însă, ei rămân adesea necunoscuți pentru ceilalți, deoarece se păzesc cu înverșunare pe ei înșiși și viața lor privată.

Poți paria că se întâmplă totuși ceva interesant, sub acoperire, pentru că Scorpionilor le plac extremele, provocările, pericolul și întunericul. Ei sunt, din cauza conducătorului lor planetar Pluto, atrași de valorile aberante ale experienței umane. Dacă este pervers, riscant sau palpitant, un Scorpion va fi implicat cumva!

Scorpionii sunt loiali, deștepți, isteți, vicleni și stoici. Își susțin convingerile și nu râvnesc la aprobarea altcuiva.

Femeia Scorpion – cum să îi faci pe plac. Trăsături ale zodiei și caracteristici. Cu cine e compatibilă

Scorpionul este ca sora mai mare și rea a echipajului de semne de Apă. Înțepătura lor poate fi fatală – și îi fac pe celelalte semne zodiacale (în afară poate de Berbec, cu care împart o influență planetară) să pară niște personaje monotone.

Sunt necruțători. Dă-i unui Scorpion un scop semnificativ și pozitiv și ar putea schimba lumea – nu există cale de oprire. Îndoiala de sine, lipsa de încredere… acestea le sunt străine. Ei știu ce vor și cred că sunt îndreptățiți să obțină ceea ce vor. 

Bărbatul Scorpion – trăsături ale zodiei și caracteristici. Cu cine e compatibil din zodiac

Confruntați cu probleme, intelectul lor ascuțit poate crea soluții flexibile și ieșite din comun, precum și căi de scăpare. Farmecul lor poate câștiga dușmani.

Sursa foto: Shutterstock.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton