Zodie noiembrie. Ce zodie ești dacă te-ai născut în noiembrie

 Lupescu Anca
.

Ce zodie ești dacă te-ai născut în noiembrie? Știai că o zi poate face o diferență uriașă în ceea ce privește semnul tău astrologic? Dacă o zi te desparte de un alt semn solar, cât de diferite pot fi semnele voastre? Există asemănări? Care sunt diferențele cheie? Există două semne zodiacale de noiembrie: Scorpionul și Săgetătorul. Chiar dacă au în comun luna de naștere, două persoane născute noiembrie ar putea fi extrem de diferite, chiar dacă s-au născut la o singură zi distanță.

Ce zodie ești dacă te-ai născut în noiembrie

Un horoscop al Săgetătorului și al Scorpionului poate fi foarte diferit. Ce face ca aceste semne de noiembrie să funcționeze și ce le face să fie similare și diferite.

Scorpion

Dacă te-ai născut între 23 octombrie și 21 noiembrie, te poți numi cu mândrie un Scorpion. Ești unul dintre semnele de apă, la fel ca și Racul și Peștii.

Un Scorpion se definește prin intensitate. Sunt intenși în determinarea lor de a excela pe plan profesional și îi iubesc pe cei din jurul lor cu aceeași pasiune.

Ascendent în Scorpion – trăsături de caracter. Ce înseamnă să ai ascendentul în Scorpion

Un Scorpion este profund în contact cu emoțiile lor, dar nu se grăbește să împărtășească aceste gânduri cu ceilalți. Ei își folosesc centrul emoțional pentru a-și conduce deciziile și pentru a-și alimenta pasiunea.

Sunt hotărâți să își atingă obiectivele și, odată ce și-au propus ceva, ar fi bine să nu le stai în cale; vor face tot ce le stă în putință pentru a atinge acele obiective. Indiferent de cât de dificilă este sarcina care îi așteaptă, vor reuși să o ducă la capăt cu curajul și tenacitatea lor.

Femeia Scorpion – cum să îi faci pe plac. Trăsături ale zodiei și caracteristici. Cu cine e compatibilă

Ei trag spre lună și își fixează țelurile pe ceva dincolo de ei înșiși. Nici măcar cerul nu este limita pentru un Scorpion.

A fi prieten cu un Scorpion înseamnă a fi iubit cu adevărat. Odată ce își găsesc oamenii, sunt profund loiali și vor face orice pentru a le aduce bucurie celor dragi. Au o onestitate care îi face să fie extrem de convingători.

Îți vor spune adevărul, chiar dacă nu vrei să îl auzi, dar nu într-un mod care să îți facă rău. Ei vor doar să ajute, așa că îți vor prezenta adevărul care te va conduce spre un mod mai bun de viață.

Bărbatul Scorpion – trăsături ale zodiei și caracteristici. Cu cine e compatibil din zodiac

Săgetător

Născut între 22 noiembrie și 21 decembrie? Faci parte din grupul de elită al Săgetătorilor. Ești unul dintre semnele de foc, alături de Berbec și Leu.

Femeia Săgetător – ce cadouri să îi faci. Caracteristici ale zodiei, perioadă și compatibilități

La fel ca Scorpionii, un Săgetător este cât se poate de loial. Odată ce te acceptă ca unul dintre cei mai apropiați prieteni, nu te vor abandona niciodată. Au, de asemenea, o bunătate profundă care îi face să fie plăcuți tuturor.

Un adevărat Săgetător este cunoscut pentru inteligența lor. Au atât inteligență emoțională, cât și practică, așa că pot discerne ce anume deranjează pe cineva și pot găsi soluții. Această inteligență vine la pachet cu un rafinament filosofic și cu o dorință pentru conversații profunde și semnificative.

Bărbatul Săgetător – trăsături ale zodii, temperament și cu cine e compatibil

Un Săgetător este onest și adevărat. De asemenea, sunt interesați să îi facă pe ceilalți să fie cinstiți și vor atrage atenția cuiva asupra unei minciuni atunci când consideră că este necesar.

Diferențe și asemănări între semnele zodiacale din noiembrie

În ciuda faptului că au aceeași lună de naștere, aceste două semne au diferențe semnificative. Ce trăsături au în comun și ce face ca motivațiile și abordările lor față de aceste caracteristici să fie diferite?

Loialitate

Ai un prieten de neclintit atât într-un Scorpion, cât și într-un Săgetător. Ei duc loialitatea la următorul nivel. Aceasta este o trăsătură pe care o au în comun fără îndoială. Cu toate acestea, Săgetătorul nu are nicio problemă în a se descurca pe cont propriu, deoarece are trăsătura independenței. Un Scorpion poate cădea în codependență și se poate baza pe alte persoane.

Citește și: Bărbatul Rac – trăsături ale zodiei și temperament. Cu cine este compatibil

Muncitori

La birou, atât Săgetătorii, cât și Scorpionii sunt un atu profesional. Cu toate acestea, ceea ce îi face să fie grozavi la locul de muncă este diferit pentru fiecare dintre ei.

Un Săgetător este inteligent. Ei își folosesc inteligența pentru a avansa. Lucrează mai inteligent, nu mai mult.

Un Scorpion gândește diferit; munca grea și determinarea sunt calea de urmat. Nici un efort nu va fi cruțat atunci când vine vorba de un Scorpion care caută să își atingă scopul.

Real

Atât Săgetătorul, cât și Scorpionul au o pasiune pentru onestitate. Ei vor spune adevărul, chiar dacă cealaltă persoană nu vrea să îl audă. Cu toate acestea, un Săgetător face un pas mai departe și îi îi va atenționa pe ceilalți atunci când nu sunt sinceri.

Citește și: Bărbatul Taur – trăsături ale zodiei și temperament. Cu cine e compatibil

Compasiunea unui Scorpion va fi mai mare decât dorința lor de adevăr, deoarece nu vor să rănească pe nimeni. Ei cred ce este mai bun despre toată lumea și chiar dacă s-a spus o minciună, vor presupune că aceasta a venit dintr-un loc de bunătate sau de necesitate.

Datele celor două zodii

În timp ce datele exacte de sfârșit și de început se schimbă în funcție de anii bisecți, iată care sunt datele fiecăruia dintre semnele zodiacale. Dacă te încadrezi într-o dată de început sau de sfârșit, verifică calendarul specific din anul în care te-ai născut.

Balanță: Septembrie 23-Octombrie 22

Scorpion: Octombrie 23-Noiembrie 21

Sursa foto: Shutterstock.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton