Ce semne interpretezi greșit când îți place prea mult un bărbat

Atunci când îți place mult un bărbat începi să îi găsești tot felul de explicații. Respingerea sau dezinteresul doare, însă pentru a face alegeri mai bune e important sa te raportezi corect la realitate.

Nu este atât de ocupat!


Vă vedeți rar, dar în rest te ține caldă cu câte un mesaj. Nimeni nu este atât de ocupat, ori chiar dacă este își face timp pentru lucrurile importante sau pe care le dorește cu adevărat.

Când faptele contrazic vorbele, apare o problemă. Un bărbat care vrea o femeie face ceea ce este necesar pentru a o avea aproape.

Citește și:

Lecții de viață – psihologii îți spun ce ai de învățat după o despărțire

SOS burlaci! 4 motive pentru care unii bărbați rămân singuri multă vreme

Jocul seducției nu înseamnă like sau inimioare

Social media ne-a acaparat viața și are un grad mare de toxicitate. Pe lângă vieți prezentate perfect, nevoie de atenție exagerată, ajungem să interpretăm un like sau un comment mai mult decât este.

Dacă la început poate fi un mod de abordare precaut ori timid, ulterior este un mod de a te ține caldă și a nu uita că există. Atenția și interesul adevărat nu se măsoară în like-uri…

Foto: Shutterstock

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton