Ce relație are Smiley cu manelele. Declarații neașteptate: „M-am întâlnit cu niște maneliști într-o benzinărie…”

 advertising.ringier
.

Smiley este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați artiști de la noi din țară. El a fost întotdeauna în atenția publicului, încă de pe vremea când cânta în trupa Simplu. Anii au trecut, însă a rămas unul dintre cei mai în vogă cântăreți de la noi. Piesele lui sunt fredonate și ascultate de generații întregi. 

Ca om, Smiley este modest și sincer. Este recunoscător pentru tot ceea ce trăiește și recunoaște că muncește foarte mult. De altfel, el își petrece majoritatea timpului la studio, acolo unde scrie și produce muzică pentru el, dar și pentru alții. 

Invitat la podcastul produs și găzduit în exclusivitate de canalul de Youtube Happyfish „Aproximativ discuții’, cu Gojira, Smiley a fost întrebat dacă s-a simțit insultat atunci când Salvatore Ganacci a venit la Neversea și a pus manele. 

„Mie mi s-a părut că omul a zis bă, ce se ascultă prin România? Păi, uite, muzica asta de dans, de balans, 80% din români cred că ascultă manele. Și a zis, dansează lumea pe piesa asta? Perfect. Ce fac eu? Îi fac pe oameni să danseze, dă-i drumul!', a spus Smiley, amuzat. 

De unde să știe omul problemele noastre sociale. Omul a zis e bună piesa asta, are balans mișto, dă-i drumul (…) Nu cred că mai e cum era prin 1990-2000. Îți luai bătaie. M-am întâlnit cu niște maneliști acum ceva timp, niște băieți care ascultau manele, practic, la o benzinărie, s-au dat jos din mașină, se auzeau manelele și zic: oooo, Smiley, fratele nostru. Zic salut băieți și îmi zice: bă, noi nu te ascultăm, noi ascultăm numai manele, zic foarte bine, ascultați ce vreți. Să nu te superi pe noi, dar ești băiat simpatic. Bine, mersi frumos!', a povestit Smiley. 

Smiley a devenit de curând tătic. El și Gina Pistol au împreună o fetiță, iar artistul este mai fericit ca niciodată. Mai mult, el a lansat și o piesă în cinstea fetiței sale. Gina Pistol a născut în seara de 9 Martie, iar duminică au ținut să mulțumească tuturor pentru mesaje. Cei doi și-au anunțat fanii că au trecut cu bine peste primele zile alături de fetița lor și le-au transmis toate gândurile bune. 

Poți urmări podcastul integral aici: https://www.youtube.com/watch?v=2DytIUFVaMY&t=1422s&ab_channel=HappyFishTV

– Articol în parteneriat cu HappyFishTV

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton