Ce nu ai voie să faci în avion pe parcursul zborului. Sfaturi pentru o experiență plăcută

 Calin Maria Bianca
.

Ce nu ai voie să faci în avion pe parcursul zborului. Sfaturi pentru o experiență plăcută. Ei bine, fie că zbori pentru prima dată și ai emoții, fie ai mai făcut deja lucrul acesta, fiecare dintre noi trebuie să cunoască o serie de reguli atunci când se urcă la bordul aeronavei. Pe lângă lista cu obiectele interzise și admise din bagajul pe mână pe care o consulți încă de acasă, trebuie să mai ai în vedere câteva aspecte. Iată cum să te bucuri de o experiență plăcută în timpul călătoriei cu avionul.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Să ajungi dintr-un capăt al lumii în celălalt nu a fost niciodată mai ușor decât este acum. Te poți bucura de vacanțe senzaționale la bani puțini și de asemenea poți să-i revezi pe cei dragi, care sunt plecați în alte țări, ori de câte ori ți se face dor de ei. Totuși, înainte de a te îmbarca în avion, trebuie să ții cont de un set de reguli și bun maniere pentru un zbor plăcut.

Citește și: De ce nu ai voie cu lichide în avion

Citește și: Obiecte admise și interzise în bagajul de mână.Ai sau nu voie cu medicamente în avion?

Citește și: Fiica lui Nico nu acceptă sfaturi de la mama ei pentru creșterea copilului:”Nu s-a luat după mine și nici nu o să o facă”

Citește și: Laurette nu s-a prezentat la ultimele înfățișări în procesul cu bărbatul acuzat că a bătut-o în camera de hotel.Ce decizie ar putea lua judecătorii

Ce nu ai voie să faci în avion pe parcursul zborului. Sfaturi pentru o experiență plăcută

Oricine își dorește să se bucure de un zbor plăcut și liniștit. Nimănui nu-i place să fie deranjat din punct de vedere fonic. Prin urmare, dacă pe parcurusl zborului vrei să asculți muzică, fă-o la căști. De asemenea, dacă vrei să te joci pe telefon sau să vizionezi un film, tot în liniște trebuie să faci aceste lucruri. Nu te ridica de pe scaun decât atunci când ai cu adevărat nevoie la baie. Nu îi deranja pe cei din jur cu gesturi sau acțiuni care ție nu ți-ar face plăcere dacă le-ai vedea la cei din jur. Mai concret, respectă-i pe cei din jurul tă, cât și compania cu care zbori.

Nu deranja restul pasagerilor cu bagajele tale

Când vine vorba despre bagajul de mână, este greu să gestionăm tot ceea ce avem nevoie într-o geantă mică. Totuși, încearcă să te limitezi la strict ceea ce ai nevoie cu tine pe parcursul zborului. Ia-ți o pernă de zbor și o carte dacă vrei să te relaxezi și totodată dacă vrei să te odihnești. Ai grijă însă să nu deranjezi restul pasagerilor. Nu te întinde cu bagajele pe mai multe locuri și păstrează totul pentru scaunul rezervat ție. Reține faptul că fiecare a plătit pentru un loc și are nevoie de confortul pentru care a dat banii.

Respectă sfatul personalului de la bordul aeronavei

Personalul de la bordul aeronavei are un singur scop și anume să asigura siguranța și confortul pasagerilor. Prin urmare, atunci când se spune că trebuie să ai centura pusă, nu ezita acest lucru. Știm că este inconfortabilă, mai ales dacă vrei să te odihnești, însă este pentru binele tău. De asemenea, păstrează curățenia. Nimănui nu-i place să strângă dezastrul lăsat de alții, așa că trebuie să dai dovadă de o bună educație, mai ales că stewardesele fac câteva ture prin avion cu coșul de gunoi unde poți arunca lucrurile de care nu ai nevoie.

Acestea fiind spuse, acum este momentul să te bucuri de un zbor plăcut, fără a-i deranja pe ceilalți. Suntem siguri că nimeni nu are intenția de a face gălăgie, însă poate de multe ori nu ne dăm seama. Dacă respectăm cele spuse mai sus, cu siguranță la final vom fi cu toții fericiți și vom aplauda zborul avut.

Sursă foto: Pixabay

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton