Ce gândesc bărbații despre sex

 Dumba Gabriela
.

Ce gândesc bărbații despre sex. Dintotdeauna s-a spus că femeia reprezintă eternul mister pentru bărbaţi şi că, oricât de multă experienţă ai avea în acest domeniu, mereu vei fi surprins de o reprezentanta a sexului frumos. Întotdeauna bărbaţii au căutat modele care să-i ajute să desluşească comportamentul feminin fără prea mult succes însă. În acelaşi timp, dragi domni, trebuie să ştiţi că aceleaşi preocupări le au şi urmaşele Evei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

La rândul nostru suntem enigme pentru ele şi multe mituri au circulat despre noi între femei. Şi ele încearcă să ne înţeleagă comportamentul în speranţa că astfel vor ajunge să comunice mai bine cu noi şi să obţină rezultatele dorite.

Specialiştii site-ului www.yourtango.com au demolat câteva dintre cele mai intalnitre poveşti în ceea ce-i priveşte pe bărbaţi.

Doamnelor, citiţi cu atenţie ceea ce urmează:

  1. Bărbaţii sunt intimidaţi de femeile care au avut mulţi iubiţi

Sincer noi încercăm să nu ne gândim deloc la numărul bărbaţilor care au trecut prin patul unei femei. Chiar nu suntem interesanţi de exprientele sexuale ale actualelor noastre iubite. Ceea ce ne sperie însă este o discuţie legată de acest subiect.

Citește și: Cum a reacționat Bianca Drăgușanu când a aflat că Daniela Crudu este însărcinată:„Aștept să-mi spună că vrea să-i fiu nașă’

Citește și: Lună nouă în Scorpion, 25 octombrie 2022.Zodiile puternic afectate

Citește și: Mircea Sandu are cancer a treia oară:'Dimineața iau 12 pastile, seara 17…'

În cazul în care ne dezvăluie de la cine a învăţat o anumită tehnică, va descoperi cu uimire că vom avea în minte imaginea ei când făcea amor cu un alt bărbat. Deloc cool pentru un bărbat.

Mai bine să ne spună că a descoperit poziţia respectivă într-o carte Kama Sutra şi că ar fi încântată dacă am încerca-o împreună. Chiar dacă nu ne vom lăsa duşi cu preşul, este oricum mai bine decât să fim bântuiţi de imaginea fostului.

  1. Proactiva sexual este un concept demodat. Bărbaţii se aşteaptă ca şi femeile să fie la fel de directe precum ei în privinţa sexului

Poate că da, poate că nu. Iată un mic secret: v-aţi mai simţi speciale dacă aţi afla că orice poartă fusta ne atrage atenţia? Sunt convins că răspunsul nu este unul pozitiv.

Legile care guvernează întâlnirile dintre bărbaţi şi femei sunt aceleaşi de mii de ani: încă din primele momente urmaşii lui Adam le transmit reprezentantelor sexului frumos că sunt atraşi de ele, dar domnişoarele hotărăsc cât de departe putem merge şi mai ales când.

Vă asigurăm că nimic nu este mai surprinzător pentru noi decât o partidă de sex de la prima întâlnire. Sigur, n-o să credem că partenera este o femeie de moravuri uşoare, însă un semn de întrebare tot rămâne: De ce atâta grabă? Poate că s-a întâmplat ceva magic între noi, însă poate ajungem la concluzia că nu contează cu cine merge în pat atât timp cât este bărbat.

Dacă scopul nostru este să găsim un partener sexual pe termen scurt, atunci am găsit persoana potrivită. Însă în cazul în care vrem o relaţie pe termen lung, sigur vom continua cercetările, întrucât vrem pe cineva care să nu fie interesată doar de o singură parte anatomica a noastră.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton