Cât de mare este satisfacția sexuală în relațiile de lungă sau scurtă durată

Satisfacția sexuală nu este mereu cea mai strălucită și nici pe linie ascendentă. Uite cum stau lucrurile în relațiile de lungă sau scurtă durată.

Ce căutăm când schimbăm partenerii ca pe șosete? Pai o experiență sexuală mai bună, și cu cât mai mulți parteneri, cu atât așteptările sunt mai mari. Și cum era vorba aceea? Să nu ai așteptări?

Pe de altă parte, bărbații cu multe partenere la activ se pare că nu au o satisfacție sexuală prea mare când sunt în relații stabile și de lungă durată.

Citește și:

3 mituri despre cât de mult sex vor bărbații

10 întrebări pe care trebuie să vi le puneți pentru a avea o viață sexuală mai bună

Însă când stăm să comparăm stabilitatea cu pasiunile scurte, se pare că în această competiție câștigă detașat stabilitatea și nu doar la nivel emoțional ci și la nivel de satisfacție sexuală generală.

Totuși ce este esențial pentru această satisfacție sexuală? Plăcerea reciprocă și atingerile fără conținut sexual pregnant, folosite atât în preludiu dar și în afara dormitorului: sărut, mângâieri, îmbrățișări.

Foto: Shutterstock

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton