5 băuturi care îți taie sau îți amplifică cheful de sex

 Dumba Gabriela
.

Oare ce băuturi îţi creează starea de spirit pentru o partidă de sex şi care îţi taie cheful? Cu toţii ştim că prea mult alcool poate inhiba cheful se sex, afectând funcţiile erectile şi abilitatea de a avea orgasm.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Te afli la prima întâlnire cu o tânără atrăgătoare aşa că vrei comanzi un pahar de vin roşu împreună cu cina pentru a relaxa atmosfera. Iar acea băutură te va dezinhiba, cel puţin la început. Însă după ce comanzi al doilea pahar (apoi al treilea şi al patrulea) nu ar trebui să fii surprins că mai târziu vei fi prea moleşit pentru amor.

Cu toţii ştim că prea mult alcool poate inhiba cheful se sex, afectând funcţiile erectile şi abilitatea de a avea orgasm.

Însă mai sunt şi alte băuturi care pot avea un rezultat asemănător. Iată care sunt lichidele care cresc libidoul precum şi cele care îţi taie cheful de sex.

Citește și: Ce meserie și-a ales fiul lui Adrian Enache și al Iulianei Marciuc. E proaspăt absolvent:„Se pregătește pentru…’

Citește și: Adrian Enache are remușcări la 33 de ani de la moartea Mihaelei Runceanu:'Dacă rămâneam la ea în noaptea aia nu murea'

Citește și: Ramona Olaru și Cătălin Cazacu își țin banii separat. Cum împart cheltuielile din casă:„Pe ai lui îi avem, dar nu-i folosim la…’

Cidrul de mere

Merele au o istorie bogată cu conotaţii sexuale: Eva, din Grădina Raiului n-a putut rezista tentantiei de a muşca din acest fruct interzis. Iar romanii antici iubeau sucul din mere roşii, iar merele roşii erau folosite în jocurile sexuale.

Şi în afară calităţilor extraordinare antiimbatranire, anticancer şi de îmbunătăţire a sistemului imunitar, merele s-au dovedit a fi un fruct numai bun de folosit în dormitor.

Verdict: Dacă vrei ceva de băut în timpul întâlnirii foloseşte cu încredere cidrul de mere fierbinte în care să fi adăugat şi o lingură cu scorţişoară (un afrodisiac dovedit pentru bărbaţi) şi câteva cuişoare (un alt stimulant sexy).

Sucuri carbogazoase

Sucurile carbogazoase dietetice fac mai mult rău decât bine. Potrivit unui studiu publicat în The New England Journal of Medicine îndulcitorii artificiali care se găsesc în aceste băuturi cauzează carii, diabet, obezitate şi pierderea densităţii osoase… deci nimic sexy din acest punct de vedere.

Verdict: Fereşte-te de sucurile carbogazoase. Dacă optezi pentru varianta dietetică sunt şanse mari să consumi aspartam, un îndulcitor artificial. Acest subtitut pentru zahăr este notoriu întrucât cauzează dureri de cap şi scăderea libidoului.

Ai chef de ceva dulce? Adăugă câteva picături de miere la ceea ce bei – un nectar auriu (un afrodisiac natural) care ajută producţia de estrogen şi testosteron, stârnind dorinţă atât la bărbaţi cât şi la femei.

Ceai de ginseng

… ceea ce ne duce la punctul G: ginseng. Proprietăţile naturale ale acestei plante o fac un afrodisiac extrem de potent. Cercetătorii de la Universitatea Hawaii au descoperit că femeile care au luat suplimente cu ginseng au înregistrat o creştere semnificativă a libidoului. În mod similar, un studiu sud corean a descoperit că remediul făcut din această plantă poate combate disfuncţiile erectile.

Verdict: Priveşte ginsengul că o alternativă naturală la Viagra – atât pentru bărbaţi cât şi pentru femei. Prepară un ceai de ginseng şi după ce a fost gata, adăugă suc proaspăt de lămâie şi câteva picături de miere pentru a-l îndulci.

Citeşte continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton