AutoDel - un dealer profesionist de mașini rulate

 advertising.ringier
.

Da, mașina a devenit un obiect indispensabil pentru foarte multe persoane, pentru că este o sursă de a te deplasa rapid oriunde ai nevoie, indiferent de oră sau vreme. Transportul în comun de persoane sau companiile de taxiuri nu mai sunt de foarte mult timp o opțiune de luat în calcul. Și asta pentru că nu sunt acolo atunci când avem neapărată nevoie. Și pentru că traficul este din ce în ce mai aglomerat pe străzile din România, preferi să pierzi minute bune în propria mașină, decât prin autobuze care oricum trebuie să oprească în fiecare stație sau taximetriști care te taxează dublu la o cursă.

Însă, nu toată lumea optează pentru autoturisme noi, atunci când își achiziționează una, ci caută alte variante mai potrivite atât din punct de vedere financiar, cât și din perspectiva altor beneficii de care pot avea parte. 

Dacă o mașină este nouă, asta nu înseamnă că nu poate avea un defect din fabrică, cum nici una second hand nu poate fi inutilizabilă. Aceste aspecte depind foarte mult și de unde achiziționați o mașină și câtă credibilitate oferă pe această piață. 

Achiziția unei mașini second este o alegere mult mai tentantă, mai convenabilă la preț și vine cu mai multe beneficii și opțiuni de unde se poate alege, iar întreg procesul de achiziție poate fi de departe mult mai ofertant dacă alegeți niște dealeri auto autorizați.  

AutoDel, un dealer cu experiență în vânzarea de mașini rulate 

Compania AutoDel este recunoscută ca fiind un dealer profesionist de mașini rulate pe piața din România care vine spre publicul interesat cu o flotă foarte vastă de mașini. 

Mărci de renume se regăsesc aici precum Audi, Volkswagen Sh Suceava, BMW, Alfa Romeo, Mitsubishi, Chrysler, Fiat, Ford, Jaguar, Citroen, Dacia și multe altele. 

Momentan compania deține doar 2 showroom-uri fizice respectiv cel din București și Suceava, însă orice marcă de mașină se poate comanda și de pe site-ul autodel.ro.

Flota de mașini este foarte bine întreținută, fiind supusă unor verificări riguroase și amănunțite înainte de a o pune spre vânzare. Echipa AutoDel se asigură că fiecare autoturism care este pus spre vânzare este într-o stare  bună din punct de vedere tehnic. Tocmai de aceea au la dispoziție servicii de cosmetică și service auto. 

Dacă sunteți din aceste orașe, sau doriți să vă deplasați la fața locului pentru a vedea flota de mașini, AutoDel vă recomandă test drive-ul, fiind un aspect destul de important atunci când achiziționați o mașină. Este acel test drive care vă ajută să luați decizia mai potrivită pentru ceea ce vă doriți. Puteți vedea dacă este o mașină confortabilă, sigură și stabilă în timpul condusului, o puteți analiza îndeaproape și la orice întrebare ați avea, echipa vă va răspunde. 

AutoDel este o firmă solidă recunoscută pe piață pentru experiența vastă pe care o deține, seriozitatea, calitatea și încrederea pe care o oferă fiecărui client în parte. Se adaptează cerințelor și nevoilor, iar clienții pleacă mulțumiți de la ei. Pentru mai multe detalii puteți accesa site-ul autodelrulate.ro

Date de contact: 

Suceava: 0374 006 007

București: 0759 888 788

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton