Ai auzit de excitația la animale de pluș? Perversități sexuale care te vor șoca

Nu există adult care să nu știe de existența anumitor perversități sexuale, dar unele dintre ele sunt absolut bizare. Iată ce îi excită pe unii oameni.

Obiectofilia este pasiunea mistuitoare pentru obiecte. Cum să te îndrăgostești de un obiect? Ei bine, la finalul anilor 70 o femeie a fost logodită cu podul Golden Gate, apoi s-a căsătorit cu Turnul Eiffel.

Vorarefilia e ceva mai tulburătoare, căci implică canibalism consimțit, excitare sexuală la acte de canibalism. La începutul anilor 2000 un neamț dădea anunțuri la ziar, fiind în căutarea unei persoane dispuse să îl mănânce.

Citește și:

Dovada că poți fi sado-masochistă și nici să nu știi asta

4 motive psihologice care explică de ce înșală bărbații

Poate ai încercat și tu o dată katopronofilia? Înseamnă preferința pentru sexul într-o cameră tapetată cu oglinzi.

Chasmofilia e atracția irezistibilă pentru tot ceea ce are o gaură, crăpătură care să nu existe la corpul uman. Gaura din gard sau din ciorap e excitantă? Pentru unii da…

Psichrofilia presupune excitația la temperaturi scăzute, inclusiv să vezi alți oameni cum suferă de frig și dârdâie la propriu.

Excitația la căderea pe scări are și ea un nume: climacofilia! Melisafilia este excitația față de albine, iar inocentele animale de pluș trezesc pasiuni celor care au parafilia autoplusofilia.

Foto: Shutterstock

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton