Afrodisiacele sunt depășite! Fetișuri sexuale cu... mâncare

Stridii, ciocolată, vin, anumite condimente stimulează libidoul și te ajută să creezi nopți de neuitat. Dar uneori mâncarea este implicată la un alt nivel în fetșuri sexuale.

Nyotaimori

Mai ții minte scena din Sex and the City unde Samantha era întinsă pe masă, goală și acoperită cu sushi, așteptându-și iubitul să ajungă acasă?

Cam asta înseamnă Nyotaimori sau excitația de a mânca sushi de pe goliciunea unei femei. Și poate îți mai amintești astfel de scene similare din filme cu gangsteri asiatici.

Citește și:

Respingătoare sau incitante? Fetișuri sexuale despre podoaba capilară sau părul corporal

Atracția pentru natură dusă la extrem! 2 fetișuri sexuale cu insecte și copaci

Sitophilia

Aici plăcerea apare în diferite situații erotice care implică folosirea mâncării. Poate nu degeaba luptele dintre femei în pisicine gonflabile cu dulceață, marmeladă, sirop de ciocolată au audiență mare…

Îngrășarea

Da, există fetișuri pentru persoane supraponderale, însă mai există un derivat al acestui fetiș sexual unde plăcerea sexuală este obținută ajutându-i pe alții să se îngrașe alimentându-i excesiv.

Foto: Shutterstock

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton