3 tipuri de filme pentru adulți la care se uită bărbații și motivele lor psihologice

Pe lângă excitare, există și o bază psihologică care îi împinge să aleagă un anumit gen. Iată cele mai frecvente filme pentru adulți la care se uită bărbații și o explicație la care nu te așteptai.

1 femeie și 2 bărbați


Ai spune că sexul în trei nu e ceva șocat, dar se află în topul fanteziilor bărbaților. Unii îl și pun în practică, cel puțin o dată, ca experiență.

Dar de ce în formula asta, și nu cu două femei? Pentru că se activează competiția, și nu orice competiție, pe lângă cea care ține de perfomanță sexuală, ci cea genetică!

Materialul seminal al primului partener este eliminat de al doilea care are șanse mai mari să devină tatăl unor potențiali urmași.

Chiar dacă se folosește prezervativ, la nivel inconștient această competiție genetică este prezentă.

Iar pentru unii este excitant ca partenera să-și facă de cap cu un altul, dar ei să aibă ultimul… cuvânt. Asta ține de dominare și cine este masculul alfa.

Citește și:

Specialiștii avertizează: o căsătorie fără sex e prea puțin probabil să reziste

5 pași obligatorii pentru o viață sexuală de calitate!

Submisivitate

Prea puțin probabil că poți să îți legi partenera și ea să îți îndeplinească fiecare cerință fără să obiecteze, și cu ochii în pământ (sună a Fifty Shades of Grey, nu?).

Poate de aceea filmele pentru adulți cu asiatice sunt atât de căutate. Există nota exotică, dar ele încă poartă aura de submisivitate extrem de promovată cultural.

Cum e un bărbat care are în pat o femeie submisivă? Din nou dominator, se simte stâpân, puternic, invincibil.

Bărbații își eliberează tensiunea prin sex, și să ne imaginăm că un individ a avut o zi la serviciu cu un șef de obicei abuziv ce acum l-a umilit, înjosit.

Își va căuta recăpătarea masculinității știrbite în filme unde există o submisivă și un dominator cu care se va identifica.

Lucru valabil și pentru o dinamică nesănătoasă în cuplu, unde partenera este foarte critică, îl castrează emoțional.

Ladyboy

Bărbații sunt vizuali și sunt impresionați de sâni, fețe frumoase, picioare lungi, un aspect general foarte îngrijit.

Pe lângă asta mai există fascinația propriului penis, care în erecție este semn de dominanță.

Ce reunește trăsăturile apetisante feminine și simbolul masculinătății? Exact… De ce oare show-urile din Tailanda cu ladyboys sunt atât de populare, încât vorbim deja de o adevărată industrie?

Foto: Shutterstock

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton