3 motive pentru care femeile mimează orgasmul

Dacă pentru bărbați este mai dificil, multe femei mimează orgasmul. De ce ajung ele să facă asta? La mijloc sunt atât aspecte psihologice cât și fizice.

Nu se cunosc suficient

Ca o femeie să ajungă la orgasm în primul rând este necesar să își cunoască foarte bine corpul, care îi sunt zonele erogene, ce este turn on și turn off pentru ea.

Iar uneori din lipsă de experiență și pentru a nu părea începătoare la capitolul sex, unele femei ajung să mimeze orgasmul.

Citește și:

3 motive pentru care bărbații fac mai mult sex decât femeile

3 motive pentru care nu reușești să ajungi la orgasm

Nu vor să dezamăgească

Ceea ce am spus mai sus se completează foarte bine cu teama de a nu-și dezamăgi partenerul de cuplu, de a nu-l răni în orgoliu.

Pentru bărbați performanța sexuală este strâns legată de masculinitate, de imaginea de sine, iar doamnele care mimează orgasmul nu vor să-și supere partenerii.

Aici mai este în fundal și o teamă de abandon, în care femeia îi face lui plăcere în toate modurile, tocmai de teamă să nu o părăsească.

Se raportează la filme

Industria filmelor pentru adulți aduce o imagine complet nerealistă asupra sexului, iar presiunea se pune nu doar pe bărbați ci și pe femei.

Bărbații să performeze, iar femeile să fie niște ibovnice oricând doritoare de sex.

Da e ok să te simți obosită, să te doară capul pe bune, să fii supărată pe el și astfel să nu îți vină să aveți activități de așternut.

Și chiar dacă faci sex nu este nicio tragedie că nu ai avut orgasm. În primul rând să nu uităm: orgasmul vine din creier.

Foto: Shutterstock

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton