3 greșeli în cuplu pe care e obligatoriu să nu le faci

Indiferent că sunteți la început sau relația durează de câțiva ani, aceste greșeli în cuplu trebuie neapărat evitate. Îți fac rău și ție și lui!

Nu încerca să-l schimbi!

Asta e o capcană în care cad multe femei. Vor să își demonstreze că sunt puternice, că domină bărbatul sau că el le iubește atât de mult încât va renunța la acele comportamente urâte.

Avem o veste: o persoană se schimbă pentru că așa vrea ea, nu pentru că e obligată sau manipulată! Nu ești mulțumită de relația ta, toate discuțiile au fost inutile? Poate nu e rău să analizezi dacă mai e cazul să stai în povestea asta…

Citește și:

Se poate ajunge la divorț! Ce să discutați înainte să vă căsătoriți

3 gesturi care arată că ești nesigură și nu ai încredere în tine

Ești geloasă pe fostele lui relații

Fiecare vine din spate cu un bagaj emoțional și cu un istoric. Din fiecare relație cu toții învățăm ceva, sau așa ar trebui, iar trecutul rămâne în trecut dintr-un motiv.

Cu ce te ajută să-i reproșezi că a fost cu x sau cu y? Tu nu ai avut foști prieteni? Este constructivă gelozia asta pentru relație? Crezi că vă unește? Dimpotrivă!

Reflectează asupra nevoilor tale, ce ți-ai dori tu de la el și de la relație și de asemenea ce poți face tu pentru a îmbunătăți cuplul vostru.

Iubirea nu vine de la sine, e nevoie de muncă de ambele părți.

Lasă critica

Să luăm cazul unui copil, cum se dezvoltă și evoluează el dacă primește extrem de multă critică? Asta e valabil și pentru partenerul tău și relația de cuplu.

Desigur, nu spunem să nu-i transmiți nemulțumirile, dar fă-o înțelept. Ambalează ca un senviș elementul negativ între 2 laude sau lucruri pozitive.

Și în niciun caz nu-i pune etichete, cu judeca omul, judecă felul în care s-a purtat. Când judeci omul reacția lui este fie de fugă, fie de apărare prin luptă.

Iar de aici până la conflicte interminabile și resentimente mai e doar un pas…

Foto: Shutterstock

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton