10 idei de machiaj pentru Revelion. Cum să te aranjezi pentru ultima seară din anul 2022

 Calin Maria Bianca
.

10 idei de machiaj pentru Revelion. Cum să te aranjezi pentru ultima seară din anul 2022. Noaptea dintre ani este una extrem de importantă, mai ales dacă ne luăm după superstiții. Se spune că așa cum te prinde noul an, așa o să fii pe parcursul celor 12 luni. Bineînțeles, femeile vor să arate mereu bine, așa că nu ratează ocazia și se pregătesc așa cum se cuvinte. Iată o serie de idei cu diferite stiluri de machiaj, ideale pentru Revelion!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Machiajul este accesoriul de bază al oricărei femei pe lângă zâmbet. Zi de zi purtăm pe față diferite produse de makeup, care însă să nu ne încarce tenul foarte tare. Totuși, de Revelion nu putem să ne facem un simplu machiaj dacă vrem să ieșim în evidență.

whatsapp-image-2022-12-23-at-16.18.27-1whatsapp-image-2022-12-23-at-16.18.27-1

Bineînțeles, un aspect important îl reprezintă locația unde faci Revelionul. Dacă petrecei acasă, printre familie și toți cei dragi, un machiaj simplu cu fond de ten, mascara, eyeliner, ruj și contur este mai mult decât suficient. Totuși, dacă ai optat pentru un restaurant, lucrurile se schimbă!

Citește și: Idei pentru machiajul buzelor pe timp de toamnă

Citește și: Cum arată Vlăduța Lupău fără machiaj.A avut curaj să se arate 100% naturală

Citește și: Anda Adam s-a măritat în secret azi:”Am zis DA”. Primele fotografii de la cununia civilă

Citește și: Alex Bodi și Ema Uta s-au despărțit.Cu cine va petrece afaceristul sărbătorile de iarnă

10 idei de machiaj pentru Revelion

Noaptea dintre ani aproape că bate la ușă! Dacă și tu ești stresată în privinț machiajului, noi ți-am pus la dispoziție în galeria foto 10 idei din care să te inspiri. Totuși, primul aspect de care trebuie să ții cont este locația unde are loc petrecerea de Revelion, dar și ținuta pe care o porți. Dacă nu vrei să fii un clown, ai mare grijă la cromatică și la cum combini culorile.

Cum să te machiezi dacă petreci Revelionul acasă sau la prieteni

Dacă nu aveți planuri mari și nu plecați prea departe de casă, când vine vorba de machiaj nici nu trebuie să îți faci griji. În familie, acasă la prieteni, oricum ar fi, un machiaj de zi cu zi este ideal pentru un astfel de party. Totuși, fiindcă nu este o zi oarecare, dacă îți permite ținuta, un ruj roșu este detaliul care poate face diferența.

Ce machiaj să îți faci dacă petreci Revelionul la restaurant

Revelionul acasă este diferit de unul la restaurant, așa că trebuie să ai grijă la fiecare aspect. Nu doar la ținută acorzi o maximă importanță, ci și la machiaj. Aici nu mai merge un makeup usual, ci din contră, unul bazat pe sclipi, ruj roșu și mult negru la ochi. Pentru că luminile sunt difuze, cel mai bine îți scoți trăsăturile în evidență așa cum știi mai bine.

Bineînțeles, galeria foto pregătită special pentru tine este o sursă de inspirație. De la machiajele clasice cu puțin eyeliner și ruj, la nuanțe de roșu și până la cele profesionale, unde glitter-ul, perlele și pietrele prețioase nu lipsesc. Ai o gamă variată, de unde sigur poți alege un model!

Sursă foto: Pixabay

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton