Previziuni astrale 2021. Zodiile cărora le va merge cel mai bine în noul an

 Cica Cristina
.

Anul 2021 este un an al provocărilor și al schimbărilor, însă nu ca precedentul, ci unele pozitive. Este un bun prilej pentru toate zodiile să-și reconsidere viața și să pună pe primul plan adevăratele dorințe și visuri. Acum contează doar ce simțiți voi, și nu ce vă dictează gura lumii!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Previziuni astrale 2021 – Berbec

Siguranța materială, a voastră și a celor dragi, este „proiectul principal al Berbecilor în 2021. Veți face tot ce vă stă în putință pentru a vă majora veniturile: acceptați un job în plus, vă implicați în și mai multe proiecte, totul pentru un confort financiar sporit. La începutul primăverii, Berbecii se vor simți  pregătiți, lucizi  și dedicați, iar tranzitele planetelor Jupiter și Saturn  prin Casa XI le dă avântul necesar spre noi orizonturi. Însă, nu uitați că locul de muncă nu înseamnă totul, trebuie să țineți cont de sănătate, prieteni și familie, înainte de toate!

Previziuni astrale 2021 – Taur

Pentru Tauri, 2020 a fost un an al transformării și evoluției personale, iar 2021 vine ca o continuare a acestei etape, în care trebuie pus în practică ceea ce au învățat. Fiindcă ați crescut spiritual într-un an plin de provocări, ați dobândit o abilitate în plus, aceea de a fi înțelegători cu cei din jur, iar asta ar putea însemna că, în 2021,  n-ar  fi  exclus  să  vă schimbați cariera. Ați fi psihologi de succes, terapeuți, voluntari în anumite asociații umanitare care lucrează cu oameni în dificultate sau case de bătrâni și copii. 2021 vine cu multe provocări sociale care vor fi trecute cu brio.

Previziuni astrale 2021 – Gemeni

Nu ați avut un 2020 ușor și nu puține au fost momentele în care ați fost la un pas să clacați sau ați și trecut prin asta. În 2021, norocul pe care trebuie să vi-l faceți cu mâna voastră constă  în evitarea  oamenilor și  a  situațiilor  toxice, distanțarea de persoane în anturajul cărora nu vă simțiți confortabil și, pe cât posibil, evitarea totală a circumstanțelor care simțiți că vă fac rău. Veți primi susținere astrală pentru această curățenie, dar trebuie să puneți și voi mâna pe mop! Înconjurați-vă de oameni pozitivi și bifați cât mai multe activități care vă aduc fericire!

Previziuni astrale 2021 – Rac

Racii sunt cei mai sensibili din zodiac, știe toată lumea asta, însă în 2021 trebuie să lucrați mai intens  la  gestionarea situațiilor care derivă din această  hipersensibilitate. Așadar, nu mai luați totul personal și încercați să identificați partea frumoasă din orice situație, pentru că nu Universul are ceva cu voi, în orice secundă a existenței, ci voi cu voi. Nu vă mai persecutați și învinovățiți pentru orice, nimeni nu este perfect! Apreciați-vă mai mult și veți vedea că, odată ce vă vedeți cu alți ochi, și ceilalți din jur vă vor aprecia mai mult!

Previziuni astrale 2021 – Leu

Începeți anul în forță, cu o energie debordantă și puterea de a muta munții din loc, iar situațiile în care va trebui să faceți asta nu vor întârzia să apară. Acest lucru este cum nu se poate mai bun, pentru că voi urâți rutina și sunteți dependenți de provocări și imprevizibilitate. Iubiți să fiți puși în situații considerate dificile de celelalte semne zodiacale, dar în care voi puteți demonstra că sunteți regi nu doar în junglă. În  acest  sens,  se  anunță  și  călătorii neașteptate,  și noi aventuri care vă vor îmbogăți sufletește și vă vor ajuta să evoluați!

Previziuni astrale 2021 – Fecioară

În 2021, Fecioarele înțeleg mai bine ca niciodată că lumea interioară o creează pe cea exterioară, așa că îmbunătățirea felului de a privi lumea și viitorul, de a percepe anumite situații și trăiri va aduce cu sine situații favorabile vouă și oameni potriviți misiunii lor de viață. Pregătiți-vă pentru o perioadă în care voi înșivă, locul de muncă și chiar cercul de prieteni se vor transforma. Nu vă mirați dacă dispar din jurul vostru anumiți oameni, se rup relații, se încheie proiecte, pentru că ce nu este potrivit pentru voi va dispărea. Când nu veți putea lua voi deciziile corecte, Universul va grăbi lucrurile!

Previziuni astrale 2021 – Balanță

Ce sunteți voi echilibrate, că doar nu degeaba sunteți Balanțe, dar ce veți fi în 2021! Totul se anunță în echilibru pentru voi,  adică  o situație urâtă va fi imediat compensată cu una frumoasă. Unui om care vă face zile fripte îi va urma unul care vă ridică de jos. O amendă de circulație, de exemplu, va fi imediat acoperită de un bonus la serviciu și tot așa. Ce trebuie să faceți voi este să fiți și mai prezenți în viața voastră și să nu scăpați din vedere oamenii vindecători, care apar să vă ajute sau situațiile create de Univers spre binele vostru suprem. Ochii mari, așadar, și toate simțurile activate!

Previziuni astrale 2021 – Scorpion

Ambiția, cu care oricum sunteți înzestrați din naștere, atinge în 2021 cote nebănuite! Simțiți că a venit timpul să lansați proiectul acela la care vă gândiți de mult timp, să vă înscrieți la cursurile pe care le tot amânați de ani de zile, să vă urmați visul care nu vă dă pace din liceu sau chiar să spuneți acelei persoane la care vă gândiți de ceva vreme tot ce simțiți pentru ea. Cu orice risc, este timpul să puneți în practică toată pregătirea de-o viață! Nu vă va fi frică să pășiți în necunoscut, pentru că vă așteaptă bucurii. Nu uitați că o situație ce poate părea urâtă inițial vă duce spre mai bine!

Previziuni astrale 2021 – Săgetător

Pare că s-a spart ghinionul pentru voi și tot ce-a fost rău rămâne în 2020, iar cele bune se adună în 2021! Veți fi mai optimiști și mai pozitivi decât ați fost vreodată, iar asta se va vedea în relațiile cu cei din jur și în atmosfera din familie, din relație sau de la locul de muncă. Veți fi o inspirație pentru ceilalți și îi veți ajuta să evolueze și să schimbe în bine multe aspecte din viețile lor. Intuiția puternică vă va ajuta să identificați oamenii care nu vă vor binele și nu ajută scopurilor voastre înalte, așa că țineți cont de ea! Altfel, relaxați-vă mai mult decât în 2020!

Previziuni astrale 2021 – Capricorn

Adunați-vă toate puterile, pentru că urmează un an intens, cu provocări și răstunări de situații, atât pe plan profesional, cât și amoros sau familial! Nu înseamnă că vor fi situații urâte sau cu consecințe nefavorabile, doar că aveți nevoie de energie să le gestionați. Voi oricum sunteți cu picioarele pe pământ și mergeți cu încăpățânare până în pânzele albe pentru a vă îndeplini scopurile, însă acordați mai multă atenție și sufletului și inimii.

Previziuni astrale 2021 – Vărsător

2021 vă provoacă să vă exprimați și mai bine sentimentele. De regulă, preferați să țineți pentru voi ceea ce gândiți și simțiți cu adevărat și să expuneți o cu totul altă variantă a voastră. Până la un punct, acest lucru nu este rău, mai ales dacă îi menajați astfel pe cei din jur de o realitate ceva mai dură. Însă, este timpul să vă asumați mai mult cine sunteți cu adevărat și ce gândiți, în primul rând în relația cu voi înșivă și abia apoi cu ceilalți. Nimănui nu-i place falsitatea, iar cine preferă asta poate că nu ar trebui să stea lângă voi!

Previziuni astrale 2021 – Pești

Anul 2021 este unul transformator și pentru voi. Sensibilitatea și schimbările bruște de comportament vă vor aduce situații când mult prea emoționale și se lasă cu lacrimi, când stresante și, în consecință, farfurii sparte și uși trântite de perete… Dar nu doar despre asta este vorba în noul an, ci și despre o evoluție spirituală a voastră, care vă conferă maturitate și o calmitate de care aveți atâta nevoie. Nu mai luați totul în tragic și gândiți de două ori înainte să lua și o decizie pe fond de nervi. În 2021 realizați mai mult ca niciodată că fiecare nor aduce după el Soarele!

Sursa foto: pexels.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton