Previziuni pentru luna februarie! Zodia care îşi va întâlni marea iubire în luna îndrăgostiţilor

 Oana Pantazi
.

În luna februarie, astrele ne rezervă surprize pe toate planurile. În timp ce unii dintre nativi vor excela din punct de vedere profesional, alții se vor îndrăgosti (doar se apropie Valentine’s Day, nu-i așa?) sau li se va schimba norocul pe plan material. Va fi o lună în care, orice-ar fi, cu siguranță nu ne vom plictisi. Iată ce ne așteaptă în februarie!

VĂRSĂTOR

Ești plină de vitalitate în acest interval, iar energia bună care te însoțește încă de la începutul anului te ajută să privești problemele cu mai mult optimism. Latura financiară este bine aspectată, la fel și cea profesională, doar cea amoroasă lasă puțin de dorit. Până la finele lunii însă, iubitul tău te-ar putea surprinde cu… un inel.

 

PEȘTI

Până pe la jumătatea lunii, vei muri de plictiseală. Apoi, lucrurile se vor anima și, în scurt timp, vei începe să jinduiești după liniștea pierdută. Mai mult, viața ta amoroasă ar putea cunoaște o turnură incredibilă. Un nou partener la orizont?

 

BERBEC

Cota ta de popularitate este în creștere în această lună, implicit și numărul de prieteni și de relații profesionale, așadar ar fi bine să profiți de oportunitățile care, cu siguranță, ți se vor ivi, atât pe plan financiar, cât și profesional!

 

TAUR

Reputația ta va avea de suferit curând dacă vei continua să alimentezi disputa cu unul dintre superiorii tăi, începută anul trecut! Ar fi bine să te concentrezi asupra vieții de familie și, în special, asupra partenerului tău, care se simte neglijat.

 

GEMENI

Pentru tine este o lună propice studiilor, dar și călătoriilor în locuri îndepărtate, așadar o vacanță ar fi bine-venită, mai ales că stresul este la cote maxime în această perioadă. Încearcă să fii mai pozitivă și încrede-te mai mult în propriile forțe!

 

RAC

Îți bate norocul la ușă în această perioadă și nu ar trebui să eziți să-i deschizi… Afacerile de orice fel și investițiile sunt favorizate, dar nu este exclus să ai parte și de o moștenire sau un câștig neașteptat la Loto. Dragostea? Ce nevoie mai ai de ea?!

 

LEU

Te așteaptă o lună extrem de agitată: certuri, rivalități, contracte eșuate, eforturi inutile… Vei trăi cu impresia că viața ta este un joc de domino care se descompune la cea mai mică mișcare. Din fericire, latura amoroasă e la cote maxime.

 

FECIOARĂ

Trei aspecte îți vor marca existența în acest interval: munca, munca și munca! Iar dacă la job ai devenit indispensabilă, în viața personală vei ajunge în curând… dispensabilă. A venit momentul să te gândești puțin și la partenerul tău de viață!

 

BALANȚĂ

Viața personală e pe primul loc luna aceasta și nu vei abdica de la decizia de a petrece timp de calitate alături de cei dragi. E posibil chiar să pleci într-un weekend prelungit peste hotare, alături de bărbatul iubit. Sfatul nostru: închide-ți telefonul!

 

SCORPION

Niște dispute mai vechi de familie, legate de un proces imobiliar sau de o moștenire, se vor acutiza în această lună și îți vor strica relațiile cu părinții și frații. Din fericire, vei dispune de sprijinul necondiționat al partenerului de viață.

 

SĂGETĂTOR

Este o lună perfectă pentru afaceri, negocieri și interviuri, comunicarea fiind excelent aspectată. Poate chiar prea bine aspectată, dat fiind că nu te vei abține să-i dai iubitului tău niște sfaturi și directive pe care se va grăbi să le… ignore.

 

CAPRICORN

Astrele îți surâd din punct de vedere financiar mai mult ca niciodată, totul e să valorifici din plin orice oportunitate. E un moment propice și din punct de vedere profesional, dar știi cum se zice: Noroc la bani, ghinion în dragoste! (Doar luna asta.)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton