Horoscop 1 octombrie 2022. Racii trec printr-o despărțire neașteptată

 Ifrim Georgiana
.

În timp ce unii nativi vor avea parte de un început de lună excelent, alții se vor confrunta cu tensiuni, probleme la locul de muncă sau despărțiri neașteptate. Săgetătorii vor avea parte de o zi distractivă. Iată ce au pregătit astrele pentru azi!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 1 octombrie 2022. Berbec

Berbecii vor avea parte de o zi destul de agitată. Este posibil să primească vești nu tocmai bune de la locul de muncă. Vor fi puși în fața unor situații dificile, de aceea trebuie să-și păstreze calmul și să găsească soluții adecvate.

Horoscop 1 octombrie 2022. Taur

Taurii vor avea parte de surprize pe plan sentimental. Dacă lucrurile păreau să nu meargă bine pe acest plan, vor fi surprinși de persoana iubită, când se așteaptă mai puțin.

Horoscop 1 octombrie 2022. Gemeni

Gemenii trebuie să fie atenți la promisiunile pe care le fac și angajamentele pe care și le iau. S-ar putea să se ivească conflicte, de aceea este bine să se ferească de tensiuni și neînțelegeri.

Citește și: Cum își exprimă zodiile sentimentele!Doar câțiva nativi sunt mai afectuoși

Citește și: Zodiile care fug de iubire!Cine sunt nativii care se îndrăgostesc foarte greu

Citește și: Zodiile care nu acceptă niciodată că greșesc!De ce le este greu să-și ceară iertare

Horoscop 1 octombrie 2022. Rac

Racii ar putea trece printr-o despărțire neașteptată. Este bine sănu mai ia lucrurile personal și să se detașeze de discuțiile care nu îi privesc. Trebuie să renunțe la unele așteptări prea mari, pentru a se feri de dezamăgiri.

Horoscop 1 octombrie 2022. Leu

Leii au parte de o zi excelentă pe toate planurile. S-ar putea să primească vești bune de la locul de muncă, respectiv o mărire de salariu sau o avansare în carieră. Nici pe plan amoroas lucrurile nu stau rău, căci s-ar putea să înceapă o nouă relație.

 Horoscop 1 octombrie 2022. Fecioară

Fecioarele vor avea o zi execelentă în ceea ce privesc interacțiunile umane. Vor rezolva conflicte mai vechi și se vor simți mai apropiați de oamenii dragi din viața lor. Ar putea să aibă parte de o zi mai solicitantă la locul de muncă.

Horoscop 1 octombrie 2022. Balanță

Balanțele au trecut prin transformări incredibile în ultima perioadă. Radiază de încredere și muncesc din greu pentru a-și îndeplini obiectivele. Rezultatele nu întârzie să apară.

Horoscop 1 octombrie 2022. Scorpion

Scorpionii au parte de un început de lună mai dificil. Ar putea să devină sceptici cu privire la unele persoane sau unele decizii. Este bine să-și asculte intuiția.

Horoscop 1 octombrie 2022. Săgetător

Săgetătorii vor avea parte de o zi distractivă, alături de prieteni și de familie. Lucrurile par să se desfășoare așa cum își doresc și deciziile luate în ultima vreme sunt cele mai potrivite.

Horoscop 1 octombrie 2022. Capricorn

Capricornii vor fi implicați în noi proiecte. Ar putea primi noi oportunități de dezvoltare profesională, care le vor aduce câștiguri consistente.

Horoscop 1 octombrie 2022. Vărsător

Vărsătorii vor avea parte de o zi în care își vor reînacărca bateriile. Vor face activități plăcute, vor petrece mai mult timp cu familia și ăși vor reanaliza planurile de viitor.

Horoscop 1 octombrie 2022. Pești

Peștii se află într-un cadru astral favorabil. Se vor folosi de toate aptitudinile pentru a-și îndeplini obiectivele. Cariera se află pe primul lor, lucru care se reflectă în rezultatele din ultima perioadă.

Sursa foto: Arhiva Viva!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton