Horoscopul lunii noiembrie 2016

 Florentina Liutic
.

SCORPION 24.10-22.11

Astrele te răsfață în această perioadă atât din punct de vedere personal, cât și profesional, așa că ar fi bine să profiți la maximum de tot ce ți se oferă. Nu uita totuși că e necesar să găsești un echilibru între dragoste și carieră, pentru că orice exces sau renunțare poate duce la dezastru. Iubește din plin, dar muncește cu măsură!

 

SĂGETĂTOR 23.11-23.12

O lună excelentă, în special din punct de vedere sentimental, dar și material. Sunt favorizate atât căsătoriile, cât și schimbările în domeniul profesional. Ai mari șanse de promovare și nu e exclus să primești o mărire de salariu.

 

CAPRICORN 24.12-20.01

Nu ești în cea mai bună stare psihică în această perioadă, iar asta te va determina să te închizi în tine mai mult ca de obicei. Din fericire, te bucuri de sprijinul familiei și al persoanei iubite. Din păcate, la job vei avea probleme din cauza asta.

 

 VĂRSĂTOR 21.01-18.02

Colegii te invidiază pentru succesul profesional, prietenele pentru siluetă, iar rudele apropiate, pentru o moștenire pe care urmează s-o primești. Ce să faci dacă astrele te-au înzestrat cu frumusețe, inteligență, carismă și noroc?

 

PEȘTI 19.02-20.03

Apar schimbări benefice atât în viața profesională, cât și în cea personală, dar în balanță vor atârna destul de greu unele problemele de sănătate pe care te faci că nu le vezi. Mergi la medic, nicio afecțiune nu trece de la sine dacă o ignori!

 

BERBEC 21.03-20.04

Din punct de vedere personal, traversezi o perioadă excelentă, însă viața profesională îți dă peste cap toată starea zen acumulată în cuplu. Atitudinea unuia dintre superiorii tăi te va face să te gândești serios să-ți cauți un alt job.

 

TAUR 21.04-21.05

În această lună, astrele te vor pune la încercare… Vrei să ai noroc la bani sau în dragoste? Oricât te vei strădui, nu vei reuși să le dobândești pe amândouă deodată, deci nu e deloc indicat să te asociezi în afaceri cu persoana iubită.

 

GEMENI 22.05-21.06

În sfârșit poți spune: „Love is in the air!. După o perioadă destul de tristă din punct de vedere sentimental, iese soarele și pe strada ta, așa că vei putea să-ți pui la punct, în cele din urmă, problemele nerezolvate din viața de cuplu.

 

RAC 22.06-22.07

În această lună, ar fi bine să te gândești mai mult la tine și să-i lași pe cei din jurul tău să-și rezolve singuri problemele. În plus, nu ar strica să acorzi ceva mai multă atenție look-ului personal, care în ultima vreme cam lasă de dorit…

 

LEU 23.07-23.08

Ești o persoană mult prea plină de idei geniale, carismatică și cu o personalitate prea puternică pentru a te irosi într-un loc de muncă fără perspective, așadar nu mai amâna inevitabilul – caută-ți un job pe măsura talentului tău!

 

FECIOARĂ 24.08-22.09

Îți place să pui ordine în lucruri și reușești să organizezi totul perfect, inclusiv viețile altora… mai puțin viața ta! În ultima vreme, ai reușit să iei numai decizii proaste și să te pui rău și cu familia, și cu persoana iubită. E cazul să te aduni!

 

BALANȚĂ 23.09-23.10

Problemele tale de cuplu încă nu au luat sfârșit, încă pășești pe o gheață extrem de subțire, ca atare ar fi bine să nu exagerezi cu petrecerile și cu ieșirile în oraș sau în club. În caz contrar, s-ar putea să te trezești cu bagajele la ușă…

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton