Horoscopul lunii martie 2016

 Florentina Liutic
.

Pești 19.02-20.03

În martie vei fi zodia-vedetă, nu doar prin energia debordantă, ci și prin realizările pe care le vei obține în segmentul socio-profesional. Din punct de vedere financiar, s-ar putea să ai parte de o creștere a veniturilor, cel mai probabil din partea unei rude apropiate. Nu-ți neglija îndatoririle personale din cauza carierei.

BERBEC 21.03-20.04

În prima parte a intervalului te-ai putea simți mai agitat decât de obicei și vei comunica ceva mai greu cu anturajul apropiat. Încearcă să nu dai prea multă importanță cuvintelor celorlalți și concentrează-ți atenția asupra emoțiilor tale.

TAUR 21.04-21.05

Treci printr-o perioadă destul de calmă față de tot ce ai experimentat până acum. Așadar, pentru tine martie s-ar putea să fie o lună a reechilibrării și regăsirii de sine. Profită de această situație și ocupă-te de propria persoană.

GEMENI 22.05-21.06

Cineva din anturajul apropiat te-ar putea acuza că nu îi acorzi suficient de multă atenție. Tratează problema cu delicatețe și evită să alimentezi polemica. În plan personal vei avea parte de multe surprize plăcute din partea familiei.

RAC 22.06-22.07

Luna aceasta te vei ocupa de diverse treburi casnice. Nu vei avea de rezolvat chestiuni foarte dificile, ci mai degrabă numeroase comisioane mărunte, dar destul de sâcâitoare. Profesional nu se întrevăd schimbări importante.

LEU 23.07-23.08

Prima lună de primăvară te duce cu gândul direct la zilele calde de vară și chiar la concediul mult visat. N-ar fi rău să-ți iei câteva zile libere și să mergi într-un loc relaxant alături de persoana iubită. Nu exagera însă cu cheltuielile!

FECIOARĂ 24.08-22.09

E posibil ca o rudă mai îndepărtată să încerce să ia legătura tine pentru a rezolva o chestiune financiară. Ați putea apela chiar la serviciile unui consultant specializat pentru a evita confuziile. În final, ambele părți vor fi mulțumite.

BALANȚĂ 23.09-23.10

Luna aceasta ai putea primi o propunere foarte interesantă la locul de muncă. Fie vei fi promovat, fie vei fi invitat la un interviu de angajare, important este că șansele tale de reușită sunt destul de mari.

SCORPION 24.10-22.11

Pentru tine venirea primăverii are un efect mai deosebit decât în cazul altor zodii, în sensul că te vei bucura mai mult de energia pozitivă care însoțește acest anotimp. Profită de tonusul ridicat și fă plimbări cât mai lungi în natură.

SĂGETĂTOR 23.11-23.12

De câte ori ai încercat să adopți o atitudine mai îndrăzneață, ceva din interiorul tău pare că ți-a zădărnicit tot elanul. Ar fi bine să încerci o abordare diferită, bazată mai mult pe intuiție și mai puțin pe părerea celor din jur.

CAPRICORN 24.12-20.01

În cazul tău, luna aceasta se va potrivi proverbul „buturuga mică răstoarnă carul mare. Fii pregătit să strălucești și să-i impresionezi pe cei din jur cu ideile și realizările tale. Și în plan profesional te vei remarca prin implicare și efort.

VĂRSĂTOR 21.01-18.02

Dacă în alte situații ai avut ceva probleme în a-ți cenzura pornirile, e bine ca luna aceasta să dai dovadă de mai mult tact. Pentru a nu compromite relațiile cu apropiații, nu-ți mai exprima părerile fără delicatețe. Fii puțin mai empatic!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton