Horoscopul lunii mai 2020. Berbecii trebuie să-și țină gura, iar Taurii să nu mai cheltuie peste măsură! Zodiile cărora le merge bine și zodiile care trebuie să fie precaute!

 Dumba Gabriela
.
thumbnail-10thumbnail-10

Berbec

Luna mai stă sub semnul eliberării de secrete, pentru tine. Ai tendința să spui tot ceea ce te apasă, să te eliberezi de povara unor lucruri nespuse, însă ar fi mai bine să te abții. Nu știi la urechile cui ajung intimitățile tale și nu toată lumea îți vrea binele. Ești sfătuită să-ți alegi cu grijă confidenții și, pe cât posibil, să-ți ții gura. Și eliberează-te de trecut, nu mai căuta validare în situațiile demult apuse!

Taur

Până la jumătatea lui mai, luna este excelentă pentru tine, pe toate planurile. Profesional, amoros, în relația cu familia și cu prietenii, toate merg strună. Însă, ai grijă: nu cheltui peste măsură, pe lucruri fără de care poți trăi luna asta! În a doua parte a lui mai, se întrevăd ceva nemulțumiri pentru că ai tendința să fii Gică Contra la orice. Renunță la atitudinea asta!

Gemeni

Mai debutează, pentru tine, cu tensiuni în raport cu superiorii și chiar și cu familia. Cântărește-ți foarte bine vorbele și numără până la cinci înainte să explodezi într-o criză de nervi pe care ai putea-o regreta mai târziu. Spre jumătatea lunii te mai liniștești și simți nevoia să stai mai mult tu cu tine, să-ți acorzi atenție și iertare. Ai mai multă încredere în tine și în instinctele tale!

Rac

Chiar dacă la începutul lunii întrevezi ceva planuri de afaceri și de suplimentare a veniturilor, nu este recomandat să faci investiții decât spre finalul lui mai. Ideile sunt bune, dar păstrează-le la dosar pentru mai târziu. Și încă ceva: nu mai permite fantomelor trecutului să te urmărească. Ai tendința să te gândești mereu la „ce-ar fi fost dacă…', iar asta nu e o gândire sănătoasă în cazul tău! Carpe diem!

Leu

Te încearcă grijile materiale, mai ales că ți-au fost date peste cap planurile legate de anumite împrumuturi și achiziții serioase. Ai răbdare, că lucrurile se vor rezolva ușor, ușor. Nemulțumirile profesionale îți pot afecta relația, așa că sfatul astrologilor este să lași la ușă orice problemă legată de serviciu!

Fecioară

Ai grijă mare la sănătate în luna asta. Nu neglija simptomele care ți-ar putea aduce un oarecare disconfort fizic și nu amâna o programare la medic. Știi doar că este mai bine să previi, decât să tratezi, așa că lasă orice altceva ai avea de făcut și ai grijă de tine!

Balanță

Profesional, bateriile tale sunt aproape consumate. Ai muncit mult în această primăvară, stresul și nopțile nedormite își spun cuvântul, însă partea bună a lunii tale este relația excelentă pe care o ai cu familia. Ea este sursa ta de energie și cei dragi reușesc să te pună pe picioare.

Scorpion

Simți nevoia să stai cât mai mult cu familia, aici găsești înțelere și alinare. Dacă ai posibilitatea, stai cât mai mult alături de ei pentru că, astfel, ești pregătită și pentru provocările profesionale. Ai grijă la gelozie, însă, nu sări calul pentru că poți strica aiurea o relație frumoasă!

Săgetător

La începutul lunii se anunță tensiuni cu partenerul de viață și ai nevoie de tot calmul de care ești în stare pentru a depăși cu bine această perioadă. Încearcă să-i acorzi mai multă atenție și înțelege că trebuie să-i oferi cel puțin ceea ce îi ceri tu, nici mai mult, nici mai puțin. Profesional stai bine, apar oportunități pentru a-ți rotunji veniturile, iar spre finalul lui mai se liniștesc apele și în familie.

Capricorn

Ai mare grijă la cheltuieli! Nu cumpăra mai mult decât ai nevoie, nu face investiții de care nu ai neapărată nevoie și fă economii pentru că sunt toate șansele să apară o serie de cheltuieli neprevăzute. Mai bine să ai în plus, decât să te prindă nepregătită. La serviciu ar putea apărea tensiuni și este recomandat să te retragi din discuție, decât să spui lucruri regretabile!

Vărsător

Nu pune în cârca partenerului toate nemulțumirile acumulate în ultima vreme! Asumă-ți vina pentru anumite situații nefericite din luna asta și dă dovadă de maturitate. O discuție calmă și argumentată poate face minuni în relația cu partenerul sau cu familia, iar situația va reveni la normal, fără farfurii aruncate și injurii nedrepte.

Pești

La orizont se întrevăd proiecte noi și pare că toată strădania ta din ultima vreme va da roade. În sfârșit, eforturile tale sunt recunoscute de superiori și este foarte posibil să primești o avansare, o primă sau o mărire de salariu. Sau toate trei. Relațiile cu familia și prietenii nu stau, însă, pe roze, acordă-le și lor atenția cuvenită!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton