Horoscopul lunii iunie 2020. Fecioarele se simt nedreptățite la locul de muncă, iar Peștii trebuie să aibă mare grijă la discuțiile din familie!

 Dumba Gabriela
.

Berbec

După multă vreme în care ai stat prost la capitolul comunicare și relaționare, iată că iese soarele pe strada ta. Vei lega ușor prietenii și se anunță chiar lume nouă în sfera amoroasă, pentru Berbecii singuri. Profesional, de la foarte bine în sus. Însă, astrele te sfătuiesc să-ți ții gura și să-ți cântărești bine vorbele!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Taur

Nu face investiții și ai mare grijă dacă decizi să oferi ori să ceri un împrumut, cel puțin în prima parte a lunii. Păstrează-ți banii, că vei avea nevoie de ei. Însă, spre jumătatea lui iunie apar șanse de rotunjire a veniturilor, proiecte noi și colaboratori pe care te poți baza. Pe de altă parte, ai parte de mici victorii în negocieri și în plan social.

Gemeni

Atenție! La începutul lui iunie s-ar putea să apară unele discuții în contradictoriu cu șefii ori se întâmplă să faci o greșeală pe care ajunge să o vadă toată lumea la serviciu sau în societate. Spre jumătatea lunii, se dinamizează sectorul profesional și dai dovadă de o atitudine proactivă pe acest plan.

Rac

Ai tendința să dezgropi morții, în sectorul amoros și să reproșezi partenerului greșeli pe care le-a făcut în trecut și peste care îi promisesei că ai trecut. Abține-te să faci asta pentru că riști să strici tot ce ai clădit până acum pentru un lucru de nimic, pe care îl vei regreta. În plus, te bucuri de încredere în propria persoană și acest lucru este vizibil pentru toată lumea.

Leu

În jurul datei de 13 iunie, ar putea să se nască unele neînțelegeri între tine și partenerul de viață și/sau de afaceri, clienți sau colaboratori, așa că abține-te din reproșuri pentru că, spre finalul lui iunie, situația se schimbă. Ești mai calm, comunici mai ușor și treburile vor merge strună, atât profesional, cât și amoros.

Fecioară

La începutul lunii, te înțelegi mai bine cu superiorii, iar aceasta se vede în felul în care sunt receptate ideile tale. Însă, spre jumătatea lui iunie se aliniază prost planetele și apar discuții la locul de muncă. Te simți nedreptățit și ai tendința să te duci cu jalba-n proțap. Nu face asta, totul se va liniști de la sine!

Balanță

La locul de muncă, atmosfera poate fi haotică și ai tendința să-ți neglijezi sănătatea. Este recomandat să iei în calcul primele simptome și să mergi la medic. Și ai mare grijă la extenuare și nopți nedormite. Din cauza asta pot apărea și discuții cu partenerul de viață și familia, așa că ai grijă mare de tine!

Scorpion

Dacă la începutul lunii, pot apărea tensiuni în cuplu, spre jumătatea lui iunie situația se liniștește și viața intră pe făgașul normal. Din 18 iunie încolo, trebuie să te ocupi mai mult de planul carierei, unde poți face progrese destul de mari. În plus, asigură-te că tu și partenerul tău (de viață sau în afaceri) sunteți pe aceeași lungime de undă cu resursele comune.

Săgetător

Spre jumătatea lunii, discută cu partenerul de viață și/sau afaceri, clienții și colaboratorii înainte să iei decizii financiare care au un impact și asupra lor. Abia spre finalul lui iunie se îmbunătățește felul în care te înțelegi cu aceste persoane. Ai grijă la tensiunile de acasă și înceacă să nu-ți verși nemulțumirile profesionale asupra familiei!

Capricorn

Ai grijă cum îți exprimi ideile! felul în care comunici este unul asertiv, dar fără să transmită celorlalți faptul că vrei să te impui cu orice preț, iar asta îți poate crea probleme atât la muncă, dar și în relația de cuplu. Conflictul așteaptă după colț, așa că ai grijă cum vorbești și pe ce ton. Dă dovadă de empatie și ascultare activă, te va ajuta extrem de mult!

Vărsător

Nu cumpăra decât lucruri de care ai cu adevărat nevoie, ai grijă cum cheltui banii pentru că vei regreta deciziile proaste de acum! Poate ar fi mai bine să minimizezi lista de cumpărături și să iei în calcul noi colaborări, fără a te limita la doar o singură sursă de venit! Și ai grijă la tonul discuției!

Pești

În preajma zilelor de 6 și 11 iunie, s-ar putea să apară neînțelegeri în familie. Din 18 iunie încolo, s-ar putea să comunici mai greoi cu unii membri ai familiei, dar mai ales cu partenerul de viață și copiii. Vezi unde greșești, acordă și celorlalți dreptul de a-și exprima punctul de vedere și nu judeca la primul impuls!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton