Horoscopul lunii iunie 2015

 Florentina Liutic
.

GEMENI 22.05-21.06

Comunicarea nu va fi punctul tău forte în prima parte a lunii iunie, motiv pentru care se recomandă mai multă prudență în relațiile cu cei din jur. Din punct de vedere financiar, ar putea apărea câteva cheltuieli neprevăzute, care nu-ți vor bulversa însă bugetul. Încearcă să fii cât mai precaut din toate punctele de vedere.

 

 RAC 22.06-22.07

S-ar putea să ai parte de multe provocări la locul de muncă și va trebui să stai câteva ore în plus peste program. Acceptă toate sarcinile care ți se dau și fii sigur că superiorii vor remarca și răsplăti toate eforturile pe care le faci.

 

LEU 23.07-23.08

Dacă până acum te-ai lăsat purtat de firea ta aventuroasă, ar fi bine ca, în prima parte a lunii măcar, să fii puțin mai precaut decât de obicei. Cu Mercur aflat în mișcare de retrogradare, la înce-putul lui iunie nu sunt indicate extravaganțele.

 

FECIOARĂ 24.08-22.09

Încerci să rezolvi o serie de chestiuni administrative, dar dintr-un motiv sau altul pare că ai parte numai de piedici în drumul tău, indiferent câte eforturi depui ca să rezolvi o situație. Așteaptă a doua parte a lunii pentru asta.

 

BALANȚĂ 23.09-23.10

Pe principiul cine se aseamănă se adună, pare că întreg grupul tău de prieteni sunt alcătuiți după chipul și asemănarea ta. Consideră-te norocos, pentru că astfel ai parte de discuții plăcute și petreceri foarte distractive.

 

SCORPION 24.10-22.11

În timp ce pentru alții proiectele dificile sunt încă în plină desfășurare, cumva ai reușit să închei deja bilanțul primei jumătăți a anului și te gândești deja la vacanță. Alege destinația dorită și fă o planificare riguroasă a bugetului.

 

 SĂGETĂTOR 23.11-23.12

Un prieten apropiat ți-ar putea solicita ajutorul într-o chestiune personală foarte delicată. Încearcă să nu-i dai sfaturi care să-l deruteze mai mult, rezumă-te doar la a-l asculta cu răbdare. Financiar, se anunță o mărire de salariu.

 

CAPRICORN 24.12-20.01

În iunie vei reuși cu greu să porți dialoguri coerente cu cei din jur, fie că e vorba de familie, fie de anturajul profesional. Ești bănuitor și neliniștit și ai impresia că scopul celorlalți este numai să-ți vâneze greșelile.

 

VĂRSĂTOR 21.01-18.02

Din punct de vedere profesional ai putea avea parte de neplăceri pe care nu le-ai fi putut anticipa nicicum. Deși te străduiești să îndeplinești cu conștiinciozitate toate sarcinile, felul în care te exprimi îi irită mult pe cei cu care lucrezi.

 

PEȘTI 19.02-20.03

Odată cu venirea verii, se poate spune că va ieși și soarele pe strada ta. Reușești să rezolvi o chestiune administrativă care ți-a dat bătăi de cap în ultima vreme și începi deja să te gândești la mult așteptata vacanță.

 

BERBEC 21.03-20.04

Se anunță schimbări importante în zona profesională, unde ai putea primi o ofertă pentru care ai tot muncit în ultima vreme. Și din punct de vedere personal s-ar putea să ai parte de câteva surprize extrem de plăcute.

 

TAUR 21.04-21.05

Din punct de vedere financiar este posibil să primești câteva bonusuri care te vor ajuta să faci câteva reparații în casă. Planifică-ți bugetul în funcție de priorități și nu exagera cu lucrările. Social, vei primi invitații la mai multe evenimente

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton