Horoscopul lunii iunie 2014

 Florentina Liutic
.

GEMENI 22.05-21.06

Pentru tine, luna aceasta va fi una cu adevărat specială. Vei primi veştile pe care le aşteptai şi, astfel, ţi se vor îndeplini dorinţe mai vechi. În plus, vei începe o nouă etapă a vieţii tale, ceva cu adevărat măreţ, aşa că pregăteşte-te psihic, dar şi material, pentru această schimbare benefică. Îngrijeşte-te de sănătate şi nu-i uita pe cei dragi. Fă-i părtaşi la bucuriile tale şi lasă-i să descopere tot ce se întâmplă frumos acum în viaţa ta.

 

RAC 22.06-22.07

Din când în când, opreşte-te din activităţile zilnice şi acordă-ţi câteva clipe de linişte. Gândeşte-te la ceea ce îţi doreşti tu cu adevărat, analizează dacă proiectele în care eşti implicat sunt cu adevărat pe placul tău şi pune piciorul în prag dacă rezultatele nu te mulţumesc. Important e să fii împăcat cu tine în fiecare zi.

 

LEU 23.07-23.08

În iunie, pentru toate zodiile, dar poate pentru tine în mod special, sunt favorizate introspecţiile. E un moment foarte bun pentru a stabili dacă trăieşti aşa cum înţelegi tu că ar trebui. Dacă nu, ia-ţi răgazul necesar pentru a-ţi reorganiza priorităţile. Nu te teme de începuturi noi.

 

FECIOARA 24.08-22.09

Ar fi bine să ai mereu în vedere zicala „cine se scoală de dimineaţă departe ajunge. Nu-ţi este foarte uşor să-ţi organizezi timpul cum se cuvine şi te pierzi uşor în alte activităţi mărunte. Încearcă să fii mai concentrat pe ceea ce ai de făcut şi amână alte preocupări pentru mai târziu.

 

BALANTA 23.09-23.10

Vei avea o lună plăcută, însă plină de tot felul de activităţi. Vei face mai multe drumuri, te vei întâlni cu mai multe persoane şi vei rezolva o mulţime de chestiuni pentru prieteni apropiaţi sau persoane din familie. Ai grijă, totuşi, să nu te oboseşti, ai putea avea probleme articulare serioase.

 

SCORPION 24.10-22.11

Vesel şi comunicativ, vei face şi în perioada următoare o impresie bună tuturor persoanelor cu care te vei întâlni. E ceva special în felul tău de a fi şi de a vorbi care îi cucereşte imediat pe cei din jur. Pregăteşte-te pentru schimbari majore în plan personal. N-ar fi exclus chiar să-ţi cumperi o casă.

 

SAGETATOR 23.11-23.12

În ultima perioadă ai avut multă bătaie de cap cu tot felul de documente, de instituţii şi oameni cu care nu te-ai înţeles foarte bine. Deşi totul pare foarte încâlcit, să ştii că în perioada următoare lucrurile se vor calma şi se vor rezolva odată pentru totdeauna. Aşa că, în curând, te vei elibera de tot stresul.

 

CAPRICORN 24.12-20.01

S-ar putea ca în următorul interval un prieten din străinătate să-ţi propună o idee de afaceri care să presupună tot felul de deplasări prin lume. Analizează cu atenţie noul proiect şi vezi dacă se potriveşte cu planurile tale profesionale. În acelaşi timp se întrevăd posibilităţi de câştig neaşteptate.

 

VARSATOR 21.01-18.02

În luna iunie, nervii tăi vor fi întinşi la maximum. Din diverse motive, nu vei reuşi să comunici foarte bine nici cu partenerii de afaceri, nici cu membrii familiei tale. Dacă te simţi epuizat din cauza volumului mare de muncă, ia o pauză şi odihneşte-te măcar câteva zile. Vei vedea cât de repede ţi se va schimba dispoziţia.

 

PEŞTI 19.02-20.03

Dacă la sfârşitul lunii trecute ai crezut că problemele sunt departe de a se termina, iată că începutul lui iunie te găseşte într-o dispoziţie mult mai bună. În plus, lucrurile odată limpezite, te vei putea ocupa concret de toate proiectele în care eşti implicată. E posibil ca partenerul să te surprindă cu un cadou deosebit.

 

BERBEC 21.03-20.04

În ultima vreme ai fost implicat în tot felul de activi-tăţi profesionale pe care ai reuşit să le duci la bun sfârşit. Superiorii ierarhici te apreciază şi ar putea propune o creştere salarială sau o promovare. Aşadar, te vei putea gândi la o vacanţă specială sau la o investi-ţie mai importantă, cum ar fi o maşină nouă.

 

TAUR 21.04-21.05

Ai fost nevoit să ai grijă de o persoană apropiată din familie cu probleme serioase de sănătate şi te-ai cam neglijat pe tine însuţi. Încearcă să-ţi verifici şi tu sănătatea şi să te ocupi de propria persoană. Invită-ţi partenerul la un restaurant special şi relaxează-te măcar pentru o seară.

 

de ANA POPA

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton