Horoscopul lunii august. Leii trebuie să lase orgoliile deoparte, iar Fecioarele să renunțe la gelozie pentru a-și păstra relația

 Cica Cristina
.

BERBEC

Marte dinamizează în continuare zodia Berbecului, iar aspectele pe care le formează pe parcursul lunii îți accentuează dorința de aventură. Astfel, te bucuri de experiențe noi și incitante, atât pe plan amoros, cât și profesional. Rămâi cu picioarele pe pământ, totuși!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

TAUR

Nu stai pe roze la capitolul dragoste în această lună. Unii Tauri realizează că nu mai pot face față frustrărilor adunate în relații care nu funcționează și pun punct. Alți Tauri ar putea să se refugieze în povești amoroase secrete, pline de pasiune.

GEMENI

Venus te predispune la sensibilitate și melancolie, iar Marte îți accentuează setea de pasiune. Este o lună intereresantă pe plan amoros pentru tine. Ai grijă să oferi întotdeauna atât cât primești și ai toate șansele să îți consolidezi povestea de iubire.

RAC

Ai probleme în a-ți identifica exact dorințele și, din acest motiv, te complaci în relații dezechilibrate și locuri de muncă nepotrivite. Nu tii ce vrei, ți-e frică de nou și de aceea primești ceea ce nu meriți. Ia taurul de coarne și renunță la ceea ce nu te face fericită!

Leu

Ar trebui să o lași mai ușor cu orgoliul tău de Leu, pentru că pot apărea discuții în contradictoriu în legătură cu direcția în care se îndreaptă viața ta de cuplu. Ar putea fi afectate și anumite proiecte comune pe termen lung. Mai lasă de la tine, chiar dacă ți-e foarte greu să pleci capul!

FECIOARĂ

Ia lucrurile pas cu pas, nu grăbi nimic și nu arde etape! Astrele te sfătuiesc să renunți la gelozii și la controlul exagerat, dar și la sensibilitatea ta binecunoscută, la cote foarte înalte în această lună, fiindcă sunt șanse să pierzi persoana iubită.

BALANȚĂ

O viață socială mai activă, în luna august, poate scoate din rutină cuplurile mai vechi, dar asta vine la pachet și cu crize de gelozie. Există ocazii suficiente ca în viața unora dintre Balanțe să se strecoare un fost partener, care să creeze probleme în relația actuală.

SCORPION

Marte îți sprijină demersurile profesionale și îți alimentează entuziasmul, puterea de muncă, încrederea în forțele proprii și convingerea că poți reuși în ciuda diverselor neînțelegeri. Nu neglija relația cu persoana iubită și fă tot ce poți pentru a o consolida!

SĂGETĂTOR

Pregătește-te, pentru că, după 20 august, iubirea se poate înfiripa la locul de muncă! Simți o atracție față de persoane străine sau cu concepții diferite de ale tale, iar acest lucru te poate scoate din zona de confort. Nu- i refuza aceste trăiri.

CAPRICORN  

Ai șansa să experimentezi trăiri străine ție, care ești mereu cu picioarele pe pământ. Te temi de propriile sentimente față de o anumită persoană și ai putea redescoperi un anumit gen de afecțiune care îți face bine, un fel de reconectare cu persoana iubită.

VĂRSĂTOR

Soarele și Mercur te ajută să inițiezi parteneriate noi și să închei noi contracte. Tranzitul zgomotos al lui Marte prin casa comunicării te poate îndemna să vorbești prea tare sau prea mult, fără să asculți ce au de spus ceilalți. Caută o strategie mai bună de comunicare!

PEȘTI

Dacă tu Și persoana iubită ați ajuns la concluzia că sunt necesare anumite schimbări în relația voastră, acum le puteți face într-un mod plăcut și relaxat, atâta timp cât există dragoste și respect reciproc. E indicat să nu revii la o poveste mai veche.

Sursa foto: Shutterstock

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton