Horoscopul lunii august 2015

 Florentina Liutic
.

LEU 23.07-23.08

E foarte posibil ca în cea de a doua parte a intervalului să primești o veste care să te scoată oarecum din zona ta de confort. Vei trece printr-o provocare care îți va testa îndeosebi răbdarea și prezența de spirit. Din fericire, vei reuși cu siguranță să depășești această situație și chiar vei fi mândru de tine însuți pentru felul în care ai gestionat totul.

 

FECIOARĂ 24.08-22.09

Ai parte de o lună plină de relaxare și tot felul de mici surprize plăcute, care te vor ajuta să-ți încarci bateriile. Din punct de vedere financiar nu se întrevăd schimbări majore, așa că poți da curs tuturor planurilor pe care ți le-ai făcut.

 

 BALANȚĂ 23.09-23.10

Ești implicat în tot felul de activități care te vor solicita destul de mult. Atât în plan familial, cât și profesional vor apărea cerințe peste cerințe pe care va trebui să le îndeplinești cât mai repede. Din fericire, ai energia pentru a le rezolva pe toate.

 

SCORPION 24.10-22.11

Deși ți-ai propus ca în vacanță să te odihnești și să faci cât mai multe activități relaxante, se pare că nu vei reuși să-ți duci planurile la bun sfârșit. Primești tot felul de invitații din partea celor dragi pe care nu le poți refuza.

 

SĂGETĂTOR 23.11-23.12

Majoritatea prietenilor și cunoștințelor tale au mers deja în vacanță, însă tu nu ai reușit din cauza unor probleme destul de serioase la locul de muncă. Lucrurile se vor clarifica în acest sector, astfel că poți planifica un concediu mai lung.

 

CAPRICORN 24.12-20.01

În prima parte a intervalului ar fi bine să acorzi o atenție specială sănătății. Nu vor fi probleme majore, însă chiar și micile dureri pot deveni foarte neplăcute, dacă nu sunt tratate cores-punzător. Fii precaut din acest punct de vedere!

 

VĂRSĂTOR 21.01-18.02

Pentru tine, aceasta este o lună destul de agitată, îndeosebi din punct de vedere personal. Te-ai putea simți copleșit de toate acele îndatoriri pe care trebuie să le rezolvi, mai ales că nu îți va mai rămâne mult timp pentru tine.

 

 PEȘTI 19.02-20.03

Oricât de complicate ți s-au părut toate problemele până acum, în curând vor începe ușor-ușor să se limpezească apele. În acest fel, deciziile vor fi mai simplu de luat și nimic nu te va mai preocupa atât de mult.

 

 BERBEC 21.03-20.04

Un coleg de la locul de muncă ar putea avea nevoie de ajutorul tău. Fie îți va solicita să-l îndrumi cu câteva sfaturi profesionale, fie într-o chestiune financiară, ideea e că se bazează pe tine. Încearcă să fii alături de el.

 

 TAUR 21.04-21.05

Te lași cuprins de emoțiile de moment și ai tendința să-i judeci prea aspru pe cei din jur. Încearcă să fii mai puțin încordat și detașează-te puțin de tot ce te înconjoară înainte de a da verdictul. E mai bine pentru liniștea ta.

 

GEMENI 22.05-21.06

În cazul tău, se anunță o forfotă foarte plăcută în zona sentimentală. Dacă ești singur, în această perioadă ți-ai putea întâlni perechea potrivită. Dacă ești implicat într-o relație, partenerul te va surprinde cu gesturile sale romantice.

 

RAC 22.06-22.07

Pe toată durata lunii ai impresia că tot Universul, parcă, lucrează pentru fericirea ta. Ți se întâmplă tot felul de lucruri inedite și plăcute, primești cadouri care te bucură și te înțelegi de minune cu prietenii și cu membrii familiei tale.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton