Horoscopul lunii Aprilie

 Florentina Liutic
.

BERBEC 21.03-20.04

Va urma o perioadă în care orice proiect vei demara se va soluţiona cu foarte multă greutate. Fie că va fi vorba despre birocraţie, fie despre proceduri mult prea complicate, ideea este că rezolvarea va veni abia după multe eforturi. Consolează-te cu gândul că până la urmă vei obţine ceea ce îţi doreşti, în ciuda tuturor piedicilor. Din punct de vedere financiar, situaţia va rămâne stabilă, nu se întrevăd schim-bări majore.

 

TAUR 21.04-21.05

Pentru tine, va urma o lună plină de evenimente neaşteptate şi răsturnări de situaţie la care nu mai sperai. Se pare că şi alţi membri ai familiei tale vor avea reuşite la locul de muncă şi nu numai, aşa că veţi avea ocazia să vă bucuraţi unii de succesul altora. Dacă poţi evita călătoriile lungi, ar fi bine să le amâni.

 

GEMENI 22.05-21.06

Până acum ai reuşit să scoţi maximum de profit din orice situaţie, datorită firii tale întreprinzătoare. Fii atent, însă, în perioada următoare, toţi ochii vor fi aţin-tiţi asupra ta. Implică-te doar în acţiuni care nu încalcă legea sau integritatea celor din jur , altfel vei suporta consecinţele unor greşeli din trecut.

 

RAC 22.06-22.07

Ai putea fi în centrul unor situaţii mai puţin plăcute, a căror rezolvare să fie ceva mai dificilă. Încurcături, amânări, învinuiri pe nedrept, toate te-ar putea secătui de energie luna aceasta. Noroc însă că spre sfârşitul intervalului, totul se va lămuri şi îţi vei recăpăta buna-dispoziţie.

 

LEU 23.07-23.08

Vei primi mai multe invitaţii la diverse evenimente şi aniversări pe care va trebui să le onorezi, fie că vei avea dispoziţia necesară, fie că nu. Aşadar, înarmează-te cu răbdare şi mult tact şi acceptă aceste obligaţii sociale ca pe o parte firească a vieţii tale. Profită de această ocazie şi înnoieşte-ţi garderoba.

 

FECIOARĂ 24.08-22.09

Până acum n-ai avut probleme de comunicare şi relaţiile cu cei din jur s-au desfăşurat fără niciun fel de dificultate. În perioada următoare îţi va fi ceva mai greu să stabileşti punţi de legătură cu persoanele apropiate şi e posibil chiar să izbucnească conflicte aprinse. Încearcă să fii calm şi diplomat.

 

BALANŢĂ 23.09-23.10

O rudă apropiată îţi va cere ajutorul pentru treburi gospodăreşti pe care nu le poate îndeplini singură. Pregăteşte-te şi pentru o scurtă excursie alături de familie într-un loc special, în care vă veţi relaxa. Echipează-ţi maşina cu tot ce ai nevoie şi fii atent la drum. E mai bine să fii precaut.

 

SCORPION 24.10-22.11

Deşi persoane apropiate din anturajul tău au avut în ultima vreme tot felul de probleme de sănătate, tu ai reuşit să treci cu bine peste sezonul virozelor. Şi în următoarea perioadă te vei simţi plin de energie şi chiar vei putea demara o serie de acţiuni care te vor solicita foarte mult.

 

SĂGETĂTOR 23.11-23.12

Ai reuşit să duci la bun sfârşit o serie de acţiuni care ţi-au consumat mult timp şi energie. Dacă ai făcut o investiţie de proporţii, va urma o perioadă în care te vei obişnui cu noul statut, ceea ce te va face să te simţi foarte bine. Fii atent la gestionarea bugetului, e indicat să eviţi acum cheltuieli inutile.

 

CAPRICORN 24.12-20.01

Ai putea avea parte de o serie de surprize, unele mai plăcute, altele mai puţin. În orice caz, vei traversa o perioadă de timp plină de emoţii puternice şi răsturnări de situaţie. Încearcă să-ţi păstrezi calmul şi, pe cât posibil, nu lua hotărâri importante. Aşteaptă un moment mai bun, în care vei fi mai lucid.

 

VĂRSĂTOR 21.01-18.02

În ultima vreme ţi-ai evaluat îndeaproape cariera şi ai ajuns la concluzia că de mult timp nu ţi s-a mai întâmplat nimic spectaculos. Ca să eviţi plafonarea, încearcă să-ţi cauţi un nou loc de muncă, unde să ai parte de provocări şi proiecte noi. S-ar putea ca în intervalul următor să-i impresionezi pe cei din jur.

 

PEŞTI 19.02-20.03

În luna aprilie, vei cunoaşte oameni noi care te vor ajuta să duci la bun sfârşit un proiect pe care visezi să-l îndeplineşti de multă vreme. Fie că e vorba de un proiect imobiliar, fie de o vacanţă într-un loc exotic, în perioada următoare tot ceea ce îţi propui se va realiza mai frumos chiar decât ai crezut vreodată.

 

de Ana Popa

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton