Horoscopul lunii aprilie 2020. Săgetătorii se bucură de susținerea necondiționată a partenerului, iar Balanțele trebuie să-și țină gelozia în frâu!

 Dumba Gabriela
.

Berbec (20 martie – 19 aprilie)

În aprilie, cuvântul cheie pentru tine este „concentrare'. Ai tendința să te lași distrasă de problemele celor din jur, de venirea primăverii sau de cu totul alte situații decât cele care te privesc pe tine. Lasă nostalgia și visarea și deschide ochii pentru că este posibil să pierzi contracte importante din cauza asta! Ai toate șansele să faci mulți bani în luna asta, dacă ești puțin mai atentă!

Taur (19 aprilie – 20 mai)

Ești activă în luna asta și simți că poți muta munții din loc. Și chiar îi vei muta, în a doua parte a lui aprilie. Întâlnești oameni noi, se prevăd oportunități de colaborare, parteneriate avantajoase, iar tot ce ai de făcut este să scapi de simptomele asteniei de primăvară, care te-a moleșit. Capul sus, ai treabă multă în aprilie!

Gemeni (20 mai – 21 iunie)

Rămâi calmă în această lună! Este posibil să apară diverse neînțelegeri cu superiorii de la locul de muncă și pot degenera în scandal în toată regula, dacă nu vă păstrați calmul. Cu enegia stai bine, iar șarmul te va ajuta să faci o cucerire la care nici nu visai. Este important să nu te subapreciezi pentru că încrederea în tine este cheia pentru un an mai fericit decât oricând!

Rac (21 iunie – 22 iulie)

La începutul anului pare că te deranjează orice, nimicuri pe care altădată nu le-ai fi luat în seamă. Ai capsa pusă pe toți și toate, ca să înțegi mai bine! Încearcă terapiile relaxante, ia suplimente alimentare care să-ți țină nervii în frâu și gândește înainte să vorbești. Altfel, va fi bine. Aprilie îți aduce bani!

Leu (22 iulie – 22 august)

Aprilie nu este o lună bună nici în dragoste, nici în afaceri! Apar divergențe între tine și parteneri, ai senzația că nimic nu-ți iese, că toată lumea este hotărâtă să-ți pună bețe-n roate și te sabotează la fiecare pas. Nu este chiar așa, lasă mania persecuției, fii mai prietenoasă și mai înțelegătoare. Astrele îți vor fi prietene spre sfârșitul lunii!

Fecioară (22 august – 22 septembrie)

Dacă în dragoste nu-ți merge foarte bine, în carieră este totul strună! Apar schimbări importante în viața personală, ceea ce înseamnă că relațiile care nu merg se rup și lasă locul unor „combinații câștigătoare'. Trebuie să nu pierzi șansa care ți se oferă și să tragi la timp lozul câștigător. La locul de muncă, atmosfera este plăcută, ai chef de muncă și ești mai inspirată ca oricând să iei deciziile cele mai bune.

Balanță (22 septembrie – 23 octombrie)

Aprilie nu este deloc o lună bună în care să-ți afișezi geloziile și posesivitatea cu care defilezi de regulă. Abține-te pe cât poți, în perioada asta, să faci din țânțar armăsar pentru că vei avea numai de pierdut. În a doua parte a lunii comunici mai ușor și vei fi ceva mai calmă, așa că ai răbdare să treacă taifunul și apoi totul va fi bine!

001-Cover-25-7001-Cover-25-7

Scorpion (23 octombrie – 22 noiembrie)

În dragoste îți merge strună! Romantism, fluturași în stomac, surprize și cină la lumina lumânărilor. Ți-e și frică să te freci la ochi, de teamă să nu fi fost doar un vis. Nu va fi! Însă ai grijă la serviciu pentru că norișorii pe care plutești s-ar putea să te împiedice să-ți faci treaba ca la carte și să apară reproșuri din partea șefilor. Încearcă să le împaci pe amândouă!

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

La începutul lunii apar ceva discuții în familie și chiar tensiuni care să degenereze în ceartă cu părinții tăi. Apelează la tot calmul de care ești în stare pentru a evita asta și pune-te tot timpul în locul lor atunci când vrei să-i înțelegi mai bine. Partea plină a paharului este că te înțelegi de minune cu partenerul de viață și el te va susține necondiționat.

Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Pe cât de mulți bani faci în aprilie, pe atât de mulți cheltuiești. Limitează-te la strictul necesar, nu cumpăra mai mult decât ai nevoie. Nici măcar nu sunt reduceri în perioada asta, așa că abține-te! Pe de altă parte, atmosfera de la serviciu este una plăcută, de data asta nu te cerți cu șefii și îți faci foarte bine treaba!

Vărsător (19 ianuarie – 18 februarie)

Astenia de primăvară acționează în sens invers pentru tine. În loc să te moleșească și să-ti ia cheful de a deschide gura, ești mai arțăgoasă ca niciodată. Îți stă în fire să accepți foarte greu punctul altora de vedere și nu reacționezi frumos la ordine, însă în luna asta ești la extremă. Ieși la alergat în parc, bea lapte cald cu miere și liniștește-te!

Pești (18 februarie – 20 martie)

Nu ești în apele tale, îți este tot mai greu să accepți niște compromisuri în care te scalzi de ceva vreme. N-ai învățat nimic din experiențele trecutului și pare că faci la nesfârșit aceleași greșeli, iar cea care te caracterizează cel mai bine este neîncrederea în propria persoană. Stai prost la capitolul acesta și, tocmai de aceea, din când în când îți revine sentimentul că toată lumea are ceva cu tine. De fapt, tu ai ceva cu tine!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton