Horoscopul lunii aprilie

 Florentina Liutic
.

Berbec 21.03-20.04

Luna aceasta ai toate șansele să-ți desco-peri talente sau pasiuni noi, preocupări pe care nu credeai să le ai vreodată. Profită de această revigorare și bucură-te de activitățile care te vor scoate din rutină. Din punct de vedere financiar, traversezi o perioadă destul de liniștită, lipsită de evenimente importante.

 

Horoscope-3

 

TAUR 21.04-21.05

Pentru tine, luna aceasta comunicarea ar putea fi principala problemă. Din motive dintre cele mai diverse, nu prea reușești să comunici eficient cu cei din jur, ba mai mult riști la tot pasul să declanșezi conflicte inutile.

 

GEMENI 22.05-21.06

Cineva din anturajul apropiat te-ar putea indispune din cauza unor probleme cu care se confruntă. Deși nu ești, poate, în dispoziția perfectă pentru a asculta problemele altora, fii diplomat și empatic.

 

RAC 22.06-22.07

Treburile gospodărești te vor ține ocupat mare parte a lunii, îndeosebi în prima parte a intervalului. Ocupă-te cu răbdare de fiecare chestiune în parte și evită, totuși, supra-aglomerarea. Atenție și la buget!

 

LEU 23.07-23.08

Din când în când simți nevoia să te izolezi și să petreci mai mult timp singur. Oricât de mult te-ai distra în compania prietenilor, aceste perioade de retragere sunt binevenite. Încearcă să te odihnești cât mai mult luna aceasta.

 

FECIOARĂ 24.08-22.09

În prima parte a lunii aprilie te-ai putea confrunta cu probleme destul de serioase la locul de muncă. Fie îți va fi încredințat un proiect important, fie se vor reorganiza sarcinile de lucru, ideea este că va trebui să te adaptezi noilor reguli.

 

BALANȚĂ 23.09-23.10

Una dintre cele mai speciale luni ale anului pentru tine, aprilie îți aduce o serie uluitoare de surprize. S-ar putea să pleci într-o călătorie în interes de serviciu în care să te simți ca într-o vacanță adevărată.

 

SCORPION 24.10-22.11

Te-ai putea reîntâlni cu un prieten din copilările, ceea ce te va bucura în mod deosebit. Îți vei reaminti perioade frumoase și veți petrece momente extrem de plăcute. În plan personal, sunt așteptate mici surprize.

 

SĂGETĂTOR 23.11-23.12

După o perioadă destul de intensă din punct de vedere profesional, va urma o lună destul de liniștită din acest punct de vedere. Profită de răgaz și îngrijește-te mai bine. Ai putea pleca într-o mini-vacanță de câteva zile.

 

CAPRICORN 24.12-20.01

Unul dintre prietenii apropiați sau chiar un coleg de muncă ți-ar putea solicita ajutorul într-o chestiune destul de delicată. Oferă-i sprijinul tău, fără a cere detalii prea multe. Susținerea ta va fi astfel cu atât mai apreciată.

 

VĂRSĂTOR 21.01-18.02

Începi o nouă etapă fie la nivel personal, fie profesional. Indiferent de zona în care se va manifesta schimbarea, ideea este să fii pregătit să ieși din zona ta de confort. Din punct de vedere financiar ar putea apărea cheltuieli neprevăzute.

 

PEȘTI 19.02-20.03

Cea de a doua lună a primăverii îți va scoate în cale persoane ce te vor îndruma și care ar putea influența în mod semnificativ traseul tău personal sau profesional. În ceea ce privește aspectul financiar, vei avea o surpriză de proporții!

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton