Horoscop - Mai 2014

 Florentina Liutic
.

TAUR 21.04-21.05

 

Luna aceasta te vei ocupa mai mult cu treburi care ţin de gospodărie. Fie vei fi solicitat de o rudă apropiată, fie e vorba chiar de căminul tău, ideea este că vei avea de rezolvat o serie de chestiuni care au legătură cu casa. Din punct de vedere al sănătăţii eşti într-o formă de zile mari, ceea ce îţi va da energia necesară pentru îndeplinirea tuturor sarcinilor. Nu te obosi însă prea tare.

 

GEMENI 22.05-21.06

Eşti pe cale să finalizezi un proiect la care ai lucrat de foarte multă vreme şi pe care nu credeai că îl vei mai vedea finalizat. Aşteaptă-te, aşadar, să-ţi vezi un vis împlinit şi bucură-te alături de cei dragi de acest succes. În ce priveşte sănătatea, s-ar putea să ai de rezolvat câteva chestiuni care nu trebuie amânate.

 

RAC 22.06-22.07

Îţi vor ajunge la ureche mai multe informaţii pe care e mai bine să le verifici înainte de a adopta o poziţie fermă. Nu e exclus ca o persoană din anturajul tău, pe care o considerai prietenă, să-ţi furnizeze ştiri false. Gândeşte-te bine înainte de a acţiona. Atfel, rişti să rupi legături strânse şi amiciţii adevărate.

 

LEU 23.07-23.08

Pe principiul nu ştii niciodată de unde sare iepurele, ar fi bine ca în perioada următoare să nu refuzi nici una dintre ofertele pe care le vei primi. N-ar fi exclus ca tocmai dintr-o astfel de propunere să poţi dezvolta la un moment dat o afacere de succes. În plus, vei avea şansa de a cunoaşte oameni noi şi interesanţi.

 

FECIOARĂ 24.08-22.09

S-ar putea ca în intervalul următor să se abată asupra ta o mulţime de gânduri negative. Discerne ce e real de ce e creat de mintea ta şi nu te lăsa dominat de lucruri mărunte şi lipsite de importanţă. Mai bine con-centrează-ţi energiile spre dezvoltarea spirituală. Aten-ţie la sănătate, mai ales la disfuncţiile digestive.

 

BALANŢĂ 23.09-23.10

La capitolul finanţe s-ar putea să simţi o revigorare nesperată. Fie va fi vorba de un bonus, o mărire de salariu sau chiar o moştenire, ideea e că se anunţă o îmbunătăţire la acest capitol. Profită de acest lucru şi fă-ţi mai multe investigaţii medicale. Sau planifică o vacanţă exotică, în care să te odihneşti.

 

SCORPION 24.10-22.11

În perioada următoare farmecul tău personal te va ajuta să-ţi faci cunoştinţe noi care te vor sprijini în carieră. Vei primi propuneri de colaborare interesante şi ar fi indicat să profiţi de ele cât mai repede. Tot în mai, nu e exclus să faci o investiţie mare, fie în domeniul imobiliar, fie auto.

 

SĂGETĂTOR 23.11-23.12

Un prieten cu care nu ai mai vorbit de multă vreme te va invita într-o vacanţă pe care şi tu îţi doreai s-o organizezi de mult timp. Verifică înainte bugetul de care dispui pentru a evita eventuale neplăceri. Acordă aten-ţie şi alimentaţiei, nu te aventura să încerci gusturi mult prea exotice.

 

CAPRICORN 24.12-20.01

În perioada următoare te încearcă o dorinţă arzătoare de a schimba absolut totul în viaţa ta: jobul, locuin-ţa, stilul de viaţă, garderoba. Fii mai cumpătat şi nu îţi asuma riscuri prea mari. Cumpără-ţi câteva haine noi şi opreşte-te aici. Peste puţin timp vei fi bucuros că ţi-ai stăpânit pornirile impetuoase.

 

VĂRSĂTOR 21.01-18.02

Vei primi o invitaţie neaşteptată într-o vacanţă deosebită, într-un loc special, pe care până acum doar ai visat să-l vizitezi. Nu vei avea prea mult timp la dispoziţie să-ţi pregăteşti bagajele, însă nu-ţi face griji: destinaţia ar putea fi una călduroasă. Profesional, se întrevăd schimbări majore.

 

PESTI 19.02-20.03

Pentru tine, luna mai va veni cu multe lucruri plăcute de care te vei ocupa cu multă determinare. S-ar putea ca un prieten sau o rudă să aibă nevoie de ajutorul tău, iar pentru asta va trebui să te deplasezi în alt oraş. Din punct de vedere social, totul îţi merge foarte bine, ai carismă, eşti prietenos şi binevoitor.

 

BERBEC 21.03-20.04

Luna aceasta vei avea de finalizat mai multe proiecte la locul de muncă. Partea bună este că vei avea o energie debordantă care te va ajuta să duci totul la bun sfârşit. Totuşi, nu-ţi neglija viaţa personală, întrucât satisfacţiile autentice de aici provin. Întâlneşte-te cu prietenii, cu familia sau fă-ţi timp doar pentru tine.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton