Horoscop - Septembrie 2010

 Revista VIVA
.

Fecioara

Vei avea o luna destul de agitata in care vor fi foarte multe de facut si nu vei avea timp sa te plictisesti. Proiectele pentru timpul liber vor trebui amanate chiar daca nu-ti doresti acest lucru. Situatia financiara te nemultumeste, iar rezolvari nu se intrevad in viitorul apropiat. Totusi, pana spre sfarsitul lunii, nivelul cheltuielilor va scadea si vei reusi sa te descurci ceva mai usor. Daca ai de semnat un contract sau de participat la negocieri, a doua jumatate a lunii se va dovedi mai favorabila finalizarii cu succes a unor astfel de proiecte.

Balanta

Iti este in continuare greu si te confrunti cu o multime de probleme care par a nu se mai termina. Incetul cu incetul vei reusi sa te relaxezi si sa gasesti unele solutii. La serviciu vei avea parte de o atmosfera placuta, colegii iti vor acorda tot sprijinul de care ai nevoie si asta te va ajuta sa depasesti mai usor nemultumirile acumulate. Popularitatea ta in randul persoanelor de sex opus este in crestere si vei face o excelenta impresie oriunde te vei duce.

Scorpion

La inceputul lunii ar fi bine sa acorzi mai multa atentie sanatatii. Daca ai o suferinta cronica, n-ar fi exclus ca aceasta sa se acutizeze si chiar sa fie nevoie sa faci o vizita la medic. In cazul in care esti implicata in activitati la limita legalitatii, fii cat se poate de atenta, caci ar putea sa apara neplaceri in relatia cu autoritatile. Incepand cu 10 septembrie conjunctura generala se va imbunatati, iar sansa iti va surade.

Sagetator

In anturajul tau exista tot felul de nemultumiri carora, din pacate, nu le gasesti solutii. Este posibil ca unul dintre prieteni sa se confrunte cu o situatie mai dificila care se va remedia pana la sfarsitul lunii. In cazul in care ai in vedere rezolvarea unor proiecte de mai mare anvergura, incearca sa faci tot ce este necesar in prima jumatate a lunii, caci dupa aceea energia fizica va fi sub nivelul la care te-ai obisnuit.

Capricorn

La serviciu ti se repartizeaza noi sarcini si iti este foarte greu sa te descurci, mai ales ca nici colegii nu au suficient timp pentru a te ajuta. N-ar fi exclus ca cineva sa incerce sa-ti puna bete-n roate, ceea ce-ti va crea o stare de iritare. In a doua jumatate a lunii vei beneficia de un echilibru energetic care-ti va permite sa gasesti mai usor solutii tuturor problemelor. Tot atunci ai putea gasi noi adepti pentru a-ti sustine ideile.

Varsator

La inceputul lunii vei fi nemultumita de unele intarzieri in rezolvarea chestiunilor financiare, dar in scurt timp totul se va rezolva chiar mai bine decat te astepti. In cazul in care doresti sa pleci la drum, sansa iti va surade in prima parte a lunii. Dupa data de 10 septembrie situatia materiala s-ar putea imbunatati considerabil. Este posibil ca una dintre afacerile tale mai vechi sa dea roade, dar n-ar fi exclus nici sa primesti un cadou consistent.

Pesti

Cheltuielile cresc in continuare, dar cum se intrevede o noua sursa de castig, nu este cazul sa iti faci griji. De altfel, conjunctura generala te va avantaja intr-o mai mare masura in aceasta luna, asa ca toate problemele de pana acum isi vor gasi rezolvari multumitoare. Comunicarea cu cei din jur se va imbunatati considerabil in a doua jumatate a lunii si, tot atunci, ai putea obtine un succes intr-o activitate intelectuala in care esti implicata. Relatia cu fiinta iubita va fi deosebit de importanta pentru tine, mai ales in ultima parte a lunii.

Berbec

Relatia cu partenerul de viata te nemultumeste, dar pana la sfarsitul lunii se vor gasi si unele rezolvari. Incearca sa nu dai curs impulsivitatii, caci discutiile in contradictoriu nu vor face decat sa accentueze starea de tensiune dintre voi. La serviciu va fi mult de lucru si te deranjeaza faptul ca nu esti apreciata pe masura eforturilor depuse. Situatia se va imbunatati in a doua jumatate a lunii, cand sprijinul colegilor va fi consistent.

Taur

Nu te simti chiar in largul tau si de aceea ar fi de dorit sa nu te implici in activitati care sa te suprasolicite. Pastreaza-ti mai mult timp pentru odihna si nu neglija eventualele simptome care ar putea sa apara. In a doua jumatate a lunii activitatile sociale iti vor da posibilitatea sa te relaxezi, dar si sa iti largesti cercul de prieteni. Va fi o perioada buna pentru a-i convinge pe cei din jur sa iti accepte initiativele. Incepand cu 15 septembrie vei fi mai impulsiva, iar relatia cu partenerul de viata s-ar putea deteriora.

Gemeni

La inceputul lunii, activitatile in care te vei implica se vor derula cu greutate. Va trebui sa faci un efort mai mare pentru a realiza ceea ce ti-ai propus, dar cum vei fi energica, nu vei intampina probleme deosebite. Unele din nemultumirile pe care le ai in plan sentimental s-ar putea rezolva daca vei da dovada de intelegere si toleranta. Vei cheltui ceva bani pentru activitati de divertisment, ceea ce ti-ar putea crea unele probleme financiare. La serviciu va trebui sa muncesti mult in a doua jumatate a lunii.

Rac

Pentru activitatile pe care le planuiesti va fi nevoie de multa alergatura, ceea ce te va obosi si-ti va crea o stare de iritare. Impulsivitatea de moment te-ar putea determina sa ai discutii aprinse cu rudele apropiate. Daca ai fi mai ponderata, ar fi mai bine pentru toata lumea. N-ar fi exclus ca in camin sa se deterioreze cate ceva sau poate unul dintre parinti va avea o problema la serviciu. Din punct de vedere sentimental lucrurile vor evolua cat se poate de bine in a doua jumatate a lunii.

Leu

Activitatile intelectuale in care esti implicata te-ar putea ajuta sa obtii un succes neasteptat. Este adevarat ca o parte din sumele care ti se cuvin ti-ar putea parveni cu intarziere, dar asta nu te va impiedica sa faci fata cu bine tuturor cheltuielilor pe care le ai in plan. Daca doresti sa initiezi ceva nou, ai putea-o face in prima jumatate a lunii cand echilibrul tau energetic iti va permite sa fii foarte eficienta.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton