Horoscop - Noiembrie 2010

 Revista VIVA
.

Scorpion

In prima saptamana a lunii nu vei fi in forma ta cea mai buna si tot ce vei demara se va finaliza cu oarecare intarziere. Mai ales pe la jumatatea lunii va trebui sa acorzi mai multa atentie sanatatii, care ti-ar putea face o surpriza mai putin placuta. Situatia financiara va fi prioritara, iar cheltuielile vor tinde sa creasca pe tot parcursul lunii. Daca doresti sa faci cumparaturi de mai mare anvergura, sansa ar putea fi de partea ta in intervalul 15-19 noiembrie. Relatia cu parintii va fi buna, iar acestia iti vor sustine in buna parte initiativele.

Sagetator

Debordezi de energie si asa vei fi pana la sfarsitul lunii. Iti doresti sa te implici in cat mai multe proiecte, iar ocaziile nu se vor lasa asteptate. Fii atenta totusi, caci risti sa nu-ti mai ramana timp pentru a le finaliza. O activitate pe care ai inceput-o de mai mult timp in camin ar putea fi incheiata cu succes dupa data de 19 noiembrie. Tot de atunci ai putea participa la diverse activitati sociale sau ti-ai putea largi cercul de prieteni. Energia mentala va atinge un maxim spre sfarsitul lunii.

Capricorn

Nu esti intr-o forma foarte buna, caci energia ta fizica este sub nivelul obisnuit. N-ar fi exclus nici ca o suferinta cronica sa se acutizeze, asa ca trebuie sa ai mare grija in privinta sanatatii. Din fericire, starea psihica este destul de buna, esti entuziasta si acest lucru va avea influente pozitive si asupra starii fizice. Daca ti-ai propus sa pleci intr-o calatorie sau daca ai de dat un examen, rezultatele vor fi imbucuratoare, mai ales dupa data de 19 noiembrie.

Varsator

Activitatile sociale vor fi foarte importante pentru tine. Te vei vedea cu prietenii, ceea ce-ti va imbunatati starea psihica. La serviciu, relatia cu sefii ar putea fi destul de tensionata in prima saptamana a lunii, asa ca nu este cazul sa incerci sa-ti sustii cu prea multa ardoare punctele de vedere. Dupa data de 8 noiembrie, situatia se va imbunatati, iar eforturile tale vor fi apreciate. Relatia cu partenerul de viata va fi si mai importanta pentru tine.

Pesti

Esti irascibila, nerabdatoare si acest lucru te poate determina sa ajungi in mijlocul unor conflicte. La serviciu, ti s-ar putea da sarcini noi si ar fi bine sa-ti canalizezi intreaga energie pentru a le rezolva. Un proiect pe care l-ai inceput de mai mult timp ar putea fi incheiat cu succes. Situatia financiara te nemultumeste, dar exista sanse de a obtine ceva castiguri dupa data de 19 noiembrie, ceea ce-ti va aduce un oarecare echilibru financiar, chiar daca nu pe termen lung.

Berbec

Interesul pentru situatia financiara va fi foarte accentuat in aceasta perioada. Este imposibil sa te implici in tot felul de colaborari sau poate vei castiga ceva bani din activitati extraprofesionale. Si cheltuielile vor fi destul de mari. Mare atentie, caci pe la jumatatea lunii este posibil ca o persoana sa incerce sa te pacaleasca. In plan profesional te vei implica intr-o activitate care-ti va face placere, ceea ce-ti va aduce aprecierea colaboratorilor. Sansa va fi de partea ta si daca vei dori sa pleci intr-o calatorie.

Taur

Energia fizica nu este foarte buna, ceea ce te impiedica sa te implici in foarte multe activitati. In prima jumatate a lunii, impulsivitatea te-ar putea determina sa iei o decizie care ti-ar putea aduce neintelegeri cu colegii. Evita sa-ti manifesti nemultumirile, mai ales in prima saptamana a lunii, caci lucrurile ar putea scapa lesne de sub control. Situatia financiara are sanse sa se imbunatateasca, mai ales in prima jumatate a lunii. Dupa data de 17 noiembrie vei fi obligata sa faci cheltuieli peste asteptari.

Gemeni

La serviciu, vei avea parte de multa treaba, te vei confrunta cu o multime de probleme, ceea ce te va obosi peste masura. Energia fizica va fi mare pe tot parcursul lunii, dar iti va fi greu sa o folosesti in mod eficient. Incepand cu data de 19 noiembrie, ai putea avea unele castiguri, tu sau partenerul de viata. Oricum, vei avea ceva mai multi bani, dar tot nu-ti vor ajunge pentru toata lista de cumparaturi. Relatia cu prietenii se va complica pe la jumatatea lunii, dar micile neintelegeri vor putea fi depasite destul de usor.

Rac

Din punct de vedere sentimental esti foarte entuziasta si dornica sa-ti petreci cat mai mult timpul cu persoana iubita. Farmecul personal te ajuta sa faci o buna impresie celor din jur si vei fi apreciata de toti cei cu care vei intra in contact. Ceva bani ti-ar putea intra in buzunar, dar o buna parte din ei va fi cheltuita pentru activitati de divertisment. Mare atentie daca obisnuiesti sa participi la jocuri de noroc, caci in prima saptamana a lunii ai putea inregistra o pierdere serioasa.

Leu

Esti dornica sa te implici in cat mai multe proiecte si nu iti va fi greu sa faci fata unui program incarcat. Este posibil ca in camin sa se deterioreze cate ceva, necesitand cheltuieli suplimentare. De asemenea, mai este posibil ca parintii sa-si exprime nemultumirea in legatura cu unele aspecte ale vietii tale personale. Ar fi de preferat sa nu te implici in discutii in contradictoriu, caci nu vei reusi decat sa tensionezi atmosfera. Dupa data de 19 noiembrie vei lua decizii inspirate, iar oportunitatile de distractie nu se vor lasa asteptate.

Fecioara

Vei avea parte de multa alergatura, atat pentru chestiuni legate de serviciu, cat si pentru cele personale. Energia fizica este peste nivelul obisnuit, dar daca nu iti vei stabili clar prioritatile, nu vei realiza mare lucru. Acasa va fi mare agitatie, iar discutiile cu rudele se pot transforma lesne in dispute. Pe cat posibil, evita sa-ti sustii cu prea multa inversunare punctele de vedere, caci nu vei obtine nimic din ce iti doresti. Blocajele financiare inregistrate pana acum vor putea fi rezolvate dupa data de 19 noiembrie.

Balanta

Vei munci mult pentru a-ti regla unele chestiuni financiare, dar lucrurile nu vor iesi chiar asa cum iti doresti. Dupa data de 19 noiembrie, vor incepe sa se vada rezolvari pe care ti le doresti de mai multa vreme. La serviciu, se va dovedi ca unele lucrari pe care le-ai considerat rezolvate nu sunt intru-totul asa si va trebui sa revii asupra lor. In cazul in care doresti sa faci o schimbare in acest domeniu, sansa te-ar putea ajuta spre sfarsitul lunii.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton