Horoscop - Iunie 2010

 Revista VIVA
.

Gemeni

In plan profesional vei putea rezolva multe la inceputul lunii. In a doua jumatate a lunii iti va fi ceva mai greu, chiar daca nu vei intampina obstacole deosebite in calea finalizarii proiec-telor tale. Esti mai sensibila in aceasta perioada, mai afectuoasa, iar nevoia de a primi sprijinul si intelegerea partenerului este mult mai mare decat in mod obisnuit. Relatia cu acesta va evolua multumitor si veti gasi proiecte in care sa va implicati amandoi cu un real interes. Eforturile facute in domeniul financiar se vor bucura de rezultate cel putin multumitoare.

Rac

In cea mai mare parte a lunii vei fi energica, vioaie si mai plina de initiative decat te-au vazut in ultimul timp cunoscutii. Iti poti face un program incarcat cu activitati variate si nimic nu te va
impiedica sa le duci la bun sfarsit. Este o perioada in care nevoia de a face schimbari de anvergura in viata ta profesionala va creste considerabil. Vei fi dornica sa te implici intr-o activitate noua sau sa gasesti solutii inedite pentru rezolvarea problemelor cu care te-ai confruntat pana acum.

Leu

Energia mentala continua sa fie mare, astfel incat activitatile intelectuale iti vor aduce rezultate cel putin multumitoare. In ansamblu, te vei bucura de o sanatate robusta, chiar daca unele mici neplaceri vor mai exista. {ansa nu te va ocoli in ceea ce priveste cariera, dar va trebui sa fii cat se poate de atenta, deoarece exista persoane care incearca sa teasa tot felul de intrigi in jurul tau. Cheltuielile vor fi in continuare mari, iar stresul legat de situatia financiara va fi considerabil.

Balanta

Eforturile pe care le vei face in plan profesional se vor bucura de aprecierea celor de la serviciu. Mai ales sefii iti vor sprijini initiativele ori de cate ori vei avea nevoie. Tendinta de a lua decizii sub impulsul de moment va domina in buna masura viata sentimentala. Vei avea pretentii deosebite si vor fi momente in care partenerul va fi luat prin surprindere. Ceva cheltuieli de divertisment se vor inregistra in primele zile ale lunii.

Scorpion

Implicarea in activitati practice te-ar putea ajuta sa-ti folosesti in mod chibzuit energia si sa-ti protejezi relatia cu sefii. Incepand cu data de 8 iunie situatia in ansamblu se va relaxa si vei reusi sa te descurci mult mai bine la serviciu. Nemultumirile cu care te-ai confruntat pana acum in relatia cu partenerul de suflet se vor ameliora considerabil. Abilitatile tale vor putea fi puse in evidenta in a doua jumatate a lunii, perioada favorabila cumparaturilor sau implicarii in activitati comerciale in general.

Sagetator

La serviciu vei avea mult de muncit si nu-ti va fi prea usor, dar cum in prima saptamana energia fizica te va sustine, vei reusi sa te descurci. Totusi, chiar si la acest inceput de luna va trebui sa fii cat se poate de prudenta in cazul in care ai de semnat acte sau participi la negocieri; lipsa de rabdare te-ar putea determina sa iei decizii care se vor demonstra in scurt timp gresite. N-ar fi exclus nici ca cineva din familie sa intervina in relatia ta de dragoste, generand aparitia unor discutii obositoare.

Capricorn

Interesul pentru tot ceea ce tine de serviciu va fi destul de mare in perioada aceasta. Din fericire, relatia cu colaboratorii va evolua multumitor si acest lucru te va ajuta sa rezolvi eficient situatii dintre cele mai complicate. Farmecul tau personal va iesi in evidenta oriunde te vei duce. Daca esti implicata intr-o relatie stabila, sunt sanse mari ca aceasta sa se imbunatateasca, dar si sa te bucuri de realizarile partenerului. Indiferent de motivul pentru care scoti banii din buzunar, fii cat se poate de prudenta.

Varsator

Interesul pentru cariera va fi destul de mare in aceasta perioada, desi initiativele tale se vor termina cu oarecare intarziere. De asemenea, se mai poate spune ca ar fi de preferat sa finalizezi activitatile incepute decat sa initiezi altele noi, mai ales daca acestea vizeaza rezultate imediate. Din punct de vedere financiar nu se poate spune ca iunie va avea un debut fericit. Daca esti implicata in colaborari, acestea s-ar putea incheia in mod neasteptat din cauza lipsei de fonduri.

Pesti

Din punct de vedere sentimental se poate spune ca nu esti foarte multumita. }i-ai dori ceva mai multa atentie din partea fiintei iubite, dar aceasta va trebui sa rezolve anumite chestiuni care nu suporta amanare si vei fi nevoita sa-ti petreci singura ceva timp. Incepand cu 8 iunie atmosfera la serviciu se va relaxa, iar neplacerile isi vor gasi o rezolvare rezonabila. Este posibil sa fii implicata intr-o activitate intelectuala ce se va finaliza cu succes.

Berbec

Interesul pentru chestiunile profesionale va fi in continuare mare, ceea ce ti-ar putea aduce si unele castiguri. Va trebui, totusi, sa muncesti destul de mult, caci lucrurile nu-ti vor iesi atat de repede pe cat te-ai asteptat. Chestiunile materiale vor fi de un interes major pentru tine, mai ales pana pe data de 10 iunie. Pentru a face fata cheltuielilor va fi nevoie de multa alergatura, dar in linii mari se poate spune ca te vei descurca multumitor.

Taur

Starea de agitatie va continua si in prima saptamana a lunii. Fii cat se poate de atenta, pentru ca exista un risc crescut sa fii implicata in diverse accidente in intervalul 2-7 iunie. Dar, pe data de 8 iunie starea de neliniste, de iritare care te-a caracterizat in ultimele luni se va atenua, iar energia ta fizica va putea fi canalizata in mod evident mai eficient. In plan profesional vei fi mai interesata ca oricand sa te implici in activitati noi, sa faci lucruri mai deosebite.

Fecioara

Traversezi o perioada in care trebuie sa muncesti foarte mult, iar eforturile tale se vor vedea cu intarziere. Nu vor lipsi ocaziile de a-ti petrece timpul liber impreuna cu persoana iubita si de a pune la cale proiecte de viitor. Sensibilitatea se va accentua in primele zile ale lunii, cand orice eveniment minor va capata o importanta mare in ochii tai. Este posibil sa ai unele nemultumiri la serviciu legate de situatia financiara sau unele neintelegeri cu colaboratorii..

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton