Horoscop - decembrie 2011

 Revista VIVA
.

Sagetator

Esti agitat, nelinistit si te implici in foarte multe proiecte. Pruden]a ar trebui pusa pe primul plan, altfel vei avea parte de tot felul de neplaceri. Tot ce vei intreprinde la serviciu va necesita un efort sustinut, mai ales ca vor fi zile in care vei fi nevoit sa ramai peste program. In plus, exista riscul sa apara unele neintelegeri cu superiorii ierarhici asa ca, gandes-te-te bine inainte de a spune sau de a face ceva. Banii nu-ti vor lipsi, dar parca ti-ai dori sa cheltuiesti mai mult decat iti poti permite. Este posibil sa ai ocazia sa semnezi un contract avantajos sau sa obtii o sponsorizare. Si partenerul de viata ar putea contribui la imbunatatirea situatiei financiare a familiei.

Capricorn

Lucrurile se misca destul de greu si trebuie sa muncesti mult pentru a face fata tuturor cerintelor. Din fericire, starea fizica este buna, esti energic si reusesti sa faci fata obstacolelor
ce-ti stau in cale. Sansa nu te va ocoli si vei reusi sa inchei un proiect care te-a consumat mult pana acum. In plan sentimental nu ai de ce te plange, caci totul pare a te avantaja. Din punct de vedere financiar, situatia se anunta destul de agitata si va trebui sa faci eforturi pentru a obtine mai multi bani.

Varsator

Interesul pentru familie se va accentua pe masura ce ne vom apropia de sfarsitul lunii. Vei avea parte de multa alergatura careia nu i te vei putea sustrage, dar, totusi, clipele petrecute alaturi de cei dragi vor fi cele mai importante. Inceputul intervalului ti-ar putea aduce unele reusite in plan profesional. Tot atunci si comunicarea cu sefii va evolua excelent, asa ca vei putea miza pe sprjinul acestora. Calatoriile, vizitele la prieteni se vor afla pe lista activitatilor tale favorite.

Pesti

In prima saptamana a lunii vei fi mai irascibil, mai agitat, ceea ce te-ar putea pune in situatia de a avea o discutie aprinsa cu superiorii ierarhici sau cu familia. Totusi, avand in vedere ca traversezi o perioada favorabila, vei reusi sa gestionezi fara probleme situatia. In cazul in care ti-ai propus sa pleci la drum, sansa va fi de partea ta si te vei simti cu adevarat minunat. Situatia financiara nu este nemaipomenita, asa ca ar fi bine sa fii cat se poate de chibzuit cu cheltuielile.

Berbec

Lucrurile iti ies destul de greu, dar este posibil sa termini un proiect deja inceput. Comunicarea cu cei din jur nu va evolua nemaipomenit in prima jumatate a lunii, asa ca ar fi de dorit sa nu incerci sa obtii aprobari si nici sa-i convingi pe ceilalti de valabilitatea punctelor tale de vedere. Energia fizica va fi sub nivelul obisnuit si nu este de dorit sa te implici in activitati care sa te suprasolicite. Eforturile pe care le-ai facut in plan profesional ti-ar putea aduce aprecieri din partea sefilor.

Taur

Se poate spune ca si in aceasta luna sansa va fi de partea ta, insa lucrurile iti vor iesi ceva mai greu decat te-ai asteptat. Nu trebuie sa fii pesimist, pentru ca orice efort pe care-l vei face in aceasta perioada nu va fi zadarnic. Unele incurcaturi ar putea sa apara in legatura cu situatia ta financiara. In prima jumatate a lunii este posibil sa ai parte de tot felul de blocaje, dar, pana la urma, vei reusi sa le rezolvi pe toate. Interesul pentru activitatile de divertisment va creste constant.

Gemeni

Traversezi o perioada in care irascibilitatea tinde sa creasca. De asemenea, esti mai impulsiv, mai nestapanit. Tendinta de a reac-
tiona fara o matura chibzuinta poate genera discutii aprinse cu rudele apropiate. Nevoia de siguranta si stabilitate in plan afectiv va creste simtitor si acest lucru va avea efecte imbucuratoare asupra relatiei tale cu partenerul de suflet. In plan profesional va trebui sa termini tot felul de proiecte si vei avea parte de multa alergatura.

Rac

Vei fi intr-o permanenta alergatura in aceasta perioada. Va trebui sa participi la tot felul de activitati si te vei descurca multumitor. Energia fizica si cea intelectuala se imbina in mod fericit, asa ca traversezi o perioada in care esti capabil de fapte mari. Popularitatea ta creste constant si, oriunde te duci, calitatile tale sunt apreciate. Spre sfarsitul lunii vei fi mai optimist, mai increzator. Comunicarea cu colegii va evolua bine, dar totusi, in mare masura, va trebui sa te descurci de unul singur.

Leu

Nevoia de a cheltui creste peste asteptari. Mare atentie, caci n-ar fi exclus nici sa pierzi o suma de bani. In cazul in care ai de gand sa pleci la drum, cu siguranta cheltuielile vor depasi asteptarile. Din punct de vedere intelectual, vei functiona la parametri maximi, iar creativitatea si inventivitatea te vor ajuta sa finalizezi cu bine activitatile in care esti implicat. Comunicarea cu fiinta iubita te determina sa fii optimist si entuziast. Vei primi tot felul de propuneri pentru timpul liber, care mai de care mai tentante.

Fecioara

Esti energic, dar si agitat si ai tendinta de a te implica in foarte multe activitati. In camin vor fi multe de facut, dar vei termina totul in timp util. In prima jumatate a lunii, una din activitatile pe care le-ai tot amanat va deveni urgenta si te va obliga la un efort sustinut. In plan sentimental, lucrurile vor evolua multumitor, chiar daca impulsul de moment te-ar putea face sa te implici in tot felul de controverse cu partenerul de suflet. Situatia financiara este in continuare nemultumitoare.

Balanta

Ca si pana acum este nevoie de rabdare si perseverenta in orice doresti sa intreprinzi. Energia fizica va fi sub nivelul obisnuit, asa ca vei obosi mai usor si-ti va fi destul de greu sa faci fata unui program incarcat. Din punct de vedere sentimental, perioada se anunta favorabila in ansamblu, chiar daca vor mai exista si mici nemultumiri. Din punct de vedere financiar, nu sunt motive de ingrijorare. Ai putea face unele investitii in camin. In ultimele zile ale lunii, activitatile sociale iti vor da ocazia sa te simti excelent.

Scorpion

Comunicarea cu cei din anturajul apropiat va fi foarte importanta pentru tine si, in ciuda unor mici neintelegeri, vei face tot posibilul pentru a-ti petrece timpul liber alaturi de prieteni. Vei avea de facut foarte multe drumuri, dar, indiferent de motiv, ele te vor avantaja. Dialogul cu fiinta iubita este favorizat si orice discutie va duce la un rezultat favorabil pentru amandoi. Colaborarile iti vor permite sa obtii unele castiguri suplimentare.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton