Horoscop - Decembrie 2010

 Revista VIVA
.

Sagetator

Esti surescitata si tinzi sa iti risipesti energia in prea multe directii. Mai ales in prima saptamana a lunii ar fi bine sa eviti sa iei decizii deoarece vei fi mai imprastiata si ai putea gresi. Relatia cu familia evolueaza multumitor, iar proiectele pe care le-ai demarat ar putea fi incheiate cu succes. Cheltuielile vor fi mari si vor creste mai ales spre sfarsitul anului, dar vei reusi sa te descurci, asa ca nu este cazul sa-ti faci griji. De Sarbatori vei trai din plin intalnirile cu prietenii si cu fiinta iubita.

Capricorn

La inceputul lunii va trebui sa acorzi mai multa atentie sanatatii. Mai ales daca ai o suferinta cronica n-ar fi exclus ca aceasta sa se acutizeze Relatia cu prietenii se imbunatateste constant, iar acestia sunt alaturi de tine ori de cate ori ai nevoie de sprijinul lor. Dupa data de 8 decembrie starea ta generala va fi mai buna, iar energia fizica si psihica vor fi la limita superioara. Te poti implica in activitati dintre cele mai diverse, caci nu va fi o problema sa le faci fata.

Varsator

La inceputul lunii ar putea sa apara unele neintelegeri cu prietenii. Chiar daca vei fi calma, situatia va fi depasita cu usurinta. In ceea ce priveste cariera sunt posibile realizari. Superiorii ierarhici vor aprecia eforturile pe care le-ai facut si nu este exclus sa fii promovata. Situatia materiala va fi buna in ciuda unor cheltuieli exagerate, pe care le vei face la inceputul lunii. Dupa data de 8 decembrie ar fi de preferat sa iti pastrezi ceva mai mult timp pentru odihna.

Pesti

In prima saptamana a lunii vei fi mai irascibila, mai agitata, ceea ce te-ar putea pune in situatia de a avea o discutie aprinsa cu superiorii ierarhici sau cu familia. Totusi, avand in vedere ca traversezi o perioada favorabila, vei reusi sa gestionezi fara probleme situatia. In cazul in care ti-ai propus sa pleci la drum, sansa va fi de partea ta si te vei simti cu adevarat minunat. Situatia financiara nu este nemaipomenita, asa ca ar fi bine sa fii cat se poate de chibzuita cu cheltuielile.

Berbec

La inceputul lunii vei fi deosebit de agitata si dornica sa te implici in cat mai multe activitati. Va trebui sa acorzi mai multa atentie sanatatii, caci este posibil sa ai unele probleme in intervalul 1-5 decembrie. Situatia materiala te va favoriza, caci ai putea avea parte de castiguri suplimentare prin intermediul unor activitati de colaborare. De asemenea, mai este posibil ca partenerul de viata sa aiba unele succese in plan financiar, ceea ce va duce la imbunatatirea bugetului comun.

Taur

La inceputul lunii vei avea parte de multe cheltuieli, dar vei reusi sa te descurci multumitor. Oricum, shoppingul este o activitate care-ti face placere, asa ca si starea ta psihica se va imbunatati. Relatia cu partenerul de viata iti aduce tot mai multe bucurii, astfel ca din punct de vedere afectiv se poate spune ca traversezi o perioada cel putin multumitoare. Energia fizica va atinge limita superioara dupa data de 8 decembrie, asa ca vei putea face fata unor activitati dintre cele mai diverse.

Gemeni

In continuare deosebit de favorizat ramane domeniul activitatilor socio-profesionale, unde ai putea obtine succese deosebite. Daca pana acum nu s-a ivit nicio ocazie de schimbare este posibil ca in aceasta luna sa primesti o astfel de oferta. Relatia cu prietenii, dar si cu partenerul de viata ar putea fi tensionata la inceputul lunii. N-ar fi exclus ca fiinta iubita sa-ti reproseze ca dedici prea mult timp si energie serviciului. Daca vei reusi sa-ti cenzurezi pornirile impulsive, nimic neplacut nu se va intampla.

Rac

La serviciu vei fi foarte agitata, va trebui sa muncesti mult, mai ales in prima saptamana a lunii. Si relatia cu colegii te va nemultumi, dar in scut timp vor aparea si rezolvari. Din punct de vedere sentimental, lucrurile vor evolua bine cu conditia sa-ti pastrezi calmul. Oricum, calitatile tale nu vor trece neobservate si oriunde te vei duce ti se vor face complimente. Dupa data de 9 decembrie energia ta va fi la limita superioara, dar iti va fi destul de greu sa o canalizezi spre un scop concret.

Leu

La inceputul lunii vei fi energica si dornica sa te implici in tot felul de activitati de divertisment. Proiectele tale ar putea fi date peste cap, dar vei reusi sa te reorientezi din mers. Dupa data de 8 decembrie sanatatea nu va fi punctul tau forte, asa ca trateaza cu toata atentia orice simptom. Si la serviciu vei avea parte de multa munca, iar colegii nu se vor arata intotdeauna dornici sa te ajute. Vei reusi insa sa te descurci bine, iar sefii vor fi multumiti de eforturile si rezolvarile tale.

Fecioara

La inceputul lunii vei fi foarte agitata si n-ar fi exclus sa ai unele controverse in familie. De asemenea, mai este posibil ca in gospodarie sa apara o defectiune, ceea ce te va obliga la cheltuieli neasteptate. Dupa data de 8 decembrie vei fi la fel de energica, dar mai relaxata si implicit mai eficienta. Din punct de vedere sentimental, lucrurile vor evolua din ce in ce mai bine, iar farmecul personal te va ajuta sa faci o impresie excelenta. Oportunitatile de distractie nu se vor lasa asteptate si te vei simti minunat.

Balanta

La inceputul lunii ar putea sa apara unele neintelegeri cu partenerul. Oricum, ar fi bine sa eviti discutiile in contradictoriu cu apropiatii, si nu numai, caci iti lipseste rabdarea pentru a ajunge la o concluzie comuna. Tot in aceasta perioada va trebui sa fii foarte atenta daca doresti sa pleci la drum. In camin va fi multa agitatie si-ti vei consuma o buna parte din resurse pentru a realiza tot ceea ce ti-ai propus. Este posibil ca parintii sau o alta ruda apropiata sa aiba un castig financiar care se va rasfrange pozitiv si asupra ta.

Scorpion

O perioada buna pentru tine din punct de vedere sentimental, si nu numai. Vei cheltui mai mult la inceputul lunii, dar cum banii vor fi pentru divertisment nu are de ce sa-ti para rau. Proiectele tale au sanse sa se concretizeze ceea ce te va face mai increzatoare. Incearca sa-ti fructifici oportunitatile, caci nu se stie cand se va mai intampla ca sansa sa fie atat de generoasa cu tine. Fii mai atenta cu sanatatea, caci orice neglijenta te-ar putea costa mult!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton