HOROSCOP AUGUST 2012

 Revista VIVA
.

Fecioara

Intalnirea cu o prietena apropiata te-a bulversat. A rascolit in tine dorinta de a iesi din rutina in care te complaci in ultimul timp. Vrei sa calatoresti si mai mult, sa intri in contact cu oameni noi, sa recuperezi, intr-un fel, timpul pierdut. Aceasta viziune proaspata de a vedea lucrurile te va ajuta si la locul de munca. La orizont, se arata perspectivele unor schimbari pozitive.

BALANTA

in sfarsit, incepi sa intelegi si tu cate ceva din munca pe care o depui. Satisfactiile financiare, mici sau mari, te vor scoate din propria carapace, te vor motiva si te vor face sa iesi mai des in oras cu prietenii. Socializarea joaca un rol major in aceasta luna. De aceea, profita de fiecare noua persoana care iti iese in cale, nu stii niciodata cum se leaga lucrurile.

SCORPION

Toate bune pe plan profesional. Chiar daca ai avut ceva de lucru pentru a-ti fi recunoscute meritele la adevarata lor valoare, a venit timpul sa culegi laurii victoriei. Atentie cu acest entuziasm! Atunci cand iti este bine, ai tendinta sa devii superficiala. Iar bunastarea nu poate fi mentinuta decat prin cumpatare. Principiul 'ori totul, ori nimic nu poate fi aplicat peste tot. Nici macar in iubire.

SAGETATOR

Ai parte de surprize neplacute din partea unor persoane la care nu te-ai fi asteptat vreodata. Partea buna e ca, pe plan sentimental, lucrurile merg excelent. Vei experimenta o adevarata efuziune de sentimente frumoase. Faptul acesta va genera, intr-o oarecare masura, un echilibru, dar nu si o rezolvare pentru micile probleme cu cei apropiati. Enevoie de putin timp pentru ca apele sa se linisteasca total.

CAPRICORN

Desi astrele 'lucreaza in favoarea ta, tinzi sa nu vezi partea buna a lucrurilor. Poate pentru ca te lasi coplesita de evenimentele lipsite de importanta. Fa ordine in viata ta, ia-ti cateva zile libere si vei incepe sa functionezi la parametri maximi. Vei reechilibra si relatia de cuplu. Daca vei respecta acest plan, vei savura un sfarsit de luna implinit.

VARSATOR

Esti in cautarea propriei identitati, iar cei din jurul tau nu inteleg dilema prin care treci. Poate ca aceasta 'cumpana este bine-venita, numai asa vei putea aprecia la justa lor valoare realizarile profesionale si personale din a doua parte a lunii. Motivele de neliniste se vor spulbera, incetul cu incetul, iar tu iti vei recapata increderea in tine.

PESTI

Se anunta mici tensiuni pe plan familial. Poate ca nu petreci suficient de mult timp cu cei dragi. Daca te simti presata de timp si de responsabilitati, este cazul sa le spui si membrilor familiei, pentru a nu lasa loc la interpretari. Dupa data de 15, vei reveni pe linia de plutire. Mai mult, 19 august se anunta o zi benefica; rezerv-o pentru semnarea unui contract sau a unui angajament.

Berbec

Astrele iti surad: se-anunta schimbari de decor in casa si in viata ta. Fie ca achizitionezi piese de mobilier sau te muti, aceste modificari, minore sau majore, vor avea efecte benefice asupra moralului. Aveai nevoie de ceva nou. Familia, prietenii sau colegii de munca vor observa acest lucru si nu vor inceta sa te tachineze. Dar tu esti suficient de inteleapta pentru a pastra o doza de discretie.

TAUR

Te simti de-a dreptul coplesita de toate provocarile de peste an. Prin urmare, zilele de concediu pe care ti le-ai programat pentru luna aceasta sunt bine-venite. De luat in calcul pentru viitor: atat cat poti, evita munca in exces! Nu iti ridica nimeni statuie. in plus, acest lucru risca sa iti afecteze si relatia de cuplu. Si nu merita, in conditiile in care de-abia ai reusit sa faci putina ordine in viata personala.

GEMENI

La serviciu, incepi sa culegi roadele. Eforturile depuse pana acum isi arata rezultatele. Vei fi antrenata in diverse proiecte noi pe care nu le poti refuza pentru ca te provoaca din punct de vedere creativ. Atentie, insa, la viata personala. Uneori arunci vorbe care dor. Gandeste-te de doua ori inainte de a spune ceva partenerului de viata. Pana la urma, linistea din suflet e mai importanta decat cea din'¦ buzunar.

RAC

Lucrezi in domeniul comunicarii sau in comert? Luna august este benefica afacerilor pe aceasta tema. Fii calculata! Din neatentie sau din entuziasm, risti sa pierzi. Atentie si la sanatate. Pentru ca vara aproape a trecut, asigura-te ca te hranesti corect si ca ii dai organismului tau suficiente vitamine. Este recomandabil chiar sa consulti un medic.

LEU

Stii bine: de fiecare data cand ai trecut printr-un impas, familia a fost cea care te-a sustinut, te-a inteles, ti-a ridicat moralul. A venit timpul sa le arati celor dragi tandretea ta. Schimbul acesta de compasiune este benefic si incheaga relatiile cu cei apropiati. Te va face sa uiti de nemultumirile din ultimul timp si te va impulsiona sa pui in practica proiecte de suflet pe care le-aveai de mult in cap.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton