Horoscop iunie 2019 - Nativi Gemeni, mare atenție la sănătate! Mențineți-vă moralul puternic!

 Pirvu Cristina
.

Horoscop iunie 2019. Este luna Gemenilor, dar se pare că aceștia trebuie să aibă mare atenție la sănătate. S-ar putea confrunta cu anumite probleme și trebuie să își mențină moralul puternic. 

Gemeni

Soarele, Jupiter și Marte tranzitează nefavorabil anumite case. Mențineți-vă moralul puternic și organizați-vă mai bine. Aveți tendința să vă ghidați după nevoile primare, însă fiți atenți ce prietenii legați. Șanse de călătorii, dar atenție la sănătate!

RAC 22.06-22.07

Ego-ul vă pune în situații dificile. Încercați să lucrați la acest aspect cu cei care vă înțeleg. În caz contrar, vor exista dispute și discordii. În prima parte a lunii, relația cu partenerul va fi minunată. Evitați călătoriile inutile, obositoare și fără rost.

LEU 23.07-22.08

Iunie va fi benefic în prima parte a lunii, perioadă pe care o veți petrece cu familia, și nefast în cea de a doua, pe care o dedicați prietenilor. Amânați călătoriile lungi, programate pentru sfârșitul decadei. Apar îngri-jorări, probleme cu somnul și disconfort abdominal.

FECIOARĂ 23.08-22.09

Moment bun pentru proiecte și parteneriate noi. Primiți recomandări favorabile dacă sunteți în căutarea unui loc de muncă. Deși luna se anunță plină de distracții, la voi nu se întrevăd călătorii. Sănătatea va fi bună, dar apar stări de agitație.

BALANȚĂ 23.09-22.10

Viața conjugală este fericită. În prima parte a perioadei, colaborați cu dificultate cu superiorii, dar situația se va ameliora. Cu sănătatea sunteți în limite normale, dar e posibil să apară probleme la unul dintre părinți. Călătoriile sunt de bun augur.

SCORPION 23.10-21.11

Reputația la locul de muncă are de suferit, întrucât apar întrebări din partea șefilor și o stare de stres continuu. Lipsa voastră de tact aduce presiuni și în viața de cuplu, deci aveți grijă! Apar și probleme de sănătate, cu infecții urinare, dar și anxietatea.

SĂGETĂTOR 22.11-20.12

Lună nefavorabilă pentru relațiile de cuplu și familiale. Cooperați cu partenerul de viață și comunicați constant, pentru a nu se ajunge la explicații obositoare. Evitați călătoriile din cauza unor posibile accidentări și cazuri de furt. Pot apărea și probleme la stomac.

CAPRICORN 21.12-19.01

Prima jumătate a lunii este benefică, în timp ce în a doua ar putea apărea probleme în relațiile cu familia și partenerul. După data de 15, călătoriile vor fi dificile și obositoare. Sănătatea va fi în parametri normali, dacă veți fi atenți la alimentație.

VĂRSĂTOR 20.01-18.02

Imaginația și creativitatea vor fi puse în valoare și vă vor relaxa mintea, trupul și sufletul. Împrumuturile pot fi dificil de obținut, iar rambursarea, greoaie. Norocul apare în a doua jumătate a lunii. Amânați activitățile importante câteva săptămâni!

PEȘTI 19.02-20.03

Acceptați ceea ce vi se întâmplă și nu vă îngrijorați dacă nu apar progrese. Relaxați-vă, iesiți în oraș cu partenerul, dați petreceri și întâlniți-vă cu prietenii. Îndepărtați-vă de persoanele și locurile deprimante. Evitați călătoriile în prima parte a perioadei!

BERBEC 21.03-20.04

Au loc schimbări. Tendința este spre evoluție și este necesar să învățați lucruri noi. Saturn vă pune la încercare și vă treziți prinși în situații tensionate, dar sprijinul vine din partea familiei. Prima parte a lunii este liniștită, pozitivă, iar cea de-a doua este agitată.

TAUR 21.04-20.05

Venus este susținătorul vostru numărul unu, așa că îndreptați-vă atenția spre lucruri frumoase. Reconsiderați ce anume vă face fericiți, ca să atrageți aceste lucruri. Evitați discuțiile, fiți diplomați în prima parte a lunii și manageriați-vă timpul.

Horoscopul este furnizat de Roxana Lușneac.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton