Horoscop 9 martie 2022. Schimbări majore

 Dumba Gabriela
.

Horoscop 9 martie 2022. Se anunță schimbări majore în viața unor zodii, dar unele de bun augur, care aduc beneficii în viața nativilor, chiar dacă inițial pot părea neplăcute. Iată ce anunță astrologii pentru 9 martie 2022 și ce spune horoscopul zilei pentru toate zodiile!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 9 martie 2022 Berbec

O zi benefică pentru nativii Berbec. Sunt un sprijin important pentru prieteni, mai ales din punct de vedere financiar. Sunt foarte pricepuți la a-i motiva pe alții și a pune lucrurile in mișcare, dar când pornesc in ‘direcția greșită, rar reușesc sa termine ceva. Însă, totul depinde doar de tine și de alegerile pe care le vei face.

Horoscop 9 martie 2022 Taur

Cei născuţi sub semnul zodiacal Taur sunt dispuşi să investească în zona de carieră. Au deja un plan în minte şi astăzi este posibil să îl pună în aplicare. Nu te grăbi să semnezi anumite acte importante, în această zi. Mai întâi, citește cu mare atenție fiecare contract!

Horoscop 9 martie 2022 Gemeni

Orice întreprind Gemenii astăzi, succesul le este asigurat. Comunicarea este punctul forte al nativilor. In general sunt capabili să vadă ambele perspective ale unei discuții și etalează logica și rațiunea, însă astăzi tind să exagereze în exprimarea propriilor opinii. 

Horoscop 9 martie 2022 Rac

Racii sunt răzbunători astăzi, însă acest lucru nu face decăt să îi încurce. Astrele recomandă să stea departe de gândurile negative, care îi blochează orice fel de relaţie cu cei din jur. Nu căuta să faci lucrurile superficiale, deoarece tu vei avea de suferit ulterior.

Citește și: Ce restricții se ridică începând cu 9 martie. România a ieșit din starea de alertă!

Citește și: De ce nu s-a implicat soția lui Volodomir Zelenski în acțiuni politice:Sunt mereu păzită. Baia este singurul meu refugiu / Mărturisiri dintr-un interviu din 2021

Citește și: Cum și-a cunoscut soțul Ecaterina Ladin, alias Dalida din Las Fierbinți, și cum a fost cerută în căsătorie:„El a fost șeful meu/ EXCLUSIV

Horoscop 9 martie 2022 Leu

Nativii Leu strălucesc la fel ca soarele, planeta care îi guvernează, și luminează orice încăpere cu simtul umorului. E bine sa aibă grijă sa nu intre in competiție cu prietenii, persoana iubita sau colegii. Ai grijă la deciziile pe care urmează să le iei!

Horoscop 9 martie 2022 Fecioară

Fecioarele au soluţia pentru o zi plină de succes pe plan relaţional. Vă simţiţi în mediul dumneavoastră din punct de vedere energetic şi îi molipsiţi pe cei din jurul vostru cu poftă de viaţă. Ceva îți spune că totul va fi bine, dar în continuare ai dubii cu privire la viitorul tău amoros.

Horoscop 9 martie 2022 Balanţă

Astăzi nativii Balanţă îşi îndreaptă atenţia către sport şi activitate fizică. Au o mare nevoie de echilibru si, din acest motiv, se concentrează pe sănătatea lor. Pune tot ceea ce trăiești în balanță, analizează avantajele și dezavantajele și vezi care este drumul pe care trebuie să pornești.

Horoscop 9 martie 2022 Scorpion

Scorpionii sunt sfătuiţi să fie mai buni cu cei dragi. Vor avea mult de căştigat dacă îi vor lăsa şi pe ceilalţi să îşi exprime parerile şi sentimetele, potrivit astrologului Nicoleta Ghiriş. S-ar putea să întâlnești oameni de la care să ai foarte mult de învățat, atât pe plan personal, cât și profesional.

Horoscop 9 martie 2022 Săgetător

Diplomaţia este cheia zilei de astăzi pentru Săgetători. Este o zi dedicată relaţiilor de orice tip şi acest lucru vă ajută să ieşiţi din zona de confort. Ești puțin confuz, fapt care va complica puțin lucrurile astăzi. Cu calm și înțelepciune vei reuși să iei deciziile corecte.

Horoscop 9 martie 2022 Capricorn

Energia zilei de astăzi pentru Capricorni, este despre investiţii şi acest lucru le ocupă tot timpul. Au planuri măreţe şi sunt pregătiţi să le pună  în aplicare. NU îți pierde simțul umorului, îți va fi de mare ajutor.

Horoscop 9 martie 2022 Vărsător

Vărsătorii sunt lideri în domeniul creativităţii. Au foarte multe idei şi sunt entuziasmaţi pentru ceea ce urmează, pe plan profesional. Renunță la orice activitate care te poate stresa astăzi!

Horoscop 9 martie 2022 Peşti

Iar nativii Peşti au parte de căştiguri materiale. Se încred în intuiţia lor şi ştiu exact încotro să se îndrepte. Vei avea nevoie de ceva timp pentru a te obișnui cu schimbările din viața ta. Fii pozitivă!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton