Horoscop 9 decembrie 2021. Zodia care-și schimbă job-ul

 Miniosu Alexandra
.

Horoscop 9 decembrie 2021. Se anunță o zi a schimbărilor pentru zodii. Unele se vor împăca cu persoana iubită, iar altele își vor căuta alt loc de muncă. Înainte de a lua orice decizie, e bine să-și reamitească, însă, că orice lucru trebuie foarte bine cântărit. Iată cum vor sta zodiile pe 9 decembrie 2021!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 9 decembrie 2021. Berbec

Berbecii se simt plini de energie. Încă de la primele ore ale zilei, sunt puși pe planuri mărețe. După ce au ezitat o bună perioadă, acum, acești nativi se simt mai încrezători ca oricând. Acest lucru îi va ajuta să facă un pas important pe plan profesional. Decizia lor le-ar putea aduce câștiguri considerabile, însă trebuie să fie atenți la cum își gestionează banii.

Horoscop 9 decembrie 2021. Taur

Pentru Tauri, în schimb, ziua nu începe la fel de promițător. Vor primi noi sarcini, iar asta le va da planurile peste cap. Simt că sunt mult prea solicitați și că nu se vor încadra în timp. Dacă vor să își îndeplinească toate îndatoririle și mai rapid, ar putea apela la ajutorul unui prieten. Spre seară, vor afla o veste neașteptată legată de capitolul financiar.

Horoscop 9 decembrie 2021. Gemeni

Gemenii au timp să-și facă planuri pentru Sărbătorile de iarnă. E posibil să plece într-o vacanță de Crăciun sau de Revelion alături de persoana iubită, după ce au aflat de o ofertă bună de cazare. În a doua parte a zilei, nativii petrec timp prețios cu cei dragi. O rudă i-ar putea bucura cu un cadou neașteptat.

Horoscop 9 decembrie 2021. Rac

Racii vor avea o zi prosperă la locul de muncă. După ce au muncit din greu zile întregi, simt, în sfârșit, că eforturile le sunt răsplătite. Au în față noi oportunități de a câștiga bani. Atenție, însă, înainte de a lua o decizie, ar trebuie să se gândească foarte bine. E posibil să pice într-o capcană, dacă nu aleg ceea ce trebuie și este cu adevărat potrivit pentru ei.

Horoscop 9 decembrie 2021. Leu

Și Leii primesc vești bune legate de bani. E posibil să se asocieze cu o persoană influentă, iar această colaborare anunță câștiguri considerabile. În a doua parte a zilei, după ce au pus la punct tot ce ține de sfera profesională, își fac timp de relaxare. Aleg să iasă în oraș cu prietenii sau să îi invite acasă la un ceai și să vizioneze un film. În casa lor va dăinui o atmosferă plăcută.

Citește și: Zodiile cu cel mai mare noroc în dragoste, în această iarnă

Citește și: 5 zodii care reușesc tot ce își propun.Norocoșii horoscopului

Citește și: Zodiile și dragostea.Cum se comportă când sunt îndrăgostite

Citește și: 5 motive pentru care trebuie să ai un prieten Săgetător

Horoscop 9 decembrie 2021. Fecioară

De cealaltă parte, Fecioarele nu o duc prea bine în materie de bani. Întâmpină unele cheltuieli neașteptate, ce-și vor lăsa amprenta în buzunarele lor. Ar putea găsi niște soluții mai rapide cu ajutorul prietenilor sau a unei rude apropiate. Situația stă mai bine pe plan sentimental. Persoana iubită le-a pregătit o surpriză ce le va aduce zâmbetul pe buze.

Horoscop 9 decembrie 2021. Balanță

Balanțele vor avea unele probleme în cuplu. Își vor da seama că este vina lor puțin prea târziu și le va lua destul de mult timp să-și împace persoana iubită. În ceea ce privește partea profesională, plănuiesc să-și schimbe job-ul sau să se orienteze către un alt domeniu de activitate. Pentru asta, nativii nu vor ezita să se înscrie la niște cursuri.

Horoscop 9 decembrie 2021. Scorpion

În schimb, Scorpionii pot răsufla ușurați, din punct de vedere personal. După o perioadă tensionată, în care credeau că-și vor pierde persoana iubită, se vor împăca cu partenerii de viață. Vor celebra acest lucru așa cum se cuvine, fie cu o cină romantică, fie cu o vacanță exclusivistă. Vor avea timp să-și facă din nou declarații de dragoste.

Horoscop 9 decembrie 2021. Săgetător

Săgetătorii vor avea parte de unele certuri, după ce un prieten bun îi calcă pe nervi. Înainte de a le răspunde, ar trebui să-și aducă aminte că pot risca să spună lucruri foarte urâte atunci când sunt nervoși. Ar trebui să facă situației matur, pentru a nu lăsa lucrurile să escaladeze.

Horoscop 9 decembrie 2021. Capricorn

Capricornii fac schimbări considerabile pe plan profesional. Sunt gata de noi începuturi, după ce au simțit că nu sunt apreciați așa cum și-ar fi dorit de către superiorii lor. Își vor depune CV-ul și, din fericire, oportunitățile le bat la ușă. Așadar, își vor schimba curând locul de muncă. Spre seară, vor primi o veste bună din partea unei rude.

Horoscop 9 decembrie 2021. Vărsător

Vărsătorii vor afla cine le este prieten cu adevărat. E posibil să treacă printr-o mare dezamăgire, însă ar trebui să învețe să vadă partea plină a paharului. Nimeni nu și-ar dori să aibă un trădător lângă el. În a doua parte a zilei, sunt hotărâți să înființeze o nouă afacere.

Horoscop 9 decembrie 2021. Pești

Peștii au parte de puțin timp liber și profită din plin de această ocazie. Vor ieși la plimbare cu persoana iubită, iar spre seară vor petrece clipe de neuitat, în sânul familiei. Simt cum scapă de griji și că pot răsufla ușurați, după o perioadă destul de încărcată.

Sursă foto: Pixabay

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton