Horoscop 9 aprilie 2023. Scorpionii primesc vești bune

 Calin Maria Bianca
.

Horoscop 9 aprilie 2023. Scorpionii primesc vești bune azi. Este weekend iar zâmbetul trebuie să fie accesoriul de pe fața tuturor. Ei bine însă, astrele au pregătit atât lucruri frumoase, cât și mai puțin plăcute. Iată ce se întâmplă cu fiecare zodie astăzi, dar și cum o să treacă ziua pentru fiecare în parte!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 9 aprilie 2023. Berbec

Simți nevoia de liniște. Săptămâna ce a trecut a fost destul de aglomerată, atât la locul de muncă, cât și acasă, astfel că odihna este cuvântul cheie pentru tine astăzi. Este momentul ideal să-ți reîncarci bateriile pentru un nou început de săptămână.

Horoscop 9 aprilie 2023. Taur

Simți prin toți porii fiorii dragostei. Cupidon ți-a bătut la ușă, astfel că ai întâlnit persoana pe care o consideri jumătatea ta. Radiezi de fericire și te simți mai împlinit ca niciodată. Astrele îți recomandă să trăiaști din plin momentul fără să te gândești prea mult la ce urmează.

Horoscop 9 aprilie 2023. Gemeni

Ai tendința de a gândi mult prea mult asupra acțiunilor sau deciziilor pe care le iei, astfel că rar te poți bucura de un moment frumos și fericit în viața ta. Totuși, azi trebuie să trăiești clipa, să te simți liber și mai puternic ca niciodată, fiindcă vei avea parte de o surpriză plăcută.

Citește și: Survivor România 2023. Remus Boroiu a fost eliminat din competiție

Citește și: Elevul din București care și-a înjunghiat profesoara, reținut pentru tentativă de omor. Ce le-a spus anchetatorilor și în ce stare se află cadrul didactic

Horoscop 9 aprilie 2023. Rac

Sănătatea trebuie pusă pe primul loc de către nativii Raci în perioada care urmează. Te simți slăbit și epuizat și tinzi să dai vina pe oboseala de la muncă, însă poate fi mai mult decât atât, de fapt. Cel mai bine este ca în curând să vizitezi un medic pentru un control amănunțit.

Horoscop 9 aprilie 2023. Leu

Leii traversează o perioadă aglomerată, iar stresul vine din toate părțile. Munca nu s-a terminat deși este duminică, familia are nevoie de tine, iar prietenii nu se lasă până nu te scot din casă. Într-adevăr, ai nevoie de puțină relaxare, iar apoi îți poți rezolva toate probemele.

Horoscop 9 aprilie 2023. Fecioară

După o perioadă dificilă cu banii, în care doar ai tânjit după ei, iar cheltuielile au fost extrem de mari, este timpul să primești vești bune în acest sens. Poate fi vorba despre o moștenire, câștiguri la loto sau la pariurile sportive, cert este că o sumă mare de bani o să vă inte în buzunar și o să vă aducă zâmbetul pe buze.

Citește și: Cum reacționează fiecare zodie când trece printr-o despărțire

Citește și: Horoscop. Cele mai frecvente minciuni pe care le spun femeile, în funcţie de zodie

Horoscop 9 aprilie 2023. Balanță

Ești încărcată sufletește și simți că lucrurile îți scap de sub picioare, însă trebuie să te calmezi și relaxezi. Într-adevăr, nu totul merge cum ți-ai propus în ultima vreme, însă orice problemă are o rezolvare. Privește pozitiv asupra a tot ceea ce se întâmplă și totul va fi bine.

Horoscop 9 aprilie 2023. Scorpion

Ai nevoie de o pauză. Simți că trebuie să te detașezi de tot ceea ce se întâmplă în viața ta. Ai vrea să plecă câteva zile unde să îți asculți gândurile și să pui totul cap la cap pentru a găsi o rezolvare. Totuși, astrele îți recomandă să îți păstrezi calmul fiindcă totul o să revină la normal și o să primești o veste bună, ce să îți aducă lacrimi de bucurie pe față.

Horoscop 9 aprilie 2023. Săgetător

Paștele se apropie, iar tu ești nerăbdătoare. Dintotdeauna ai vrut să furi startul când a venit vorba de pregătirile pentru sărbători, astfel că azi o să te axezi pe planuri, liste de cumpărături și modul în care îți organizezi săptămână pentru a fi gata cu tot ce ți-ai propus.

Horoscop 9 aprilie 2023. Capricorn

Cineva drag îți lipsește astăzi. Fie că ești departe, fie este un conflict între voi, cert este că azi simți lipsa unei persoane pentru care ai sentimente puternice. Nu mai pune banii pe primul loc și nici orgoliul și fă tu primul pas de data aceasta.

Horoscop 9 aprilie 2023. Vărsător

Trecutul îți tulbură planurile. Deși te gândești la viitor și la toate evenimentele frumoase din viața ta, care sunt pe cale să se întâmple, o persoană din trecut nu îți dă pace. Astrele îți recomandăsă îți asculți instinctele și sentimentele, iar mai apoi să iei decizii.

Horoscop 9 aprilie 2023. Pești

Ai o mare dilemă în familie. Gândurile îți sunt amestecat și nu știi cum să reacționezi sau ce decizii să iei. Deși ești mereu obișnuit să faci totul așa cum gândești tu, de data aceasta este bine să te sfătuiești cu persoana iubită sau un apropiat pentru a avea și o părere din exterior.

Sursă foto: Pixabay

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton