Horoscop 8 iunie 2022. Două zodii suferă din dragoste

 Oana Pantazi
.

Horoscop 8 iunie 2022. Este o zi cu de toate și niciunul dintre nativii zodiacului nu va scăpa de provocări, fie că vor fi de natură profesională, fie amoroasă sau financiară. Cu precădere două zodii vor fi nevoite să facă unele compromisuri în dragoste.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Horoscop 8 iunie 2022. Berbec

În ceea ce te privește, provocările vin azi de la locul de muncă, unde va trebui să depui eforturi mari pentru a-ți impune ideile. Latura sentimentală este, în schimb, bine aspectată, așadar te vei bucura de o seară frumoasă alături de partener, care-ți va șterge amintirile neplăcute de peste zi.

Horoscop 8 iunie 2022. Taur

Azi va trebui să uzezi de multă diplomație dacă nu vrei să-ți faci și mai mulți dușmani la locul de muncă. În compensație, astrele te favorizează din punct de vedere financiar, așadar azi îți poți pune planurile în practică. Verifică însă temeinic orice achiziție online pe care o faci!

Horoscop 8 iunie 2022. Gemeni

Azi te bucuri de succes la job și nu este exclus să primești o veste bună legată de salariu. Viața personală suferă însă niște sincope și, dacă vrei să schimbi ceva, va trebui să faci tot tu compromisuri în ceea ce privește relația cu partenerul. Chiar dacă nu-ți place asta, eforturile tale vor da roade.

Citește și: Care sunt cele mai optimiste zodii

Citește și: Cele mai manipulatoare zodii

Citește și: Cele mai mincinoase zodii

Citește și: Ce pietre prețioase ți se potrivesc în funcție de zodie

Citește și: Cele mai reușite cupluri de zodii. Compatibilitate garantată

Horoscop 8 iunie 2022. Rac

Ai planuri mari de viitor, iar azi e ziua cea mai potrivită să începi să le pui în practică. Nu este exclus să iei decizia de a-ți schimba complet cariera, chiar dacă asta implică să te muți în altă țară. Partenerul de viață te susține din plin, chiar dacă restul familiei nu te vrea departe de casă…

Horoscop 8 iunie 2022. Leu

Astăzi vei avea o zi destul de greu de suportat la serviciu, rutina fiind cea care îți va pune capac. Atenție însă, fiindcă s-ar putea să greșești, mai ales dacă lucrezi cu cifre! Viața sentimentală este bine aspectată, la fel și latura financiară, deci azi s-ar putea să-ți intre o sumă neașteptată în conturi.

Horoscop 8 iunie 2022. Fecioară

Ți-ai propus să nu mai faci compromisuri nici pe plan profesional și nici sentimental, dar azi o vei face din nou, chiar de la prima oră… La job va trebui să te abții de la comentarii ca să nu intri în conclict cu șefii, iar apoi va trebui să dai dovadă de diplomație și cu partenerul. Fă-te că nu vezi că te-a mințit!

Horoscop 8 iunie 2022. Balanță

În ceea ce te privește, azi, cuvântul-cheie va fi „încăpățânare”, iar asta îți va aduce mai multe prejudicii decât beneficii. Din acest motiv, este posibil să ratezi șansa de a avansa pe cale ierarhică. De asemenea, vei refuza sfaturile apropiaților cu privire la cineva din trecut care va intra din nou în viața ta.

Horoscop 8 iunie 2022. Scorpion

Sintagma „ai grijă ce-ți dorești!” ți se va potrivi mănușă azi, iar asta te va cam speria, fiindcă vor apărea multe schimbări în viața ta… și toate deodată. Te bucură faptul că ești pe cale să-ți vezi visurile împlinite, însă viața profesională s-ar putea să-ți schimbe planurile personale și relația cu partenerul.

Horoscop 8 iunie 2022. Săgetător

Vei avea parte de o zi plină la job, cu bune, dar și cu rele, dat fiind că te vei lovi de opoziția unor colegi sau chiar a unor superiori, indiferent ce vei propune. În cele din urmă, vei reuși să te impui, dar, spre seară, te va doborî stresul. Partenerul tău va reuși să îndulcească lucrurile surprinzându-te în mod plăcut.

Horoscop 8 iunie 2022. Capricorn

Vei lăsa timiditatea să învingă azi în relațiile cu cei din jur, iar ulterior vei regreta că nu ți-ai făcut cunoscute dorințele și opiniile. Este posibil ca cineva să-ți răpească de sub nas o oportunitate profesională, așa că nu face aceeași greșeală și pe plan amoros! Mărturisește-ți sentimentele!

Horoscop 8 iunie 2022. Vărsător

Dragostea plutește în aer, așa că azi te pasionează mai puțin aspectele profesionale… Din păcate, ai prea puțină încredere în tine și simți nevoia să te sfătuiești cu anturajul în privința noului romance din viața ta. Atenție, nu toate sfaturile sunt bine intenționate, mai bine fă ce-ți dictează ție inima!

Horoscop 8 iunie 2022. Pești

Azi nu ești în cea mai bună dispoziție și vei reuși să-i deconcertezi pe cei din jur, așadar așteaptă-te la represalii! Dacă la job vei reuși să te strecori și să scapi de urmări, nu același lucru se va întâmpla și acasă, dacă forțezi nota. Ai, în schimb, noroc la bani, așadar profită de bunăvoința astrelor în acest domeniu!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton