Horoscop 8 ianuarie 2021. Probleme în dragoste pentru unele zodii

 Oana Pantazi
.

Horoscop 8 ianuarie 2021. Astrele creează azi probleme pe plan sentimental pentru unele zodii, dar și satisfacții pe plan personal și profesional pentru mulți dintre nativii zodiacului.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 8 ianuarie 2021 – Berbec

Berbecii trebuie să învețe, azi, să se bucure de plăcerile simple ale vieții, care le pot aduce satisfacții deosebite. Nu este momentul să vă încăpățânați și nici să vă implicați în lupte care nu vă aparțin, cu atât mai mult cu cât ar putea fi sortite eșecului. Chiar dacă vă plac provocările, pentru moment ar fi bine să le ignorați. Înainte de toate, în această perioadă aveți nevoie de liniște, de dragoste și de înțelegerea celor dragi.

Horoscop 8 ianuarie 2021 – Taur

Azi este ziua perfectă pentru a vă pune șarmul deosebit la lucru. Știți foarte bine cât de mult contează aparențele și vă veți baza pe asta, din dorința de a vă impresiona superiorii. Chiar dacă aveți reale talente de lider și competențe profesionale indubitabile, azi este ziua în care va trebui să impresionați datorită carismei. Iar asta pentru că eșecul îi va face pe cei din jur să-și piardă încrederea în voi și să creadă că nu sunteți potriviți pentru rolul pe care doriți să vi-l asumați.

Horoscop 8 ianuarie 2021 – Gemeni

Azi, pentru Gemeni va fi o zi plină de momente neașteptate, atât pe plan personal, cât și profesional. Nu este exclus să vă vină „nota de plată” pentru niște situații în care ați fost implicați mai demult, însă deznodământul s-ar putea să nu fie unul deloc în defavoarea voastră. Pe scurt, orice șut în fund poate fi un pas înainte! Pe de altă parte, dat fiind că sunteți plini de energie, poate nu ar strica să vă ocupați de treburile domestice rămase în așteptare.

Horoscop 8 ianuarie 2021 – Rac

Simțul vostru analitic extrem de ascuțit vă va face azi, cu precădere, să vă simțiți apropiați de oameni care vă împărtășesc opiniile. Veți deveni mai interesați de logică decât de emoții, iar această schimbare vă va ajuta să realizați că unii apropiați v-au cam jucat pe degete, manipulându-vă. Brusc, veți deveni mai dificili și mai greu de mulțumit ca niciodată. Dar este un joc în care veți adora să intrați, cel puțin pentru o perioadă, fiindcă aveți nevoie de aventură.

Horoscop 8 ianuarie 2021 – Leu

Azi o să aveți parte poate de cea mai importantă șansă de a face schimbări în viața voastră… Șansă de care va trebui să profitați, oricât de anevoios vi se va părea drumul pe care va trebui să-l parcurgeți. Se spune că Dumnezeu îți dă, dar nu-ți bagă și-n traistă, așadar va trebui să luptați cu toate forțele pentru ce vă doriți. Nu găsiți încercați să vă găsiți scuze, pentru că e un tren pe care s-ar putea să nu-l mai prindeți!

Horoscop 8 ianuarie 2021 – Fecioară

În viețile Fecioarelor s-ar putea produce unele schimbări majore pe plan sentimental începând chiar de azi! Deschideți bine ochii și priviți în jur, fiindcă sufletul vostru pereche ar putea fi acolo! Ați învățat deja din greșelile trecutului, vi le-ați asumat și o să vă asigurați că nu le veți mai repeta. Priviți cu încredere spre viitor și primiți lucrurile bune din viața voastră cu inima deschisă!

Horoscop 8 ianuarie 2021 – Balanță

Deși vă doriți enorm să fiți în prima linie și să vă implicați în tot ce este în jur, astăzi veți avea parte de un dolce farniente pe care nici măcar nu vi l-ați dorit. Știu ele însă astrele ce știu dacă v-au dat ocazia să luați o pauză. Veți avea posibilitatea să vă puneți gândurile în ordine, pentru că, în ultimul timp, ați fost mult prea copleșiți de situațiile prin care ați trecut. E o zi perfectă de petrecut în tihnă, alături de familie.

Horoscop 8 ianuarie 2021 – Scorpion

Mare atenție astăzi cui alegeți să împărtășiți secretele voastre, chiar dacă este vorba despre prieteni buni ori persoane verificate de-a lungul timpului! Nu este exclus ca cineva să ducă vorba mai departe și să fiți puți într-o situație extrem de delicată. Ar fi penibil să fiți confruntați chiar de către persoana despre care ați vorbit, fie și fără rea intenție… Drept urmare, dacă tot simțiți nevoia să vă faceți cunoscute problemele, mai bine le împărtășiți unui membru al familiei ori jurnalului personal. Altfel, s-ar putea să vă pierdeți reputația.

Horoscop 8 ianuarie 2021 – Săgetător

Astăzi veți avea o zi excelentă pe toate planurile și veți fi de neoprit. Atât la job, cât și în viața sentimentală vi se vor întâmpla lucruri neașteptate, de bun augur. Dacă la serviciu vă veți bucura de aprecierea superiorilor, pe plan amoros veți avea parte de o surpriză foarte plăcută. Mai mult, veștile bune vor veni și din partea unor prieteni, mai spre seară. Încercați să nu vă entuziasmați peste poate, orgoliul personal v-a mai jucat feste de-a lungul timpului!

Horoscop 8 ianuarie 2021 – Capricorn

Din păcate, ziua de azi va fi una tensionată pentru voi, încă de la primele ore. La job veți avea parte de niște dezamăgiri și, din păcate, veți purta nemulțumirile cu voi și acasă. De aici și până la o ceartă cu jumătatea voastră mai e doar un singur pas, așadar încercați să vă țineți nervii în frâu. Lucrurile se vor liniști abia în weekend, când vă veți concilia cu perechea voastră și veți uita, măcar pentru scurt timp, de problemele profesionale. Săptămâna viitoare se arată, în schimb, mai bună pe ambele planuri.

Horoscop 8 ianuarie 2021 – Vărsător

Relația voastră amoroasă are sincope tot mai dese, iar asta din cauza lipsei de comunicare. Vărsătorii au probleme azi în a purta o conversație fără scântei cu persoana iubită. Apelați la diplomația care vă caracterizează, chiar dacă vina nu vă aparține! Doar așa veți reuși să restabiliți armonia și liniștea în cuplu. Încercați să scădeți tonul și să nu răspundeți la provocări, nu e prima oară când treceți prin asta și știți că nu se încheie bine…

Horoscop 8 ianuarie 2021 – Pești

Astăzi este o zi cu multe provocări pentru Pești, provocări pe care, în cele din urmă le vor duce la bun sfârșit, însă nu fără efecte supărătoare. Planurile voastre s-ar putea amâna pentru o vreme, fiindcă piedicile nu vor întârzia să apară. Încercați să învățați lecția răbdării, deoarece, la final, din toată această zbatere ar putea ieși un lucru mai bun decât ați sperat. Odată ce furtuna se va sfârși, veți realiza că totul a ieșit chiar mai bine decât v-ați propus, dar, până atunci, dați dovadă de calm și perseverență!

Citește și: Horoscopul lunii ianuarie.Zodiile care vor avea noroc în dragoste și la bani la început de an

Citește și: Horoscop. Cum sunt influențate zodiile de Era Vărsătorului, în 2021

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton