Horoscop 7 iulie 2022. Zodia care primește o veste proastă

 Raiciu Adriana
.

Horoscop 7 iulie 2022. O zodie va primi o veste nu tocmai bună, iar alți nativi ai zodiacului se vor confrunta cu probleme serioase la locul de muncă. Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de 7 iulie 2022!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 7 iulie 2022. Berbec

O veche iubire îți apare în gânduri. Poate legătura energetică nu este încă ruptă între voi sau au rămas lucruri nelămurite pe care trebuie să le clarifici. Ca să poți trece peste asta, fie trebuie să analizezi bine ce se întâmplă în sufletul tău, fie să discuți cu fostul partener despre ceea te apasă. Totuși, nu încerca să-ți verși nervii pe cei apropiați, nu ei sunt de vină pentru asta.

Citește și: 4 zodii care își schimbă viața radical în vara anului 2022

Citește și: Horoscop sexual:5 zodii care fac sex cel mai des

Citește și: Zodii bune la pat.Cum fac sex bărbații din fiecare zodie a horoscopului

Horoscop 7 iulie 2022. Taur

Există riscul să refuzi dialoguri necesare cu cei apropiați sau rudele, din cauza unor impresii greșite, pe care nu mai vrei să le modifici. Totodată, există mici divergențe la locul de muncă, iar șefii nu vor fi deloc înțelegători cu tine. Ai grijă cum expui problema, pentru că vor exista consecințe.

Horoscop 7 iulie 2022. Gemeni

Ar fi bine să acorzi mai multă importanță deciziilor pe care le iei fără să ai suficiente informații, pe baza unor zvonuri sau a unor păreri. Ai putea evita multe încurcături și discuții aprinse cu cei din jur. S-ar putea să ai parte și de o discuție aprinsă cu partenerul de viață.

Horoscop 7 iulie 2022. Rac

Nativii din zodia Rac au o zi destul de agitată. Primești vești proaste legate de un contract sau o moștenire. Totuși, poți salva situția în ultim moment dacă găsesc un avocat bun care să-i îndrume să facă mișcarea cea bună.

Horoscop 7 iulie 2022. Leu

Leii nu sunt astăzi activi. Tot ce îți dorești este să se odihnești și nu ai chef de nimeni și nimic. Ar trebui să îți dedici mai mult timp și ție, pentru că altfel vei ajunge prin a sfârși epuizat. Vorbește cu partenerul de viață sau cu o persoană apropiată despre problemelele care te apasă.

Horoscop 7 iulie 2022. Fecioară

Aveți probleme astăzi! Este posibil să primiți o veste tristă de la partenerul de viață, adică să vrea să rupă relația. Nu dispera, vor veni și zile bune pentru tine. Stai și analizează bine situația și nu arunca cu noroi.

Horoscop 7 iulie 2022. Balanță

Ai oportunitatea să faci în sfârșit ce îți dorești cu adevărat. În ceea ce privește relația cu iubitul, veți avea ocazia să primiți un cadou și o declarație emoționantă de dragoste. Totodată, lucrurile se așază încet și pe plan profesional.

Horoscop 7 iulie 2022. Scorpion

Ai probleme cu taxele și te vei certa cu colegii la serviciu. Ca să încetați cearta, cu siguranță că merită să optezi pentru o discuție mai elegantă din care va câștiga toată lumea. Totodată, nici pe plan sentimental lucrurile nu arată deloc bine, așa că ai grijă de tine.

Horoscop 7 iulie 2022. Săgetător

Ai de făcut un proiect care vine din partea șefului. Ești extrem de nemulțumit de această sarcină și ai o stare de nervozitate că nu iese exact ce a cerut, totuși reușești cumva să o scoți la capăt. Spre seară vine și recompensa.

Horoscop 7 iulie 2022. Capricorn

O nouă idee de afacere îți vine în minte, iar asta nu poate decât să te bucure. Iei legătura cu oameni importanți din domeniu, dai telefonul și totul începe să prindă contur. Ai grijă la oamenii pe care îi consideri prieteni, pentru că au planuri negative în ceea ce te privesc.

Horoscop 7 iulie 2022. Vărsător

Nu înțelegi ce se întâmplă cu tine în această perioadă și de ce te simți atât de lipsit de chef. Și relația cu partenerul de viață scârțâie destul de tare, așa că nu știi încotro să o apuci. E o perioadă tulbure pentru tine.

Horoscop 7 iulie 2022. Pești

Mintea îți zboară la vacanță și nu te poți focusa să termini lucrurile elemantare la locul de muncă. Chiar primești câteva observații din partea șefilor, însă asta nu te deranjează deloc. Gândul tău este în concediu deja.

sursă foto- Pixabay

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton