Horoscop 4 iulie 2022. Probleme în cuplu pentru trei zodii

 Oana Pantazi
.

Horoscop 4 iulie 2022. E o zi în care, din păcate, apar fracturi în comunicare la majoritatea zodiilor, de aici și neînțelegeri pe plan profesional sau personal. Astrele sunt mai generoase însă în ceea ce privește banii și sănătatea, iar unii nativi au noroc inclusiv în dragoste.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 4 iulie 2022. Berbec

Începi săptămâna cu dreptul și vei reuși să impresionezi azi, la job. Cu toate astea, nu e cel mai potrivit moment să ceri mărirea aia de salariu la care tot visezi… Relația de cuplu este bine aspectată, așadar tu și jumătatea ta puteți începe să vă faceți planuri de vacanță, și nu numai!

Horoscop 4 iulie 2022. Taur

Pentru tine e o zi destul de dificilă și nu e exclus să ai o discuție în contradictoriu cu un superior, chiar de la prima oră. Din păcate, și relație de cuplu este pusă la încercare, din cauza comunicării deficitare. Niște lucruri pe care i le-ai ascuns partenerului vor ieși azi la iveală. În compensație, latura materială e bine aspectată.

Horoscop 4 iulie 2022. Gemeni

Azi vei primi o ofertă nouă de job sau de colaborare, însă ar fi bine să cântărești temeinic propunerile. Lipsa timpului liber îți afectează tot mai mult relația de cuplu, iar în cele din urmă s-ar putea să trebuiască să alegi… Spre seară, vei avea o surpriză plăcută din partea unui prieten de departe.

Citește și: Cele mai norocoase zodii în dragoste în iulie

Citește și: Zodiile celor mai capricioase femei.Cum se comportă când sunt indispuse

Citește și: 5 zodii periculoase.Îți pot face foarte mult rău!

Citește și: Zodii puse pe scandal în luna iulie.Ferește-te de ele!

Horoscop 4 iulie 2022. Rac

Dacă pentru unii azi e Ziua Independenței, tu ești departe de acest vis. La job nu poți face un pas fără să ceri aprobarea superiorilor, iar acasă ești în aceeași situație. Toată lumea pare să profite de bunătatea ta și să-ți exploateze sensibilitatea. A venit momentul să te mai ocupi și de tine puțin!

Horoscop 4 iulie 2022. Leu

Latura materială este excelent aspectată azi, la fel și cea profesională, așadar profită de bunăvoința astrelor și rezolvă-ți problemele! Nu același lucru se poate spune despre relația de cuplu. Cele mai recente discuții au avut drept laitmotiv gelozia, așadar se impune o discuție cu partenerul!

Horoscop 4 iulie 2022. Fecioară

Azi ești mult prea grăbită și impulsivă, iar asta îți poate crea probleme la job, în relația cu instituțiile, dar și cu apropiații. Ar fi bine să-ți stăpânești nervii, fiindcă vei fi tentată să iști conflicte din nimic, doar ca să scapi de frustrări. Abia spre seară se luminează cerul, iar asta fiindcă primești o veste excelentă.

Horoscop 4 iulie 2022. Balanță

Ca de obicei, îi lași pe cei din jur să te sensibilizeze și, într-un final, vei ajunge să faci și treaba lor. Superiorii îți vor aprecia însă dedicarea, iar asta va conta la apropiata mărire de salariu! Relația de cuplu este și ea bine aspectată, însă apar neînțelegeri, de la bani, cu un membru al familiei.

Horoscop 4 iulie 2022. Scorpion

E o zi extrem de stresantă pentru tine și vei ajunge să somatizezi din cauza stării nervoase. Nu e exclus să ți se activeze o gastrită mai veche, cert e că va trebui să mergi neapărat la medic, să-ți faci un control general. În compensație, astrele te vor ajuta din plin pe plan financiar.

Horoscop 4 iulie 2022. Săgetător

În timp ce latura profesională e bine aspectată, ziua de azi va fi marcată de neînțelegerile cu partenerul, care ating apogeul. Tensiunile apar, ca de obicei, din lipsa de încredere în partener… care e reciprocă. Din acest motiv, nu e exclus să puneți, pentru prima dată, problema despărțirii.

Horoscop 4 iulie 2022. Capricorn

Viața profesională este una rutinieră și nu îți aduce deloc satisfacții. Mai mult, azi s-ar putea să intri în conflict cu un coleg care nu prea te are la suflet… În schimb, astrele ți-au rezervat noroc în dragoste. Dacă nu te afli într-o relație de cuplu, e posibil să întâlnești chiar azi marea dragoste.

Horoscop 4 iulie 2022. Vărsător

E abia luni și tu te simți deja obosită și nu știi cum să te fofilezi din fața sarcinilor de serviciu. Nu-ți arăta fățiș plictiseala, s-ar putea să fii sancționată cu… alte sarcini împovărătoare. Spre seară, te vei dedica activităților care-ți plac cel mai mult: shoppingul și ieșitul cu prietenii în oraș.

Horoscop 4 iulie 2022. Pești

O zi cu de toate pentru tine – vești importante de la job, noutăți în familie, însă toate astea vor deveni destul de greu de gestionat la final. Ia-le pe rând și dă-ți voie să mai trăiești puțin și pentru tine. Ieși cu prietenii sau cu partenerul la o cafea sau mergi la salon, ce dacă e luni? Fii mai relaxată!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton